• We'll be making a number of structural changes to the forums on Wednesday, 06.12.2023. No downtime is expected. Read more here.

Siyasi İdeoloji ve Gündem Tartışma

Cumhurbaşkanı Adayım

• Recep Tayyip Erdoğan

• Muharrem İnce

• Kemal Kılıçdaroğlu

• Sinan Oğan

Results are only viewable after voting.

Users who are viewing this thread

Bunu da hatırlamazsın ya.
michael-scott-wink.gif

İş çığrından çıktı da, şaka maka Erdoğan bu durumu nereye kadar götürebilecek.

Bizim ülkemizde ki; biatçılık anlayışı değişene kadar ben bir şeyin değişeceğine inanmıyorum ya. Bu sadece siyasette değil, ne yazık ki ülkenin her alanına yayılmış bir durumda.

Orası kesin hocam da, ben daha çok kısa vadeli sormuştum. Yani şu saatten sonra doların 30-40'ı görmesi öyle inanılmayacak şeyler değil. Erken seçime götürmek zorunda kalır mı kalmaz mı?

Dolar reşit oldu ülkemizi yöneten insanın tapeleri hala internette ama bu halkın en azından %60lik kısmı değerler açısından tam anlamda konsolide olabilmis degil.

Erken secim olsa nasıl kazanacağız? Erdogani yenecek kisinin en az 25 milyona yakin oy alması gerekiyor.

kimin tapesi, yine neyi kaçırdık yav? :eek:
eğer kastedilen uzun bireyse o olay yılların geyiği. son yılda sedat peker'in ima etmesi ve altın şafakçı yunan gazetelerinin tekrardan gün yüzüne çıkarması yüzünden çok konuşulan bir iddia oldu; ama tek bir görüntüsü bile yok... en azından bilinen internet sınırlarında.

Last edited:
değerli forum ahalisi ülkenin gidişatı hakkında ne düşünüyor? tayyip kalsa zaten bittik de devrilirse sizce yerine gelenler düzeltebilecekler mi? 2022 tespitlerinizi alabilir miyim?

Yemin ediyorum bütün partilerin aslında aynı olduğunu anladığımdan beri demokrasinin kanla tazelenmesi gerektiği düşüncesine inanmaya başladım. Demokrasiler yozlaşmaktan kurtulamıyor. Barışçıl yollarla yozlaşmayı durdurmak imkansız, bazı insanlar çok fazla nüfuzlu. Muhalefetin başa geçtikten sonra yolsuzluk yapmayacağına inanan var mı? Medya iletişim uzmanları olmadan iki çift lafı bir araya getiremeyen insanlar bu siyasetçiler, nasıl devlet yönetimini bu tip insanlara bırakabiliriz?

Tersine evrimin desteklenmesi.
"Tek insan iyidir"in benimsenmesi.
Eğitimsizliğin arttırılması.
Denklik değil "eşitlik" diye diretmeler.

en az bu 4'ü çözülmeden, "bu tip" insanlar bitmeyecektir. Çare? Soykırım ya da Eğitim .d

vay be, bu söyleşi kasım 2015'te yapıldı. oysaki ben daha geçen sene bile durumun çözülebileceğine inanıyordum. ama artık atatürk'ün kurduğu türkiye cumhuriyetinin kesinlikle sonuna geldiğimizi düşünüyorum. bunun dolarla falan alakası yok millete olan inancımı tamamen yitirdim. en iyi ihtimalle bu ülke bölünmezse bile islamcıların gönlünü alma hastalığı hiçbir zaman bitmeyecek. laiklik tamamen öldü. bu güzel ülkenin katili irticadır. pkk'nın verdiği zarar birse irticanınki bindir. ülke yaşasa bile tekrardan eskisi kadar bile özgür olabileceğine artık hiçbir şekilde inanmıyorum. açıp gündeme bir dakika bile bakınca moralim bozuluyor. o kadar leş bir gündem var ki. gençliğimin cumhuriyet tarihinin en kötü dönemine gelmesine de ayrıca üzülüyorum.

Birader bu nasıl bir cumhuriyet draması. :grin: İrticayi yaratan bizatihi bahsettigin celal sengor kafasindaki kötü insanlar. Gerici İslamcilardan nefret ettigim kadar onlardanda ediyorum açıkçası.

Yemin ediyorum bütün partilerin aslında aynı olduğunu anladığımdan beri demokrasinin kanla tazelenmesi gerektiği düşüncesine inanmaya başladım. Demokrasiler yozlaşmaktan kurtulamıyor. Barışçıl yollarla yozlaşmayı durdurmak imkansız, bazı insanlar çok fazla nüfuzlu. Muhalefetin başa geçtikten sonra yolsuzluk yapmayacağına inanan var mı? Medya iletişim uzmanları olmadan iki çift lafı bir araya getiremeyen insanlar bu siyasetçiler, nasıl devlet yönetimini bu tip insanlara bırakabiliriz?
Bruh biraz liseliymişsin, ergen isyanı gibi olmuş entryin. Guney kore nin eski basbakani hapiste. Bisikletle isine giden hollanda basbakani, yolsuzluk yapmasa bile sirf itibarına golge düşürüldüğü icin istifa eden japonya da bir bakan...

Demek ki neymiş demokrasi yozlasmaktan kurtulamiyor diye bir sey yokmuş. Lisedeki tarih derslerinin yetersizliği bu iste. Adam gibi guncel dunya siyasetini ogretmeyi birak 15 temmuz ya da osmanli tarihi disinda bisiler öğretmiyorlar.

Back
Top Bottom