Sistemim Hangi oyunları Kaldırabilir?

• Thread starter Thread starter TheTurk1
  • Start date Start date

Users who are viewing this thread

TheTurk1

Konu başlığındanda anlayacağınıza göre, sisteminizi yazın, oynamak istediğiniz oyunları yazın, ona göre yorum yapsınlar.

Benim işlemci i5 2450m 2.66 ghz
4gb ram
2gb grafik kartı

OYNAMAK istediğim oyunlar
Skyrim
Battlefield 3

Böyle bir konu bir yerlerde vardı sanki ama,yeni açılması daha iyi :).Arkadaşım FİFA 2014 almış,geçen sene de PES 2013 oynuyorduk birlikte.Belirli bir fiyatta anlaştık,ama laptop kaldırır mı bilmiyorum.(Bu işlerden pek anlamam)

Lenovo g550

Windows 7

İntel Core 2 Duo CPU  2.20 Ghz (T6600)

3,00 GB RAM

32 Bit işletim sistemi

NIVIDIA GeForce G210M (Yaklaşık Toplam Bellek 1743 MB)

DirexctX 11

Oynadığım oyunlar :M&B:Warband,GTA San Andreas,Counter Strike,League Of Legends (LOL),Minecraft (şu an bilgisayarda sadece Warband ve Gta var)

Kasma falan çok yaşamadım ama ısınma sorunu var ve fişe takılı kullanmak zorundayım bataryadan dolayı.

TheTurk1 said:
Konu başlığındanda anlayacağınıza göre, sisteminizi yazın, oynamak istediğiniz oyunları yazın, ona göre yorum yapsınlar.

4gb ram
2gb grafik kartı

Skyrim
Battlefield 3

2gb ekran kartı yazmak yeterli değildir.

Bana ekran kartı modelini söyle sana ne oynayabileceğini söyleyeyim.

Ama laptop'unun sahip olduğu işlemciye bakarsak muhtemelen 520m ekran kartına sahipsin. BF3'ü düşük-orta arası bir seviyede, Skyrim'i orta-yüksek arası bir seviyede oynayabilirsin tahminim.

Bir de böyle bir konuya da pek gerek yok istediğiniz oyunun adını googleye yazıp sonuna system requirements yazarsanız rahat şekilde bulursunuz oyunun nasıl bir sistem istediğini.

Sistemim bu...
1921180_288963854588753_1450728196_o.jpg
Watch Dogs Ve Gta 5 [çıkınca] oynayabilir miyim ?

Girebi said:
GTA V için çok zor diyebilirim.
http://www.videocardbenchmark.net/gpu_list.php
http://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php

ekran kartın da, işlemcin de sıralamada 500'den daha aşağıda. (514'e 560 idi sanırım)
tabii ki bunlara bakarak net konuşmak mümkün değil, ama bendeki parçaların sıralaması 100 ile 150 arasındayken ağır oyunlarda zorlanmalar yaşıyorum, buna dayanarak pek olumlu konuşamıyorum.
watch dogs hakkında ne düşünüyorsun ?

satın aldım [harçlıkta gitti ama...]bakıcam olacak mı.gta 4 düşük ayarlarda kasmıyor assains creed IV orta ayarlarda kasmıyor.herhalde overlock + game booster ile düşük ayarlarda açar.

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Verdiğim site işinizi görebilir. Ufak bir programı var, indirip istediğiniz oyunu sisteminiz destekliyor mu öğrenebilirsiniz. 

Negatrm B. said:
http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Verdiğim site işinizi görebilir. Ufak bir programı var, indirip istediğiniz oyunu sisteminiz destekliyor mu öğrenebilirsiniz.
Pek sağlıklı sonuçlar vermiyor o site.

TheTurk1 said:

4gb ram
2gb grafik kartı

Skyrim
Battlefield 3
Skyrim'i rahatça oynarsın , Ekran kartını tam bilebilseydim Battlefield 3 hakkında yorum yapardım ama low'da da kasmadan oynarsın heralde. öyle düşünüyorum ben. Birde sana bir oyun önerisi Tomb Raider'i Low'da 800x600'da kasmadan oynarsın.

incili arwa said:
Böyle bir konu bir yerlerde vardı sanki ama,yeni açılması daha iyi :).Arkadaşım FİFA 2014 almış,geçen sene de PES 2013 oynuyorduk birlikte.Belirli bir fiyatta anlaştık,ama laptop kaldırır mı bilmiyorum.(Bu işlerden pek anlamam)

Lenovo g550

Windows 7

3,00 GB RAM

32 Bit işletim sistemi

DirexctX 11

Oynadığım oyunlar :M&B:Warband,GTA San Andreas,Counter Strike,League Of Legends (LOL),Minecraft (şu an bilgisayarda sadece Warband ve Gta var)

Kasma falan çok yaşamadım ama ısınma sorunu var ve fişe takılı kullanmak zorundayım bataryadan dolayı.

O zaman sorumu değiştireyim.

Bu sistemle neler oynayabilirim,nasıl oyunlar önerirsiniz ?

incili arwa said:
incili arwa said:

Lenovo g550

Windows 7

3,00 GB RAM

32 Bit işletim sistemi

DirexctX 11

O zaman sorumu değiştireyim.

Bu sistemle neler oynayabilirim,nasıl oyunlar önerirsiniz ?
most wanted iyidir.

viva la bam said:
Negatrm B. said:
WalkingSun said:
viva la bam said:
Arkadaşım ben 256mb ramli laptop ekran kartıyla neler neler (640x480 tabii :() oynuyorum, valla bazen boş boş endişeleniyorsunuz.
Çıkar ağzındaki baklayıda bizde oynayalım  :|
GTA Vice City, Counter Strike, Süper Mario...
Skyrim, Fallout 3, Fallout New Vegas, Saints Row The Third, Bioshock Infinite vs.
Oha Fallout'u kaldıracağını düşünmezdim.
grin.gif

Bu gün arkadaşla 2 PC topladık. Birisinde Render alıcağız.
Öbürüde Render alırken boş durmasın diye yarısı değerinde bir PC.

Render alınan:
AMD A8 4.3Ghz

16 GBram 1600hz

GeForce 780x (770x de olabilir)

Yedek:
Intel i5 3.2 ghz

8 GB ram 1330 hz

GeForce 760x

Sorum şu,

2. PC Watch_Dogs'u kaldırırmı?

Back
Top Bottom