Serial alma

Users who are viewing this thread

maresal00

Recruit
arkadaşlar oyuna yeni başlayacam ama okuduklarımdan pek bişi anlamadım desem yalan olmaz şimdi sadece warband keyi alsam oynayamam mı yani illa her iki keyide almak zorundamıyım bide alabileceğim en ucuz yer neresi bilgi verirseniz sevinirim

Buyrun ;
http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000308498&mid=0000000328293

Benim verdiğim link Warband'ın yani , onunla sadece warband oynayabilirsin .  :roll:

Warband için ayrı, Mount&Blade için iki ayrı serial var evet, Warband kutulu olarak D&R'dan 15TL'ye alabilirsin, en ucuz yer orası sanırım. Mount&Blade ise siteden alıyorsun, onun mağazalarda satışı gibi bir durum yok.

Edit: Sipariş için TheLiqht'ın linkini kullanabilirsin.

peki şöyle bişi diyeyim multi oynamak istiyorum tek warband aldım oynayabilirmiyim ? yoksa gene mount and blade keyinide almam gerekiyormu ?

Steam hesabın olması şart değil, istersen internet üzerinden satıyor taleworlds ama sadece key halinde. Tabi bu daha avantajsız ama, eğer oyunu taleworlds ten direk alırsan verdiğin tüm para direk olarak yapımcılara gidiyor. Diğer yollardan alırsan mağazanın, dağıtıcının vs. payları olduğu için yapımcılara çok daha az para kalıyor. Yani destek vermek istersen siteden de alabilirsin :smile:

Back
Top Bottom