[Sayfa kapandı/Devredildi.]Chaos Gaming Roleplay

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Tau

Master Knight





[size=10pt]Serverimiz 15/08/2012 tarihinde açılmıştır.Amacımız daha kaliteli hizmet vermek ve sizleri daha fazla eğlendirmektir.






Akhilleus
Yönetici
enverork


Tokio Hotel
Yönetici
burakalpkaya


Ayyas
Yönetici
doctohouse999


Optik
Yönetici
funda788


Serkan
Yönetici
Serkan


Phoenix
Yönetici
-






[size=10pt]Adminler servere Admin_...... yaparak girecektir.


[size=10pt]Ts Ip: ts3.soe-gaming.net:9988








Soygun ve haydutluk

(haydut kampı geldikten sonra ) -Sadece OUTLAWLAR soygun yapabilecek ve zırh limiti belirlenecek.

1- Yalnız yada 2-3 kişi gibi gruplarda dolaşan haydutlar köylerden ve şehirlerden haraç kesemeyecek. Tenha yerlerde,yol geçişlerinde,köprü gibi yerlerde kesebilecek.
2- Soygun için para limiti 1000 dinar, 4 ore,atı yada kişinin üzerindeki bir parça zırh yada silah olacak. Duruma göre soyguna uğrayan kişinin rolüne bağlı olarak bu değişebilir. (örneğin soyguncu atı ister. ancak kişi atı yerine başka birşey önerebilir)
3-Bir krallığa yağma yapmak isteyen gruplar en az 8 kişi olacak ve karşı krallığın lordu oyunda bulunacak. (krallığa yapılan yağma aynı zamanda krallığın köyünü kapsar. Sadece köye yağma olmaz (çünki kalelere çok yakın köyler)
4- Commoner köyüne ( pinecrest) yağma yapmak için en az 5 kişilik bir grup gerekecek ve commoner köyünün başına şehir koruyucuları getireceğiz.
5-Bütün soygunlar rol ile olacak. Örnek ;

-Hey sen ! dur orada !
-*şövalye görünüşlü bir adam arkasını döner* Ne var
-Bakın burada ne var arkadaşlar onurlu,soylu bir şövalye *kahkaha atarlar* şövalyelerin canlarını çok sevdiğini duydum. Ayrıca kılıçlarının keskin olduğunu. Şu çelik parçasını bize ver ve defol buradan.
-*çaresiz bir biçimde kılıcına bakar* *kılıcı fırlatır ve konusmadan kaçmaya başlar*

buna kurallar eklenebilir.

Krallıklar ve krallıklar arası savaş

1- Krallıklar yeniden düzenlenilecek. Krallık liderlerinin rol tecrübesi,yaşı dikkate alınarak krallık kayıtları kabul edilecek. Ayrıca ortaçağ'a uygunluğu gözden geçirilecek.
2-Krallıklar kendi topraklarında geçerli bir sebep olduğu sürece (adam öldürme-yaralama yada teşebbüs,casus gibi gözükme) bir kişiyi tutuklayabilecek. Ayrıca vergi alabilecek,işçi çalıştırabilecek
3-Krallıklar başka krallıkları yada köyleri vergi altına bağlayabilecek.
4-Krallıklar arası savaşlarda iki krallığında lordları açık olacak yada kralın görevlendirdiği ikinci kişi. Ayrıca savaş için gerekli bir sebep sunulacak. Savaş vergiye bağlama,meydan savaşı



[size=10pt]Serverimize herkes davetlidir.




[size=10pt]Chaos Gaming iyi oyunlar diler.
 
Flecha said:
Kuralları değiştirseniz sevinirim.Bizim emek verdiğimiz kuralları bir kaç küçük kelime değiştirip biz yazdık demeniz ayıp.
Roleplay kurallar aynı değiştirsem bile aynı şeyleri yazacağım en fazla yerleri değişik olacak.Ayrıca "bir kaç küçük kelime değiştirip biz yazdık" diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum.Eğer çok istekli isen değiştiririz ama fazla bir şey değişeceğini sanmam.Ayrıca bu oyunun kuralları siz kafanızdan yazmadınız ki ben kafamdan ayrı kurallar uydurayım.
 
Hayırlı Olsun .Kesinlikle daha başarılı bir pw serveri olmuş.Adminler tek kelimeyle mükemmel.İyi Roller...
 
Goliath. said:
99 role play copy - paste,5 kişiyle aranızda rol yaparsınız.
Ben serverin sahibi değilim o yüzden kolayca eleştiri yapabilirim.Sizin rollerinizide görüyoruz admin Krallığa katılıyor ve Godlike açıyor sonrada rol ayağına yatıp insanları kesiyor.
 
Kuralları uygulamada sanırım biraz problem yaşıyorsunuz.. Bir adminin onayladığını diğeri gelip durduruyor :S
Kaleye girdikten sonra yağma süresi "2 dakika" 2 dakika içinde çıkmayanlara "slay" . İlginç bir kural doğrusu.. Ayrıca Ares_Of_Valor adlı kişi yanınızda ailevi değerlerimize küfür ettiği ve şikayet ettiğimiz halde bir işlemde bulunmadınız. Sanırım "küfür" serbest sunucuda.
Ayrıca "Ayyas" adlı adminin uslubü beni gerçekten rahatsız etti.
Onun haricinde adminler her ne kadar "tecrübesiz" olsalarda gerçekten ilgililer. Çağırdığınız anda yanınızda bitiveriyorlar =) Ve yeni başlayan oyuncular için her türlü yardımda bulunuyorlar.

Yeni başlayanlar için güzel bir sunucu ancak ilerleyen vakitlerde gerçekten çok rahatsız olacağınız durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu kötü özelliklerinizin hepsini yeni açılmış olmanıza bağlıyorum.. Umarım en kısa sürede düzeltirsiniz..
 
Beyler aranızdaki sorunu tartışmanın dozunu aşmadan çözün. Kişisel olarak yazdığınız iletileri sildim. Onun için özel mesaj kullanın. Başarılar bu arada
 
Beyler sorunlarınızı ve şikayetlerinizi "enverork" u ekleyerek onunla konuşabilirsiniz.



Mia said:
Beyler aranızdaki sorunu tartışmanın dozunu aşmadan çözün. Kişisel olarak yazdığınız iletileri sildim. Onun için özel mesaj kullanın. Başarılar bu arada
Teşekkürler.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom