Serial Key Problem

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar benim onceki bilgisayarima varbandi yüklemiştim dvd siyle serial keyide girmiştim olmuştu oyun bilgisayari değiştirdik ve ben war band tekrar kuruyorum serial key kabul etmiyor acaba nicin eğer admin yardim ederse sevinirim kitapcikini kutusunu serial keyini cd sini vs resmini gonderebilirim

tam olarak bilmiyorum nasıl olabilir fakat birde şunu dene. manuel aktivasyonda internetten giriliyor değil mi? (tam aklımda değil  :? ) oradaki internet sitesindeki bir adminle irtibata geç. admin olduğuna emin ol. ona sorunu anlat, sonra manuel aktivasyon için serialimi kullanabilir miyim gibi bir soru sor. saçma biliyorum fakat kim bilir. belki olur öyle bişiler :D

Kardeş sen baştan hata yapmışsın. Bak benim anlatacaklarımı uygun adımlarla izlersen bu sorunun altından kalkarsın.
Öncelikle MB Warband'ı cd sürücüsüne koy. Daha sonra oyunu güzelce kur. Kurma işlemi bittikten sonra sistem seni otomatik olarak steam a yönlendirecek. Yönlendirme işlemi bittikten sonra oto patch atacak.
Sana oyunun yanında verilen serial'i bir kullım hakkın var. Sen onu hangi hesabında aktifleştirdiysen o hesapta oynamak mecburiyetindesin yani o hesaba serial kayıt edilir. Eğer ki sen serial'i tekrar girmeyi denediysen bu mümkün olmaz. Eğer mümkün olsaydı sen serialı alır nete dağıtır isteyen istemeyen herkes oynardı değil mi? Bu anlattıklarımı uygularsan oyunu güzel bir şekilde kurucaksın. Hadi kolay gelsin. Unutma serialler 1 kullanımlıktır. Kullandıktan sonra serial felan kalmaz.

ya arkadaş lar benimde bir sorum var ben oyunu çok uzun zamandır para olmadığı için korsan oynuyordum 3 gündr filan orjinal oyun almaya kara werdim yanlız orjinal oyunu nasıl elde edicem yani şöyle olabilirmi internetten oyunu indiri kurarım sonra serial gir derim ve seriali girerim ama bunun için seriali nereden elde edicem yoksa iilla oyunu orjinal kutusu olarak bir cd denmi almam gerek. yoksa seriali internettenmi kredi kartı ile filanmı elde edicem

Numenorian said:
ya arkadaş lar benimde bir sorum var ben oyunu çok uzun zamandır para olmadığı için korsan oynuyordum 3 gündr filan orjinal oyun almaya kara werdim yanlız orjinal oyunu nasıl elde edicem yani şöyle olabilirmi internetten oyunu indiri kurarım sonra serial gir derim ve seriali girerim ama bunun için seriali nereden elde edicem yoksa iilla oyunu orjinal kutusu olarak bir cd denmi almam gerek. yoksa seriali internettenmi kredi kartı ile filanmı elde edicem
Siteden bul ama üzgünüm banlanıcaksın. :cry: :(_(bence)

direk yani bir oyun satan cd ciden orjinal kutulu alınca kutunun içinde var yani o serial olayı tmm teşekkür ederim internetten de krade kartı ile sipariş edip elimize gelen seriali oyuna kaydettiğimizde oluyor dimi o işlerm

D&R da (bide galiba Media Markt da) kutulu olarak satlıyor
ayrıca steam üzerinden veya TTnetOyundan alabilirsin
ya da direk Taleworlds anasayfasından buy bölümüne bakabilirsin
seçenek bol (ama tavsiyem steamdan alman veya kutulu almandır gerçi sonuçta ikiside steam kulanıyo :D)

Uyarı: Siz iletinizi yazarken yeni bir ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir.

kutulunun seriali önce steama giriliyo olması gerek (kutulu alınca kutudan çıkan dvd den kur ama oyunu sorun olabilir yoksa)

pek sanmıyorum media markt ın ana sayfasından baktım akdeniz de sadece mesin de bide başka biryerde war antalyada yoq o yüz den internetten alıcam ama bunu nasıl yapıcağımı detaylı anlatırmısınız lütfen ??

Back
Top Bottom