Server'lar ne durumda?

Users who are viewing this thread

Strent

Veteran
Merhaba arkadaşlar güçlü bir sunucum var

Türk server açmak istiyorum fakat oyuncu durumu ne durumda çok kişi oynuyor mu multiplayer? ve Türk'lerden

baya eskiden oynuyordum mb

Şöyle bir oran vereyim,bir sw açar ve buna hiç bir zaman girmezsen saatte 5,10 oyuncu ile döner.Lakin işe emek verir,admin team oluşturursan sunucu dolu olarak geçirebilir bir günü.Zaten açık bir iki Türk sunucu kaldı,şimdi yaz geliyor tekrar dolarlar.

Oyuna bi göz attım pek oyuncu sayısı kalmamış gibi bilmiyorum gece baktığım için öyle gözüktü herhalde ama şuanlık askıya aldım server kurma işini haziranda tekrar bakıcam

sunucular özellikle kale kuşatmalar ve ölüm-kalım ve Takımlı Savaşlar. Çok dolu. şahsen az oyuncu olan sunucuları seviyorum o ayrı mesela :grin:

Native'de TR_SGaming_Akarqene açık, PW'de TR_SGaming_Denerqene açık ama harita test aşamasında, sadece şifresi olanlar girebiliyor.

Alkyone said:
Arkadaş sunucudan kuracak. Sunucudan kurulan bir oyun sunucusu ile bilgisayardan kurulan bir değil.

Aslında bir. Sunucu dediğiniz şey de bir bilgisayar, sadece sırf sunucu açmak için çalışıyor, sabit interneti var ve hiç kapanmıyor. Söyleyeyim dedim.

Evet bir bakıma öyle, o neden ile bilgisayar ile bir değil. Kuvvetli internet hattı ve UPS cihazı bulunduran bir bilgisayar diyebiliriz. Eğer 100 Mbit veya daha üstü bir internetiniz varsa, ve bir UPS cihazınız varsa bilgisayarınız en azından bir sanal sunucu işlevi görebilir.

İşin içinde olduğumdan bazı konuları aydınlatma ihtiyacı duyuyorum.

Back
Top Bottom