Senin 2012n ne?

2012 kehanetleri gerçekmi?sallamasyonmu?

• Ya delinin teki çıkmış eğleniyor bizle

Votes: 9 24.3%
  • Banane ne olacaksa olsun ben oyunuma devam ediyim.

Votes: 4 10.8%
  • Bilmemki sonra çıkar ya onlar yada biz *** olacaz

Votes: 3 8.1%
  • Gerçek göreceksiniz 2012de

Votes: 2 5.4%
  • Bilmem ama sanmam yav

Votes: 3 8.1%
  • Allah'ın işine kimse karışamaz.Yani saçmalık bunlar

Votes: 16 43.2%

• Total voters
    37

Users who are viewing this thread

Pirate_tr

Knight at Arms
Arkadaşlar herkez biliyor(dur) 2012 mayaların işaret ettiği yıl.Yani kıyamet midir yeniden doğuş mudur foton mudur nedir bende tam anlayamadım onun yılıymış.Birisi bilmem kaç ağustos,diğeri ocakta bir diğeri ise son vakit olacak falan diyor.Görüşlerinizi almak istedim.Haberleride koyabilirsiniz.İnanıyormusunuz inanmıyormusunuz durum ne ne olacak?Saçmalıkmı dahilikmi(çoğunun ne diyeceğini biliyorum)

Yorumlarınızı almak istedim

bilen biri varsa şu güneş fırtınasını yazabilir mi? pek haber izlemem ama bir kere alt yazıda görmüştüm. merak ettim.

abi en iyisini cikmert söylemiş zaten ankette de seçeneği var.bu evrende olan-biten herşey sadece ve sadece Allah'ın işidir.ne olcağını kimse bilemez

mfozmen said:
2012'de, Şampiyonlar Liginde, koyacağız Real Madrid'eeee :lol:

:lol:

ben de zaten konu hakkında bilgim olmadığı için soruyorum. kur-an ın bir türkçe mealini almam lazım. anlamadan okuyorum ama birde anlayarak okuyayım :razz:

Bi ara rüyamda foton çağını yaşıyordum :grin: ama dediğin doğru inanmak saçmalıktan başka bişey değildir.

Aha fotonlu bir hikaye daha

tender said:
bilen biri varsa şu güneş fırtınasını yazabilir mi? pek haber izlemem ama bir kere alt yazıda görmüştüm. merak ettim.

solar cycle

NOAA, buradaki nisan 2007 tarihli yazısında, 11 yıl süren güneş fırtınalarından bir sonrakinin mart 2008'de başlayacağını, 2011 sonlarında ya da 2012 ortalarında da en güçlü noktasına ulaşacağını tahmin etmişti.. 24'üncü güneş döngüsü, geçen hafta başladı..
aslında geçen sene başlaması beklenen bu fırtınanın bir sene gecikmiş olması, uzmanları iki gruba ayırdı ve fırtınanın şiddeti konusunda farklı yorumlara yol açtı.. güçlü bir fırtına mı güçsüz bir fırtına mı olacak kimse bir karar veremiyor ama herkes hemfikir ki, bu fırtına en şiddetlisi olmayacak.. peki nedir bir güneş fırtınası?

güneş yüzeyinde durmadan patlamalar ve nükleer reaksiyonlar olur zaten.. bir güneş fırtınası sırasında, bu patlamalar çok daha büyük boyutlara ulaşırlar.. bu patlamalar, dünyaya doğru yüksek enerjiyle yüklü fotonlar ve bilimum parçacıklar savurur.. bu parçacıklar da gezegenin iyonosferini ve manyetik alanını oynatırlar.. bir bakıma gezegenin işleyişini tahminimiz dışına çıkarırlar.. ve bu da demek oluyor ki, bu tür fırtınalar güç yollarımızı, askeri ve havayolu haberleşme sistemlerimizi, uydularımızı, gps sistemlerimizi ve hatta yaydıkları radyasyon nedeniyle astronotları tehdit ederler.. ama zaman zaman da gökyüzünü kırmızı ve yeşil renkte boyarlar..
yeni başlayan fırtına, güneş'in 27 derece kuzeyinde patlak veren bir "kıvılcım" ile kendini belli etti.. polaritesi negatif olduğu için, fırtınanın şiddetinin nispeten az olması bekleniyor ama daha doğru bir tahmin önümüzdeki aylarda ortaya çıkacak..
şuradan da görebileceğiniz gibi, dünyanın geomanyetik alanı noaa standartlarının alarm seviyesine ulaştı.. k indisi 4 değerine ulaştığında önemli bir durum sayılıyor.. geçtiğimiz 6 gün içerisinde bu değere bağlı olarak 3 kere alarm vermiş noaa..

tender said:
mfozmen said:
2012'de, Şampiyonlar Liginde, koyacağız Real Madrid'eeee :lol:

:lol:

ben de zaten konu hakkında bilgim olmadığı için soruyorum. kur-an ın bir türkçe mealini almam lazım. anlamadan okuyorum ama birde anlayarak okuyayım :razz:

mealini değil tefsirini okuman lazım mealini okusanda pek bi anlam çıkaracağını sanmıyorum tefsir varsa ordan istediğin konunun kur'an da yazılmış din alimleri tarafından açıklanmış halini bulabilirsin

konu hakkındaki yorumum şu doğru olduğunu sanmıyorum hiç kimse gaybı bilemez gayptan bilgi edinemez bi rivayete göre peygamber efendimiz doğmadan önce cinlerin gayptan haber alabildiklerini söyler ama peygamber efendimiz doğduktan sonra ne cinler nede başka bi varlık gayptan haber alamaz ( deccal dışıında onun konusu biraz değişik)

Galbatorix said:
Gelecekte Ne Olacağını Allah Dışında Kimse Bilemez.
Yahu şu zihniyeti anlamış değilim''Allah bilir'',''Allah Korur'' Osmanlı da bu zihniyetler yüzüne battı ''Allah bizi korur biz müslümanız...''Gördük! Atatürk olmasa donumuza kadar alıyordu Kahpenin dogurdukları! neyse sinirlendim şimdi...
    Foton Kuşagına girdik evet,Kıyameti sadece Allah bilir fakat bu bir kıyamet değil sadece Elektronik aletlere 10000 volt mu ne(yada daha fazla) yüklenme olucak ve dolayısıyla fişini çekmessek patlicak.Yangınlardan insanlar ölebilir ama kıyamet diye bişey yok ortada...

DeathRider said:
Galbatorix said:
Yahu şu zihniyeti anlamış değilim''Allah bilir'',''Allah Korur'' Osmanlı da bu zihniyetler yüzüne battı ''Allah bizi korur biz müslümanız...''Gördük! Atatürk olmasa donumuza kadar alıyordu Kahpenin dogurdukları! neyse sinirlendim şimdi...
    Foton Kuşagına girdik evet,Kıyameti sadece Allah bilir fakat bu bir kıyamet değil sadece Elektronik aletlere 10000 volt mu ne(yada daha fazla) yüklenme olucak ve dolayısıyla fişini çekmessek patlicak.Yangınlardan insanlar ölebilir ama kıyamet diye bişey yok ortada...
Mayaların güneş takvimine göre güneş patlaması=Kıyamet. Ve bende söylüyorum allah bilir allah korur düşüncesine sığınmak yanlıştır. Kendiniz çabalamalısınız.
bknz=osmanlı

DeathRider said:
Galbatorix said:
off sinirlendirmeyin genç arkadaşı
senin tarih hocanı kutluyorum

abi bu ''Allah bilir'' lafını anlamıyorum demek ne demek yaa.bu evrende mutlak hakim,yaratıcı,tüm hayatlar üzerinde güç ve irade sahibi olan kimdir???.bence söylediklerinizi bir kez daha düşünün çünkü yaşanan HİÇBİRŞEY tesadüf değildir.Allah neyin olmasını isterse olur...

Back
Top Bottom