Sea of Thieves

Users who are viewing this thread

Dracheon

Master Knight
W71dAP.png

Online bir şekilde korsancılık yaptığımız.Görevler yaptığımız bir oyun.Arkadaşlarınızla korsanlık yapabilirsiniz.Bugün bitecek olan kapalı beta sürecinde oyunun tüm içeriği gözler önüne serilmese de yapımcıların yayımladığı videolarda çok daha fazlası anlatıldı. En temel noktadan başlamak gerekirse oyuna yalnız bir korsan olarak başlayabileceğiniz gibi, arkadaşlarınızla parti kurup kalabalık mürettebata sahip bir gemiyle de girebilirsiniz. Oyuncu sayısına göre geminin büyüklüğü değişiyor ki an itibarıyla oyunda iki gemi tipi mevcut. Oyuna başladıktan sonra para kazanmak için görevler almanız gerekiyor. Başlangıç aşamasında sandık bulup teslim etmek ufak ufak para getiriyor, seviye atladıkça daha yüksek ödüle sahip sandık görevleri alınıyor. Ayrıca kapalı betada yer almasa da tam sürümde erzak toplama, hayvan teslimatı, kelle avcılığı ve daha birçok görev tipi yer alacak.Oyunda yalnız bir korsanı oynayabilirsiniz ancak girdiğiniz sunucudaki tek korsan siz olmuyorsunuz. Açık denizlerde oyuncular tarafından kontrol edilen irili ufaklı birçok korsan gemisi yer alıyor ve bunların hemen hemen tamamı sizi, geminizi ve sahip olduğunuz ganimeti hedef alıyor. Bu yüzden yalnız bir korsanın üç - dört kişilik bir mürettebatla karşılaşması oldukça zorlayıcı oluyor. Gemiler karşı karşıya geldiğinde ilk olarak toplar ve dürbünlü tüfekler konuşuyor, yakın temasa geçildiğindeyse tabanca ve tabii ki kılıç devreye giriyor. Kısacası alınan görevleri yapmanın yanı sıra diğer korsan gemileriyle çarpışmak da Sea of Thieves’de yapabileceğiniz şeylerden biri.Ayriyeten oyunda dilediğiniz gibi müzik çalabilirsiniz.Bir yere çarpma veya top atışı esnasında gemiyi de tamir etmeyi unutmayın.Oyunda define gibi birçok şey var.​

Oyun tam anlamıyla 20 Mart'da çıkıyor ve oyunun fiyatı 260₺ yani 60$.Bu oyunun Xbox'dan veya Windows 10'dan oynayabilirsiniz.Hiçbir zaman Steam'e çıkmayacak.Ancak 1 ayı 29₺ olan Gamepass aboneliği alırsanız 1 ay boyunca dilediğiniz gibi birkaç oyunla birlikte oynayabilirsiniz.Size 14 günlük ücretsiz denemeyi almanızı öneririm.Çünkü 14 gün dolduktan sonra kartınızdan 29₺ almaya başlıyor.Yani 44 gün oyun için 29₺ vermiş oluyorsunuz.Ben yeni bilgisayar alınca abonelik satın almayı planlıyorum.Hem abonelik alınca başka oyunlarıda ücretsiz oynayabilirsiniz 1 ay boyunca.Aboneliği iptal etmezseniz her ay 29₺ kartınızdan alır.Aboneliği uzatmak istiyorsanız her ay 29₺ ödersiniz.

Oyunun grafikleri iyi değil gibi gözükebilir ama o ortamın atmosferi yeter.Gün batımı, dalgalar...







Oyunu birçok yayıncı oynuyor.Yayınlarından veya Youtube'a yükledikleri videolardan bakabilirsiniz.


76M4XW.jpg
PlPg6N.jpg
gOZBVR.jpg
9m2Oq3.jpg
qGPr8D.jpg


Oyun içi terimler : Burası yapılacaktır.




 
şu sıralar her yayıncıyı adeta bir virüs gibi enfekte etmiş oyun. bence aceleci davranıp hemen atlanılmamalı, şu an her yayıncı oynuyor diye hypelanıp direk instabuy yapacak insanlar var ama bence 1 ay sonra sıkacak insanları, keşke almasaydım dedirtecek. ben bunun aynısı overwatch ilk çıktığında yaşamıştım, en son 1 yıl önce girmişimdir herhalde.
 
Oyunun beta versiyonu 260 tl yi hiç hakketmiyor. Overrated bir oyun olacaktır gibi duruyor tıpkı For Honor gibi ama For Honor kadar bile başarı yakalayacağını sanmıyorum.
 
Kesinlikle çöp bir oyun değil fakat fiyatını asla karşılayamaz. Bu fiyatla da ne derecede dolu sunuculara sahip olurlar bilmiyorum. Ve bu oyun için, az oyuncu sayısı= ölüm olur.

Atlanıp da alınmaması gerekiyor. Yüksek fiyatı ve Steam'e gelmeyecek olması öldürecek bu oyunu.
 
Anladığım kadarıyla adamlar oyunu aşırı pahalı yaparak reklamlarını yapmış oldular.Bu başlığı görünce direk ha şu 260 TL olan oyun mu dedim kendi kendime.
 
Xbox Game Pass 1₺ olunca, 30 gün boyunca oynama hakkım var. Hala almak isteyen varsa girebiliriz, 30₺ ve 260₺ rasında tonla fark var ama 1₺ iken de alınır herhalde.

Azıcık bilen bana da öğretebilir  :party:
 
Back
Top Bottom