KOR_Ottoman
Silinebilr mi?
Yeni konu açilaçaktir.
Yeni konu açilaçaktir.
Carus said:Arkadaşlar her şeyden önce başarılar ancak fazladan clan birşey kazandırmaz bu işte başından beri olan mount and musket tan beri oyunu oynayan tecrübeli insanların clan kurması gerekir.Tabi ki kendinize güvenip kurun ancak İsminiz oyuna uygun değil.Umarım yazdıklarımı bir saygısızlık değilde öneri olarak görmüşsünüzdür.
Saygılarımla ve 77th The Atholl's Highlanders dan sevgilerle.
Sayfa tasarımı için destek isterseniz mesaj atabilirsiniz.
-Teamspeak kullanmak zorunludur. Eventlar da kesinlikle Teamspeak kullanılacaktır.
-Misyonumuz orta derece disiplin eşliğinde, üyeleri sıkmadan, trolleme yapmadan eğlenmektir. Bunu kötüye kullananlar çıkarılacaktır.
-Elbette küfür etmek yok.
-Maç veya kuşatma sırasında Subay haricinde ''gereksiz'' bir şekilde konuşulmayacak.
-Saygısızlık,itaatsizlik,aykırı davranış elbette yasaktır.
-Herhangi bir üyeyle sorununuz var ise diğer üyelerle değil yönetim ekibiyle paylaşmanız gerekmektedir.
-Steam üyeliği açık olduğunuz zamanlarda ts de bulunmanız önerilir.
Kral Faust said:Klan sayfalarında konsey,demokrasi cart curt oldukça gereksiz ve saçma. Kuralları sayfa sahibi kendi yazsaydı daha iyi olurdu, sizde çalındığını iddia ettiğiniz şeyleri pm'den uyarsaydınız daha yerinde olurdu. İnsanların kaç kişiyle klan kurdukları sizi ilgilendirmez. Veya kabaca size ne. Kirletmeyin sayfayı. Bir kişinin uyarmasının yeterli olduğunu düşünüyorum. -Sevgiler.
Evet, 1 üye kaybettik. Yıkılışın eşiğine geldik ve ne yapacağımızı bilemedik, o yüzden konuya yükleniyoruz. Ne bileyim belki adam alay'ı kapatır, meydan da bize kalır.SephirothTR said:ya bence konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok;zaten arkadaş kendisini savunmuş,bundan yola çıkarak yapılabilecek en uygun şey arkadaşımızın konuyu düzenlemesini beklemek.kardeşim umarım sende en kısa sürede konuyu tekrar düzenleyip bu tatsızlığa son verirsin bir an önce.ancak bişey düşünüyorum;ebu adlı oyuncu sanırım 23rd den ayrılıp bu klana geçmiş sanırsam.yani demem o ki sırf bu yüzden fazla yükleniyorsanız arkadaşa;klanı kapatması için bir sebep yok,ki kendisi knouyu düzenleyip doğru şeyi ve yapması gerekeni yaparsa... iyi forumlar
sen işi çok yanlış anlamışsın be gülüm