"Sen Post Kasıyorsun"Dark Sword

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

harlaus01

Banned
Bana Post Kasıyorsun Diyenlere Sesleniyorum.(Mage King Sende Dahilsin.)
Bunu o küçük beyinlerinizin alacağını sanmıyorum ama genede aynı şeyi anlatayım.
Sizden daha rütbeli olmam post kasıyorum demek değildir.Sadece gördüğüm,beğendiğim konulara uygn cevap yazıyorum.Buda genellikle Türkçe Forum ve Konu dışı olur.İsterseniz(Bazı Ark. dışında diğerlerinizin güvensiz old. şüphem yok)İstatistiklerime de bakabilirsiniz.En çok ileti gönderdiğim yer Türkçe forumdan sonra Konu dışı'dır ve hepinizin post kasmakla suçladığı insan olan bende sizde gayet iyi biliyorsunuz  ki Konu Dışına gönderilen mesajlar forum iletilerine bir + yada - olmuyor.
Bana post Kasıyorsun  diyenlerin hepsininde şu ana kadar yaptığı spamları hatırlamalarını istiyorum.
Post Kastığıma Örnek Olacak bir iletimi gösterip neden post kasma old. mantıklı bir şekilde açıklayacak arkadaş varsa hemen bana Pm atabilir.

AAAA olurmu bak tüh tüh tüh
Sen o zekanla bana;"bak olum bak burası konu dışıda olsa belki burası da ileti sayacını canlandırıyordur "derdin demi
bebiş...

sakin ol hacı. ayrca ben lakap takarken sırf resminin altındaki yazıyı görüp şaka yaptım. bana kızmadın inşallah.

Hayır.İlk başta cümlenin anl. tam çözemediğim için sinirlenmiştim ama sonrada çözdüm.
Yani hayır dost.Sana kızgınlığım yok(Büyük İhtimalle Damarıma Basmazsan Olmazda )
Gel bakalım Bebişim.

olan buydu.Patlama.
Zaten mesajı değiştirmeyi düşünüyorum.
Edit:Vay be nu zekana rağmen old. iyi palavra sıkıyorrsun.

harbiden ha infilak edecek konu şimdi. abi niye konu açıyorsun ki bunun için.
ayrıca hepimiz kardeşiz :D

Antifiriz_khergit said:
Eğer yeni konu açmasaydım Sadistler Mazoşistler buraya konusu daha faazla bu olayla kirlenecekti.

Dark Sword said:
Antifiriz_khergit said:
Eğer yeni konu açmasaydım Sadistler Mazoşistler buraya konusu daha faazla bu olayla kirlenecekti.

susuyorum............sustum.

Dark Sword forumda baya zaman geçiren bir arkadaşımız. Forumda çok zaman geçirdiği için çoğu konuya cevap verebiliyor.Bu yüzden kavga etmiyin gardaş gardaş duralım forumda... :D :D :D :D

arkdaşlar günde ortalama 5 mesaj atmakta post kasmaksa ben bu işten bişey anlamadım. Şimdi banadamı post kasıyo diyosunuz.

beni msn'ye çağıran ilk dark sword'du. gel orada tartışalım dedi tabi pm'den konuştuğumuz için siz bunları bilmiyorsunuz. ve ben dark sword'da ne demek istediğimi pm'den açıkladım ama o hakaret etti.hakaret etmesi umrumda mı? hayır. sınırı aşmadıkca takmam. benim gerizekalı olduğumu ifade etti msn'de. kimin gerizekalı olduğunu cümlelerinden gördük. ben hala dark sword'la dalga geçiyorum msn'de oyun isteği gönderiyorum adam bana sana bişey gösteririm korkarsın diyor.
ama tabi ben deliyim konuşur konuşur susarım siz beni takmayın :!:

Kendini tanımana sevindim.Bu arada söylediğin yalanları da eklersen memnun olurum.Çünki kendini aklamaya çalışmanda eğer ben sonradan gösterirsem daha fazla sinirlenirsin bebiş.
MageKing said:
yaaa korktun demi.
msn'de buna bir laf çarpmışım öfff özür diledi.

ridvan95 said:
arkdaşlar günde ortalama 5 mesaj atmakta post kasmaksa ben bu işten bişey anlamadım. Şimdi banadamı post kasıyo diyosunuz.
Mesajın sayısı değil şekli önemli, ard arda 5 post atıyorsan, saçma sapan konuşuyorsan post kasma olur, değilse olmaz. İstersen günde 30 mesaj at, ama güzel at post kasma olmaz.

@DarkSword : Bu kadar sinirlenmeni cidden anlayamadım. Ben şahsen post kastığını düşünmüyorum ancak bazı yerlerde dikkatsiz davranman insanlara post kasıyormuşsun gibi gelebilir. Örneğin şurada çift post atmışsın aralarında yalnız 3 dk var.
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,57787.25.html

Bak şu sayfada da çift post atmışsın, aralarında 2 dk var mesajlarının.
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,57409.25.html

Bir de kişisel tartışmalarınız genelde pm den değil de genelden olmuş, burada yanlışınız var bence.

Post kasıyorsun diyen arkadaşlar adam gibi işte şu yüzden post kasıyorsun vs. aha da alıntı yaptım link verdim bak burada post kasmışsın diye gelsinler, Dark Sword da cevap versin şöyleydi böyleydi diye, sanırım en uygun olanı bu.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom