Silinebilir mi?

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
18th Sımbırsk Pıyade Alayı;
18th Sımbırsk Dragun Bırlıgı;
18th Turk Alayı;
Ve Sımbırsk Senatosu;

Olarak Basarılar Dılerım.

Sımbırsk Pıyade Alayı Genelkurmay Baskanı General Shepherd .

Ozel Mesaj Atabılırsınız,Her Turlu Konuda Yardımcı Oluruz.

Arkadaşlar her şeyden önce başarılar ancak fazladan clan birşey kazandırmaz bu işte başından beri olan mount and musket tan beri oyunu oynayan tecrübeli insanların clan kurması gerekir.Tabi ki kendinize güvenip kurun ancak İsminiz oyuna uygun değil.Umarım yazdıklarımı bir saygısızlık değilde öneri olarak görmüşsünüzdür.

Saygılarımla ve 77th The Atholl's Highlanders dan sevgilerle.

Sayfa tasarımı için destek isterseniz mesaj atabilirsiniz.

Carus said:
Arkadaşlar her şeyden önce başarılar ancak fazladan clan birşey kazandırmaz bu işte başından beri olan mount and musket tan beri oyunu oynayan tecrübeli insanların clan kurması gerekir.Tabi ki kendinize güvenip kurun ancak İsminiz oyuna uygun değil.Umarım yazdıklarımı bir saygısızlık değilde öneri olarak görmüşsünüzdür.

Saygılarımla ve 77th The Atholl's Highlanders dan sevgilerle.

Sayfa tasarımı için destek isterseniz mesaj atabilirsiniz.

ben yazmadım cunku kardesımın yazacakları ı bılıyordum,cumhurıyette secımler barajı gecmezse muhtıra,****a olabılır dıkkat et .

Thief Oyununu Hard'da bitirmiş arkadaş.Prof. Emek Hırsızı  :grin:

-Teamspeak kullanmak zorunludur. Eventlar da kesinlikle Teamspeak kullanılacaktır.

-Misyonumuz orta derece disiplin eşliğinde, üyeleri sıkmadan, trolleme yapmadan eğlenmektir. Bunu kötüye kullananlar çıkarılacaktır.

-Elbette küfür etmek yok.

-Maç veya kuşatma sırasında Subay haricinde ''gereksiz'' bir şekilde konuşulmayacak.

-Saygısızlık,itaatsizlik,aykırı davranış elbette yasaktır.

-Herhangi bir üyeyle sorununuz var ise diğer üyelerle değil yönetim ekibiyle paylaşmanız gerekmektedir.

-Steam üyeliği açık olduğunuz zamanlarda ts de bulunmanız önerilir.

Klan kurmak iyi olabilir fakat bu kadar klanın arasında nasıl 3 kişilik bir klanı açmayı düşündün senin yerinde olsam mevcut klanların birine katılırdım neyse başarılar demek isterim ama kurallar 23rd'nin kurallarının (ç)alıntısı biraz orjinal olmanı öneririm

Bende bir şey demek istemedim ama 77th için günlerce uğraşıp oturttuğumuz rütbe ve puan olayını bir güzel kaynaştırmışsın, üstüne pay 2 win havası eklemişsin. EA Games bu kadar yapamazdı.

Klanda 3 kişiymişiz suan sayimiz az olabilir mağlum daha bugün kurulduk fakat ilerde sayimizin artcağina inaniyorum.rütbe sistemi çalintiymiş neresi çalinti bu rütbe sistemi genel herkez kullaniyor ben zaten internetten baktim.kurallar çalintiymiş çalinti değil sadece 1 kaç günlüğüne ödünç aldim geri ben kendime öz yapicaktim.demokrasi kavrami çalintiymiş neresei çalinti bununbizim adimizda ne var republic kavrami artik ingilizcenizin yettiği kadariyla anlarsaniz değal olarak demokrasi olacak.cavalry felan rütbeleri felan çalintiymiş çalinti felan değil sadece ilk basa o birlik ne ise onu koyup normal rütbe ekledim ben bunllari foruma uğramadan önce planlamiştim hatta o birliklere özel resim bile yapmiştim.daha ne diyim herkezin vicdan azabina birakiyorum bir hata yaptiysak özelden mesaj atabilirdiniz.bu arada ismin ne önemi var herkez sayi yapiyo bende böle bişe yapiyim dedim çünkü ben sorunlari konsey arasinda çözmek istiyordum.

Klanimiza başarilar ve hirsiz diyen herkeze teşekkür ediyorum.

Klan sayfalarında konsey,demokrasi cart curt oldukça gereksiz ve saçma. Kuralları sayfa sahibi kendi yazsaydı daha iyi olurdu, sizde çalındığını iddia ettiğiniz şeyleri pm'den uyarsaydınız daha yerinde olurdu. İnsanların kaç kişiyle klan kurdukları sizi ilgilendirmez. Veya kabaca size ne. Kirletmeyin sayfayı. Bir kişinin uyarmasının yeterli olduğunu düşünüyorum. -Sevgiler.

Kral Faust said:
Klan sayfalarında konsey,demokrasi cart curt oldukça gereksiz ve saçma. Kuralları sayfa sahibi kendi yazsaydı daha iyi olurdu, sizde çalındığını iddia ettiğiniz şeyleri pm'den uyarsaydınız daha yerinde olurdu. İnsanların kaç kişiyle klan kurdukları sizi ilgilendirmez. Veya kabaca size ne. Kirletmeyin sayfayı. Bir kişinin uyarmasının yeterli olduğunu düşünüyorum. -Sevgiler.

meclıs olmasın darbe olsun,senın ıcın ıyı olurmu,olmaz cunku bır klana baglılıgın yok.
senı napolyonda fazla gormedım,ama dedıklerıne bır acıdan katılıyorum,klan lıderıne gelırsek o kadar kısı senın klanını dusunuyor oldu yaa klan kuralım,1 kısı 2 kısı olsun sonra dıger klanlardan calarız nede olsa yok boyle sey soz konusu yaptıgınız cumhurıyetıde tanımıyorum,cunku tanılması gereken bır ısmı yok,basarılar dılerım ama bıraz tertıbatı duzgun yapmalısın dıye dusunuyorum,yoksa postal yakındır.

Oğlum dalga mı geçiyorsun? Klan mı kuruyonuz devletçilik mi oynuyonuz belli değil anasını satayım. Ayrıca klana bağlılığım var,bakarsan görebilirsin ve oyundada aktif oluyorum, oyunu oynarsan görürsün. Çalma iddialarını klan liderine PM'den bildirin dedim ya da sadece bir kişi sayfadan uyarsın dedim. Sayfayı çöplüğe çeviriyorsunuz.

SephirothTR said:
ya bence konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok;zaten arkadaş kendisini savunmuş,bundan yola çıkarak yapılabilecek en uygun şey arkadaşımızın konuyu düzenlemesini beklemek.kardeşim umarım sende en kısa sürede konuyu tekrar düzenleyip bu tatsızlığa son verirsin bir an önce.ancak bişey düşünüyorum;ebu adlı oyuncu sanırım 23rd den ayrılıp bu klana geçmiş sanırsam.yani demem o ki sırf bu yüzden fazla yükleniyorsanız arkadaşa;klanı kapatması için bir sebep yok,ki kendisi knouyu düzenleyip doğru şeyi ve yapması gerekeni yaparsa... iyi forumlar
Evet, 1 üye kaybettik. Yıkılışın eşiğine geldik ve ne yapacağımızı bilemedik, o yüzden konuya yükleniyoruz. Ne bileyim belki adam alay'ı kapatır, meydan da bize kalır.
Olayları çok açılı düşün, sadece tek bi' açıdan bakıyorsun. Olayları kendi işine geldiği şekilde çeviriyorsun, hiç hoş değil.
Alay'ın konusu ile ilgili bi' sıkıntımız oldu dile getiriyoruz, hemen "Alay'ı kapattırmak" için yaptığımızı idda ediyorsunuz.
Sizce alay'ın lideri kafadan geri adım atıp, "Konuyu düzenleyeceğim, sorun olsun istemem." deseydi olay bu duruma gelirmiydi?

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom