Resolved Scene Editor Scene Editor Crash When Trying to Test

Currently viewing this thread:

Version number
e1.5.4
Branch
Main

wookieemeat

Recruit
Summary: Since updating to1.5.4, any time I try to test a scene in the editor by starting mission as SimpleMountedPlayer, the editor crashes. This happens in scenes created before and after the update, as well as when trying to test scenes from the base game. When I create a fresh scene, I can test it at first, but as soon as a few entities are added in, the crash occurs.
How to Reproduce
: Start mission as SimpleMountedPlayer in a scene
Specific Tool: Editor

Computer Specs:
OS: Windows 10
GPU: Nvidia Geforce RTX 2060 Super
GPU Driver Version: 457.3
CPU: Intel i5-8600
RAM: 16GB 2660MHz
Motherboard: AsRock B360 Pro4
Storage Device (HDD/SSD): WD SSD

This was generated when I sent the crash report
2020-11-27_16.59.09_3efc3f4be70aca9e536cd82064fe63cf
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Forwarded to the developers for further investigation. We will reach out again if we need more information. Thanks for reporting and sorry for any inconvenience!
 

bchv

Recruit
use to have the same issue in 1.5.6 and realise that in the athmosphere inspector the "is indoor" switches automatically, i unswitched it and work for me....
 
also, the editor test is not a good way to test scenes, its much better to use custom battle for testing things ingame. Even when the editor test does work, things are often bugged and dont look the way they do ingame
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
I've been informed that this bug is fixed and will be sent to the game with one of the latest patches. Can you check if you still experience this issue? I've gone forwarded and marked the topic as resolved unless you state otherwise.
Thanks for reporting and sorry for any inconvenience!
 
Top Bottom