Simbirsk Prof. Eğitim Ve Savaş Akademisi [SPESAK] [Eğitim Görevlisi Alıncak]

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Lucon

Subforum Moderator
Napolyon Savaşları Eğitim Akademisi [NSEA]

Merhaba Napolyon Türkiye Oyuncuları. !

Peki Neden Kuruldu?

-Amacımız yeni başlayan oyuncuların oyunu öğretmek amacıyla profesyonel oyuncularla birlikte oyunu normal şekilde oynamak.
-Amacımız disiplin,karar verme ve stratejik yetenekleri pekiştirmek ve geliştirmektir.
-Amacımız klanlarla ilgili püf noktaları öğretmek,yabancı klanlarla birlikte geçici olarak öğrenme amacıyla oynamak.

Başvuru için bana ö.m atabilirsiniz,uygun gününüzde oynayalım !  :wink:

General Shepherd
Ulaşım İçin Steam :General Shepherd

Amacımız sadece profesyonel bir napolyon savaşları oyuncusu yetiştirmektir.. !

Katkılarından dolayıMaster Ronin'e Teşekkür ederiz.

İyi Forumlar .

Çok çılgınca bir okadarda çok iyi bir çalışma. Ancak kişisel olarak bir yanlış gördüm. Mezun olurken çok yüksek bir meblağda başlıyor eğitim görenler. Mesela SASTESA diplomalı birini sırf diploması var diye o rütbede başlatamayız. Bence bu Astsubay Çavus olmalı. Belki Astsubay bile değil uzman onbaşı dengi. Tartışılır. Dediğim gibi kendi düşüncem.

ZonaPellusida said:
Neden her halt için konu açıp duruyorsun :/
7 tanrı sizi kutsasın kutsal senato  :shock:
Lütfen konulara böyle bodoslama dalarak baltalama.

İnsanlara destek olacağınıza köstek oluyorsunuz insanları böyle işlerden soğutuyorsunuz.Bir bilgin yoksa böyle konularda önce araştır araştırmıyorsanda susmayı deneyebilirsin.  :wink:

SuqLaT said:
Lütfen konulara böyle bodoslama dalarak baltalama.

İnsanlara destek olacağınıza köstek oluyorsunuz insanları böyle işlerden soğutuyorsunuz.Bir bilgin yoksa böyle konularda önce araştır araştırmıyorsanda susmayı deneyebilirsin.  :wink:

ZonaPellusida said:
Ahahah :grin: Saygı değer Prolar...
Spawn olayına gelirsek adminlerin işi reportunu yap geç ama direk saldırı gibi adama da yapman hoş degil report button u boşona yok sende eskisin bunları bilmen lazım

Evet kuralların çoğundan haberdarım fakat her NW konusuna girişimde sizin konularınızı kavgalarınızı görmekten pek hoşnut değilim keşke tek bir konu altından yürütseniz bütün bunları.

ZonaPellusida said:
Evet kuralların çoğundan haberdarım fakat her NW konusuna girişimde sizin konularınızı kavgalarınızı görmekten pek hoşnut değilim keşke tek bir konu altından yürütseniz bütün bunları.

Katılıyorum bende meraklıları degilim adminler biraz düzenlese böyle olaylar için konu olsa dedigin gibi iyi olur ama böyle degince sen türk millti kıçkırtılıyorlar

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom