Sight - Bannerlord eSpor - sight-tr.com

Users who are viewing this thread







Sight Nedir? Amacımız nedir?
Sight, 2017 yılından beri yarı faaliyet gösteren bir topluluktur. M&B:Bannerlord oyununda da faaliyet gösterecek olan bir medya kuruluşudur. Asıl amacımız, diğer oyunların sahip olduğu eSpor kültürünü M&B:Bannerlord çoklu oyuncu üzerinde de yaşatmak. Rekabetin zirvede olduğu önceki M&B oyunlarındaki rekabetin ve heyecanın M&B Bannerlord'da da yaşanacağını temenni ediyoruz. Severek izlenilen eSpor maçlarını da M&B:Bannerlord'da sizlere bilgi birikimimizle harmanlayıp sunmak ilk amacımız.

Sight bizlere ne sunuyor?
Her şeyden önce amacımız oyunculara güzel bir medya oluşturmak, klanların maçlarının videoları, mevsim ve genel turnuvalarının maçlarının videoları, çeşitli etkinliklerin videolarını sizlere sunacağız. Kısacası günümüz oyunları olan LoL, DotA2, CS:GO, Overwatch gibi oyunlarının eSpor medyalarını Bannerlord'a uyarlayacağız. Tüm teknik donanımla sizlere ulaştıracağımız yapımlarımız sizlerin de hoşuna gidecek.

Bu süreç nasıl başladı?
Bünyemizdeki arkadaşlarımızın gerek M&B:Warband'daki hakemlik, sunuculuk, yayın deneyimleri gerekse M&B serisi dışında sunuculuk ve yayın araç gereçleri ile uğraşan kişiler olarak bir araya geldik. Warband'daki kitlenin az olmasından dolayı bu yaptığımız iş Warband'da özellikle de Türk topluluğu tarafından yeteri kadar ilgi göremiyordu. Bannerlord'da olacak yeni ve taze kitlenin bu durumu değiştireceğini düşünüp Bannerlord erken erişim tarihlerinden 7-8 ay öncesinden altyapı çalışmalarına başladık. İhtiyacımız olan teknik donanımdaki arkadaşlara ulaşıp ekibimize dahil ettik.

Kendi içimizde çalışmaları sürdürürken insanların bu tarz bir projeye tepkisi ne şekilde olur diye toplulukta yer edinmiş eski oyunculara, yeni jenerasyon oyunculara ulaştık ve projemizden bahsettik. Çoğundan olumlu bir dönüş aldık ve bu projenin üstüne tamamen gitme kararı aldık.


Bünyemizden bilgiler.
Ekibimizi oluştururken yapacağımız işe yatkın kişileri tercih etmekte özen gösterdik. Bu süreçte ekibimize; grafik tasarım, video edisyonu, ses edisyonu, sunucu, yorumcu, destek ekibi, yabancı dil destek ekibi, host gibi teknik donanımlara sahip insanları ekibimize kattık. Ekibimizdeki çoğu kişi de toplulukta tanınan ya da toplulukta faal göstermiş kişiler olduğundan dolayı dış çevreyle iyi bir iletişim kurmayı başardık.

Sight ekibine katılmak mümkün mü?
Her şeyden önce ekibimiz bir gönüllü topluluğudur. Ekibimize katılım mümkündür. Yukarıdaki kısımda bahsettiğimiz teknik donanımlara sahipseniz bizlere ulaşmaktan çekinmeyin. M&B Topluluğu, topluluk tarafından yönetilen bir topluluk. Bu toplulukta hepimizin emeği var, sizler de ekibimize katılmak için iletişime geçebilirsiniz.

Oyun henüz erken erişimde, çoklu oyuncu kısmı için ne yapacaksınız?
Oyunun erken erişimde olması, topluluğun oluşması için güzel bir zaman. Bu süreçte kişisel sunucuların açılmayacağını; çoklu oyunculu moddaki rekabetin oyunun ilk safhalarında yaşanamayacağının farkındayız. Bu zaman aralığında klanların bilgilerini bünyemizde tutup toplulukta yer edinmeye çalışacağız.

Ekibimizden isimler:
ZenQuiel ( Rumil )
Siamons
Guvenpope
Theberkayss
Hosu
Photogenez
Kronless

Bize Ulaşın !
Yukarıdaki isimlerden bize ulaşabilirsiniz, ek olarak sosyal medya hesaplarımız altta bulunmaktadır.

Sight YouTube Kanalı
Sight Discord Kanalı
Sight TaleWorlds Grubu

Sight
  • Public Group
  • 54
  • 3
  • 1
Sight bir Bannerlord medya projesidir. Proje Bannerlord'daki multiplayer bölümüyle alakalıdır. Gruba katılmakta rahat olabilirsiniz, proje hakkında bilgi almak için forum konumuzu ziyaret etmeyi unutmayın.




n/a
n/a







 
Last edited:
Çok güzel, detaylı bir şekilde hazırlanmış bir proje. Umarım bannerlord'da beklediğiniz ilgiyi ve ortamı yakalayabilirsiniz. Klan olarak elimizden gelen bir yardım olursa ne mutlu bize.
 
Emeğinizin karşılığını alacağınızı düşünüyorum, proje konusunda eminim ki Bannerlord'da yer alan topluluklar tarafından ilgi göreceksiniz, olur da bir desteğe ihtiyacın olursa, her türlü ortamda elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız. @Rumil
 
Mantıklı ve ilginç bir girişim umarım planlanan kadar başarılı olur. Bu konuda elimizi taşın altına koymamız gerek. Herd of Vultures olarak gerekli desteği sağlamaya çalışacağız. Başarılar. :party:
 
Gerek buradan gerek de kişisel olarak olumlu dönüşler aldım, tüm geri dönüşleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Ekibimize de katılan yeni ismler oldu, onlara da teşekkür ederim, hala ekibimize alımlar devam ediyor. Konudaki bağlantılardan ya da bana direkt mesajdan ulaşabilirsiniz. Tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Umarım ilgi görür, siz de üstünüze düşen çabayı sarf edip hak ettiğiniz karşılığı alırsınız. Bu tarz projeleri görmeyi çok seviyorum. Warband zamanında SoE Napo falan farklı farklı işler yapan adamlar vardı. Lig, turnuva, stream yayını falan yapıyorduk. Herkes tabi geyiğine ilgilendiği için sadece eğlenip bırakıyorduk. Daha ciddiye alıp yapılırsa nasıl olur kısmını merak ediyorum.
 
Back
Top Bottom