Ses Takılmasından Sonra Oyunun Tamamen Donması Problemi

Users who are viewing this thread

Oyun Versiyonu {Örn: v1.0.0]
1.5.1.241359
Oyun Sürümü
Ana Sürüm
Mod kullanımı
Hayır, mod kullanmadım.

ycdaskin

Recruit
Merhaba,

En son 1.3 sürmünü oynarken yaşadığım chrashler yüzünden oyunu bırakmıştım. Steam otomatik olarak gigabytlarca güncelleme aldığı için herhalde pek çok şey düzelmiştir diye yeniden oynamaya başladım. Bir süre oynadım ve kendi krallığımı kurdum. Birden oyunda sesler bozulmaya başladı. Sesler takılarak veya geç geliyor. Bu olmaya başladıktan sonra da 1 2 dk içinde oyun tamamen donuyor. Ve RAM kullanımı kontrolsüz bir şekilde sürekli artıyor. Oyunun RAM kullanımı 5 gb düzeyine kadar çıkıyor. Görev yöneticisinden kapatmak dışında hiçbir seçenek kalmıyor. GTX 1080 ekran kartı ve i7-8700K CPU'ya sahibim. Buna rağmen düşük grafiklerle oynuyorum belki onunla alakalıdır diye. Ayrıca Samsung 960 Evo SSD diske sahibim. Bununla bir alakası olamaz neticede bir kere oyun yüklendikten sonra sabit diskle bir işim kalmıyor. Bir kere daha zaman ayırıp emek verdiğim oyun çöp oldu.

Size tavsiyem saçma sapan yok oradaki ağaçlıklar güncellendi buradaki rotalar güncellendi gibi güncellemeleri tamamen bir kenara bırakıp öncelikle oyunun stabilizasyonunu sağlamaya yönelik gece gündüz çalışmanız. Bunu başardıktan sonra da ikinci öncelikli yapmanız gereken şey ise ana diliniz olan Türkçe'ye çevirileri doğru düzgün yapmak. Gerekirse bu iş için profesyonellerden destek alın. Diyaloglar çoğu zaman anlamsız. Pek çok yerde imla hataları var. Sanki Google translate ile çevrilmiş gibi havası var. Oyun anlamlı olsun diye dili İngilizce seçiyorum.

Oyunun stabil bir şekilde çalışması sağlandıktan sonra oynanabilirlik ile ilgili bütün geliştirmeler oyuncuların geri dönüşlerine göre yapılır zaten.
 
Hile yok. Config dosyalarında veya ayarlarda herhangi bir değişiklik yok. Herhangi bir modu aktif etmedim. İndirmedim bile. Default olarak ayarlar ne ise o şekilde oynuyorum.
 
Back
Top Bottom