Site Güvenilir mi?

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Rusya da oyunların ucuz olduğu br gerçek ancak o oyunu Türkiye'de oynayamazsın. VPN kullanıp aktifleştirmen ve devamında oyuna girerken VPN kullanman gerekir. Sahteliği konusunda birşey söyleyemeyeceğim.
Edit bağlantıya baktım, region free yazıyor. Yani her yerde oynanabilir ve oyun indirimde görünüyor, site guvenliyse iyi bir,fırsat denebilir.

Yorumlara her zaman güvenmem. Genelde Sahte hesap olurlar. helede facebook yorumuysa. Birde bu YTL Bizdeki YTL mi yoksa...

Invelya said:
Yorumlara her zaman güvenmem. Genelde Sahte hesap olurlar. helede facebook yorumuysa. Birde bu YTL Bizdeki YTL mi yoksa...
YTL mi kaldı Allah aşkına biraz mantıklı konuşsak?

Battlefield 3 ü de rusça oynuyorum, bir sorun yok. Çoğu kişi gibi single playeri en fazla 1-2 saat oynadım, single haricinde de rusça olması bir şey değiştirmiyor. Ayarlada biraz zorlanıyorsun, o kadar. Yorumlar ise, sitenin altında bir inceleme yaz diye bir bölümden yapılıyor, üye olmak yok. YTL den kastın ise Türk Lirası olduğunu düşünüyorum zirâ eng keyi fiyat olarak Türkiye pazarında ki ile aynı değerde. Fakat tabi ki oradan alıvşeriş yapmış biri varsa en güzeli o olur.
Edit: Şimdi farkettim, yanda para birimi seçme ekranı var. Türk lirası YTL olarak geçse de Türk lirası.

Konuşmaları,senaryoyu vs.'yi anlamadıktan sonra oyunun ne anlamı kalır ki? Sadece adam öldür , helikopter patlat , koş , zıpla falan

Senaryoyu oynamak istemiyorum, kötü bir senaryo. Konuşmaları anlasan da öyle geçeceğine eminim. (bkz: bf3) MP de ise gerek yok ingilizceye az buz rusça da anlıyorum bf3 rus keyi sağolsun  :mrgreen:

Yalnız, bf3 rus keyi olsa bile sonradan yamanabiliyor. :eek:

Rus keyi önermiyorum ama ben. Başlarda çok kardaymışsınız, normal alanlara kazık atıyormuşsunuz gibi geliyor. Ama her yüklemede oyun hatalı diye tekrar rusça indirir. Her seferinde tekrar yama yapmanız gerekiyor. Uğraşmayın, düzgün alın bir tane.

Edit: http://www.gamekeystore.net/store/battlefield4-origin-activation-cdkey GKS güvenilir sitedir. Hem fiyat ucuzlamış biraz. Ben premiumla beraber aldığım sıralar 195-200 arası bir fiyata geliyordu. 30-40 liranın lafını yapıp rus keyine yönelmeye gerek yok.

G2A dan alın alacaksanız. Game Key Store la aynı fiyat neredeyse. Gelir yardım kurumlarına da gidiyor. Bir ara 67 TL idi. O ara almıştım ben de.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom