'Senin Baban Bankada Yavrum'

Users who are viewing this thread

Sperm bankası yoluyla anne olan Leyla Bilginel, baba konusunu oğluna nasıl anlattığını açıkladı.
Sperm bankası yoluyla anne olan Leyla Bilginel, baba konusunu oğluna nasıl anlattığını açıkladı: Kayra'ya 'Baban bankada. Yalnızca anne var' diye masal anlatıyorum...

Münir Özkul'un kızı Güner Özkul'un da sperm bankası yoluyla hamile kalması, bu konuda Türkiye'de ilk ünlü olan Leyla Bilginel'i de gündeme getirdi. 'Orada Neler Oluyor'programına katılan Bilginel, kendi hamileliği ve Güner Özkul'un neler yapması gerektiği hakkında açıklamalarda bulundu:
�Oğlum Kayra 21 aylık oldu. Kayra'ya 6 aylıktan itibaren 'Oğlum, baba bankadan. Baba yok, yalnızca anne var. Sen dualarla geldin. Allah bankadan aldı, annenin karnına koydu'diye bir masal anlatıyorum. 'Baba banka, anne burada'deyip gülücükler saçıyor. Güner'e tavsiyem; kızı 6 aylık olunca bu gerçeği bir masal gibi ona anlatsın. Bebeğini kucağına alıp 'Baba bankada, anne burada'desin. Sakın kızının babasıyla bağlantıya geçmesin. Babayı öldü kabul etsin. Model baba aramasın. Psikolojisi bozulursa bana telefon açsın. Yardıma hazırım. Kayra'ya kardeş geliyor diye seviniyorum. İyi arkadaş olacaklar.� Bilginel, daha önce açıklamadığı bir sırrını da anlattı:
�Günün birinde Kayra bana gelip babasıyla ilgili detaylı bilgi soracak. Ona kasamda sakladığım dosyayı vereceğim. Bu dosyada Karya'nın nereden geldiği yazıyor. Oğlumun babası 20'li yaşlarda bir Fransız. Üstün zekalı bir üniversite öğrencisi. Birkaç bilgi daha var ki o da oğlumla benim aramda kalsın. Kayra'nın Fransız olduğu o kadar belli ki gırtlaktan sesler çıkartıyor. Fransızca öğrenmesini de istiyorum.�

Deniz Akkaya Sperm Çaldı

Eski sevgilisinden hamile kalan Deniz Akkaya hakkında Leyla Bilginel'den şok iddia: Deniz Akkaya spermleri çaldı.
Amerika-New York'taki sperm bankasından sperm alarak hamile kalan ve 2 yıl önce oğlu Kayra'yı dünyaya getiren Leyla Bilginel, Kanaltürk'teki 'Orada Neler Oluyor'da ilginç bir açıklama yaptı.

BU BÜYÜK HAKSIZLIK

Bilginel şöyle konuştu: "Herkes benim ve sperm bankasından hamile kalan Güner Özkul'u tartışıyor. 1.5 aylık hamile Deniz Akkaya'nın durumu daha vahim. Deniz eski sevgilisi Efe Önbilgin'in iznini almadan ondan hamile kaldı. Bu büyük haksızlık. Ben gönül rızasıyla aldım. Deniz Akkaya resmen hırsızlık yaptı."

kaynak (aman ne kaynak)
kaynak vol 2

şaksen haber sitesini gezerken başlığa kandım da ne göreyim
akşam akşam yarılma vesilesi işte
hep ideoloji hep siyaset hep tarih bu forumda bir yere kadar biraz magazinsellesevişelim

Bunu duymuştum ... Düşünsene babasını görebilicek mi acaba ? Bu sperm bankaları de ne b*ka yarar ki..

cem yılmazın eski bir esprisi vardı o baya komikti
izmir göstersiyidi sanırım (hani şu gizli çekim olan zuhahah kendimi ifşa ettim ama onun dvd'si yok a.q.)

Sir Peter said:
Bunu duymuştum ... Düşünsene babasını görebilicek mi acaba ? Bu sperm bankaları de ne b*ka yarar ki..

Sperm bankaları çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan çiftlerin derdine derman olmaya yarıyor.

Tabi ülkemizde bol bol örneği bulunan çeşitli insanlar "ne boka yarıyor" dedikleri gibi "senin baban belli değil" gibi cümleler de kuruyor. Ne gariptir ki bu cümleleri kurma kapasitesine sahip insanlar kümesi ile çocuk sahibi olamayan kişilerin 'gücü' ya da 'erkekliği' hakkında ileri geri atıp tutanların ve hatta çocuk sahibi olmak bile istemeyen kişilerin üzerinde bu yönde baskı kuran insanların kümeleri çokça kesişiyor.

Bana kalırsa, sağlıklı bir kadın (eğer sağlığı için mutlaka çocuk doğurması gerekmiyorsa), sperm bankasından aldığı spermle hamile kalıp çocuk doğurmak yerine evlatlık alması daha iyi olur (cümle bozuk ama anca bu kadar düzeltebildim, zaten anladınız). Ama illa çocuk doğuracağım diyorsa bilemem. Bir de hamileliğin riski var.

Back
Top Bottom