Sight - Bannerlord eSpor - sight-tr.com

Users who are viewing this thread

Bugün podcastlerimizden birine Supphime ve Pixepie eşlik etti, Twitch yayıncılığı ve alternatif yayınlar üzerine sohbet ettik, detaylı bir podcast oldu; yayın dünyasına giriş yapmak isteyenler için güzel bir podcast gerçekleştirdik.

 
Son podcastimizde M&B camiasının da yakından tanıdığı, videolarını izlediği Osmanlı Tokadı ile birlikteydik... YouTube İçerik Üreticiliği ve Kurgu üzerine güzel bir podcast gerçekleştirdik.

 
Siz istediniz biz yaptık! Taleworlds'un community supportu MArdA ile çok güzel bir podcast gerçekleştirdik. Podcastte bahsi geçen sorular şu şekildeydi :

1. Soru " Covid Dönemi Taleworlds çalışmalarını nasıl etkiledi?
2. Soru " Taleworlds'de kariyer "
3. Soru " Gerek beta sürecinde gerek de erken erişimde bugların fixlenme süreci ne şekilde oluyor? Oyunculardan bugları nasıl alıyorsunuz? "
4. Soru " Şu anki süreçte en çok hangi alana zaman ayrılıyor? Yeni içerikler getirilmeye mi yoksa olan buglara fixlenmesine mi? "
5. Soru " Oyununun geliştirilme döneminde en zaman alan parçası neydi? "
6. Soru " Hikayeli kısımda geçen krallıkların, serinin önceki oyunlarındaki gibi tarihteki ülkelerden referans alındı mı? "
7. soru " Oyunun beta sürecinde beta kullanıcılarına sadece çoklu oyuncu kısmı sunulmuştu, hikayeli kısımın sunulmamasının özel bir nedeni var mıydı? "
8. Soru " 26. Geliştirici Blogunda geçen " Tekrar (Replay Editor) Modu " çoklu oyuncu için de oyuncuların kullanımına sunulacak mı?
9. Soru " Nexusmods'da Taleworlds tarafından paylaşılan gamejam gibi toplulukla etkileşimli projelerin devamı gelecek mi?
10. Soru " Taleworlds bizi GIST'te güzel bir fuarla karşılamıştı, pandemi sürecinden sonra gerçekleşecek olan Türkiye'deki fuarlarda Taleworlds'u görecek miyiz?
11. Soru " Taleworlds serinin önceki oyunu olan Warband'da 2017 yılında Bükreş'te bir turnuva gerçekleştirdi, bununla ilgili olarak Bannerlord'da espor faaliyetleri görecek miyiz?
12. Soru " Warband ve Bannerlord arasında her ne kadar benzerlikler olsa da, bir o kadar da farklılıklar var özellikle çoklu oyuncuda Warband'daki gibi bir ekipman seçimi olmaması topluluk tarafından biraz tartışma konusu olmuştu,
bu iki oyun arasındaki farklılıklar hakkında ne düşünüyorsunuz?


İyi dinlemeler...
 
Podcastlere gösterdiğiniz büyük ilgi için teşekkür ederiz... Podcastlerimiz başta Spotify ve YouTube olmak üzere 6* platformda yayınlanmakta! Bizleri desteklediğiniz için teşekkür ederiz...
 
Podcast serimizin son bölümünde Courage ve Kiron bana eşlik etti çok tatlı sohbet havasında bir podcast geçirdik, iyi dinlemeler.

 
Sight Projesinde yer alacak ekip arkadaşları arıyoruz! Bu işte aktif olarak bizimle rol oynayacak kişileri aramızda görmekten onur duyarız!
İhtiyacımız olan pozisyonlar:
Video montaj ve yapım yeteneğine sahip kişiler
( Tercihen After effects veya Premiere )
Sunucu* ( Mikrofonu olan, tercihen yüksek kaliteli bir mikrofonu olan )
Yorumcu* ( Mikrofonu olan, tercihen yüksek kaliteli bir mikrofonu olan )



 
Back
Top Bottom