Serial Key almak için bedava çözüm

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Joseph_Gocer

Veteran
:arrow: Paranız yoksa veya kredi kartınız yoksa işte çözüm: Paypal ve Box.to
:!: Zaten Paypal üyesi olanlar ve Adbux kullananlar daha fazla para için Box.to ya başlasın.
Bedava para kazanmak istiyorsanız veya kredi kartınız yoksa ödeme yeri için kredi kartı yerine paypal kullanıcaz.

1.ADIM

PayPAL Hesabı Almak

http://www.paypal.com PayPAL ın sitesine giriyoruz ve SignUP yazisina tıklıyoruz...

1.Adımda email adresi haric butun bilgileri sallayabilirsiniz.. Ama e-mail adresini dogru yazin yoksa hem hesabınızı aktive edemezsiniz hemde asıl yontemden yararlanamazsınız.

Burada 2.asamada karsınıza kredi kartı bilgileri gelecektir.. Pencerede üstteki PayPAL logosuna tıklayın ve kayıtın 2.asamasında kayıttan cıkın...

sonra e-mail adresinizden doğrulamayı yapın.. PayPAL a yeni hesabınızla giris yapabiliyorsanız bu adımı artık gecebiliriz...

2.ADIM

Bize Asıl Para Saglayacak Reklam Sistemine Kayıt olma...

-Link Silindi- sitemine girip, ekranın en sağ üst köşesindeki Register yazısına tıklayıp karsımıza gelen forumu dolduruyoruz... PayPAL e-mail adresi kısmına paypal'a kaydolurken verdigimiz adresi yazmayı unutmayın.. email adresi doğrulamasınıda yapmamız gerekecegi icin email adresimizi yanlıs vermeyelim...

@mail doğrulamasını yaptıktan sonra 3.adıma gecelim...

3.ADIM

Sisteme giriş... Tekrar sitemize girip en sağ üst köşedeki Login yazısına tıklayıp giriyoruz ve üstteki Surf Ads yazısına tıklıyoruz.
Karsımıza gelen ekrandaki linklerden birine tılayıp açıyoruz. Açılan ekranda sol üst köşede 30 saniyelik bir süre geriye doğru
ilerliyor. 30 saniye sonra Done yazıyor ve o reklam penceresini kapatıyoruz. Tekrar Bux.to sitemizdeki ekrana dönüyoruz. Her link'e bu şekilde tek tek girip tıklıyor 30 saniye bekliyoruz. Bux.to sayfamızdaki ekrana dönüp linklerin olduğu sayfayı yenilersek işlemini yaptığımız linklerin üstünün çizili olduğunu görüyoruz. Her link biraz para veriyor.

Bu sekilde butun linklere tıklıyoruz ve gunluk bir miktar para kazanıyoruz..

24 saat sonra linkler yenileniyor ve 24 saat sonra biz tekrar tıklayabiliriz.

Kazandıgımız paraya My Stats bölümünden bakabiliyoruz.

kazanımımız 10$ olduğunda burada CAshOut a tıklıyoruz ve Convert to Cash via PayPal linkine tıklıyoruz

VE Bu sayede PayPal Hesabımıza 10$ yatmis oluyor..

arkadaslar ben haftada bu sayede 10$ kazanıyorum bu miktarda yetip artiyor..

PayPAL a yatan paraylada istediğiniz şeyi ve Serial Key i alabiliriz.  :D

Bilgisayar başında pineklemek yerine 4 gün bi yerde garson olarak, çırak olarak çalışmak aynı hesaba gelir. Aynı zamanda kendini de geliştirirsin, insanlarla nasıl ilişki kurulacağını öğrenirsin, bir meslek sahibi olmanın kıymetini anlarsın. Bu internet üzerinde reklam işleri yalnızca zaman kaybı başka birşey değil. Ayrıca bunun yeri de burası değil, konu dışı. Araştırırsan RedStorm da buna benzer bi konu açmıştı, işte linki  http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,59722.0.html.

:arrow: :idea:İşte bu en iyisi: Hem aşırı kolay, hem de çok fazla para veriyor

-Link Silindi-

Bu site en kolay ve en çok kazandıranı.
Yapmanız gereken siteye üye olduktan sonra açılan sayfada aşağıdaki 6$ veya 4$ gibi olan linkleri tıklayıp açılan yerdeki boşluklara yorum yazmak.
Her açılan sayfada 1 veya 2 adet kutucuk görceksiniz.
O boşluklara tek tek yorum yazıp altındaki butona tıklamak.
Sonucunda hesabınıza dolarlar yatıyor.
Bu kadar basit.
Üye olduktan sonra 15 dakikada hemen 27$ kazanıyorsunuz.

-Link Silindi-
Nasıl üye olunur?

Yukarıdaki daki üye olun linkine tıkladıktan sonra açılacak sayfada sağ üst köşede

Create A Free Account'a tıklayın.

Daha sonra boşluklara şunları yazacaksınız:
Username : Kullanıcı adınız
Password : 7-15 karakterli şifreniz
First name : Adınız
Last name : Soyadınız
Email Address : Email Adresiniz

ve en son da kutucuğun içine resimde gördüğünüz karakterleri girip Create Free Account butonuna tıklayın.

İşte bu kadar kolay.
İyi kazançlar....

NOT: Adınız ve Soyadınızı girerken TÜRKÇE karakter kullanmayın....
Not:Parayı çekmek için sitede redeem bölümüne tıklamanız yeterli

Sitelere girdikten sonra kutucuklara "Good site.I like it." gibi bir şey yazsanız yeterli olcaktır...

Saygılar...
-Link Silindi-

Uyanık,kendi referansını atmışsın üye olalım diye demi çakalll :D

Şaka bir yana bu buxto dan bir şey almak harbi bir zulum.iyice sıkılmadan bıkmadan her gün girmelisiniz o reklamlara tıklayıp 30 sn beklemeniz gerekiyor.Ayrıca referanslarınız yok sa da işiniz bir hayli zor.

Bilmiyorum değer mi değmezmi ama denemek size kalmış...

Saygılar...

AW survey tamamen zaman kaybı, oradaki anketlerin hepsini bitirince 27 dolar kazandınız görünüyor fakat 75 dolara ulaşmadan parayı paypal'a aktaramıyorsunuz. Yeni anket de çıkmadığı için 75 dolara ulaşmanın tek yolu referrer, yani sizin sayenizde üye olacak adam bulmaya kalıyor. Adam başı 1.25 dolar alıyorsunuz, ki bu da üye olacak en az bi 30 kişi bulmanız gerektiği anlamına geliyor. Bütün bu işkenceden sonra da paranın bir garantisi yok, küçük bir site, yalan dolan olduğu çok belli

Olayın ahlaki boyutuyla ilgili şunu söyleyeyim, bux.to'daki görüp para kazandığınız reklamlar "3 günde 10 bin dolar kazanın", "yattığınız yerden zengin olun" diye dolandırıcılık yapan başka sitelere ait. Bir bakıma dolandırıcıyı dolandırmış oluyorsunuz, bu yüzden ahlaki bir yükü olduğunu düşünmüyorum

Bu tip konularin suyu çikmaya başladi. Üstelik yasal mi yasal değil mi tartişmasi bir yana, forumdaki linklerden bahsi geçen sitelere girecekler açisindan zararli mi zararsiz mi o da belli değil.

Daha önce açilan başlikta verilen ve burada tekrar edilen önerileri toparlayayim:

"Gerçek bir işte daha fazla para kazanir, üretime katkida bulunur ve gerçekten bir iş öğrenip bu iş yerindeki ilişkilerden hayata dair deneyim kazanirsiniz."

İleride açilacak olan benzer konular "Ama benim gönderdiğim site yasal!", "Sen burada bir sürü insanin gelir elde etmesine engel oluyorsun!", "Babama güvenmem zibizittin.zo'ya güvenirim!! gibi yakinmalara aldiriş edilmeden mühürlenecektir.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom