Simitci Bıyığı

Users who are viewing this thread

hsyn333

Sergeant at Arms
Evet beyler.
Ben şimdi 15 yasima gircem. Bıyıklar yeni terliyo biraz uzadi.Eskiden zarari dokunmazdi.Simdi gozume cok batiyo. Jilet vurmalimiyim. tras edersem daha kotu bi goruntumu olur. Beyaz tenliyim bide

Tavsiyem makine ile al ama makine ile alırsanda tam anlamıyla alamıyorsun bazen kökleri kalıyor siyah ben nokta vs gibi.Beyaz tenliyim dediğinden bunlar belirgin durabilir jilet için erken.

Jiletle alma tavsiye etmem sakallara göre biraz daha kötü oluyor, ben ilkte jilet vurmuştum şuan pek memnun değilim ama sakallara vurmanda pek sakınca yok

Al, pislik sıçramış gibi duruyor ergen bıyığı :D jilet vurunca çk çıkar diyorlar, ben yıllardır vuruyorum ciddi bi değişiklik yok, hala yarım yamalak çıkıyor, bi çıksada şöyle düzgün bi sakal bırakabilsek :)

pek kötü değil ama ben vurduğuma pek memnun değilim nedense hoş durmadı, ama vursan da pek farkı olmuyo. git babana sor la :D

Önce makine sonra jilet vurdum hala çok deli çıkmıyor ama 1 hafta kesmezsem okulda beni çekiyorlar.. Abartmasınlar jilet vurunca çok çıkar diye sen 9 da makine kullan 10. sınıfa gelince jilet kullan sakalın tam ayarlı olur ben öyle yaptım..

Inanch-Bilge said:
Al, pislik sıçramış gibi duruyor ergen bıyığı :D jilet vurunca çk çıkar diyorlar, ben yıllardır vuruyorum ciddi bi değişiklik yok, hala yarım yamalak çıkıyor, bi çıksada şöyle düzgün bi sakal bırakabilsek :)

Onun derdi de başka. Okula almıyorlar beni her sabah traş olmazsam.

Tenzō nun resmi
kabasakal_79107_m.jpg

Ben ilk okul 6. sınıfta jilet vurmaya başladım şuan 17 yaşındayım benim pek farketmedi.Daha hızlı çıkar filan onlar hikaye ama daha kalın çıkabilir jilet kullanırsan sanırım cildi tahriş ettiği için kalın çıkıyor.

O kız arkadaşın mı  :shock: ?
Sen bence kesme sakallarını yoksa bir gece ansızın yeni bir tenzō oluşturabilir

Back
Top Bottom