SAVE

Users who are viewing this thread

kartalturk1

Recruit
arkadaşlar dün akşam pc bozuldu bende yedeklemedekileri geri aldım bunu yapınca belgelerim in içindekiler silindi tabi dolayısıylada save de gitti güzel itemleri olan bi arkadaş buraya kendi save sini yollaya bilirmi (1.011) lütfen!

kartaltürk sana yardımcı olamıycam ben native kullanmıyorum...

başka bi arkadaş yardım edebilir umarım kusra bakma...  :sad: :sad: :sad:

victor_lion said:

pekala rise of kergit saven varmı oda gitmiş benim

kartalturk1 said:
victor_lion said:

pekala rise of kergit saven varmı oda gitmiş benim

kusra bakma kartaltürk senin 1011 de istediğine dikkat etmemişim ben artık 960 oynamaya başladım 1011 de sawe de kalmadı  eğer çok istersen bi tane wardı sanırım 1011  ama pek işine yaramaz diye düşünüyorum....

sana en büyük tawsiyem hilesiz olarak yeni bi karakter aç  we hilesiz oynayarak dewam et.....

yokmu yardım etcek birisi yaw ne kadar zamandır emek harcadım birden gitti karakterim tüh kafama tükirim ama savelerin silinmemesi lazımdı be! :evil:

sen en iyisi yeni bir karakter aç ve onla oyna başka birininkini oynamak o kadar da zevk vermez

Gerçekten ya başka birisinin saveni niye istiyorsun çok güçl bir karakter istiyorsan hile kullan.Ama hileyi ben pek sevmiyorum.Sen en iyisi baştan başla... :wink:

Searcy said:
Gerçekten ya başka birisinin saveni niye istiyorsun çok güçl bir karakter istiyorsan hile kullan.Ama hileyi ben pek sevmiyorum.Sen en iyisi baştan başla... :wink:

ewet ya başka birinin oynadığı oyunu ne yapcan sen kendin 0 dan başla hilesiz oyna çok zewk alırsın ........

victor_lion said:
Searcy said:

ewet ya başka birinin oynadığı oyunu ne yapcan sen kendin 0 dan başla hilesiz oyna çok zewk alırsın ........

bunun üstüne kaydetmeden çıkma olmayıp ve zorluğu en fazla yapınca çok daha zevkli oluyor

http://rs405.rapidshare.com/files/202527182/Oyuncehennemi_Speederly.rar
al bak bu native için. Hemde mareşal

bende var istersen veriyim rodok krallığı yok oldu lady ısolla adına dövüşüyorum svadyada sadece 2-3 kale kaldı sonra svadyan mareşalı oluyorsun ayrıca 3 şehir senin bütün rodok şehirleri istersen veriyim sen bana msn ni verirsin ordan atarım

sancar han said:
bende var istersen veriyim rodok krallığı yok oldu lady ısolla adına dövüşüyorum svadyada sadece 2-3 kale kaldı sonra svadyan mareşalı oluyorsun ayrıca 3 şehir senin bütün rodok şehirleri istersen veriyim sen bana msn ni verirsin ordan atarım

msn adresim [email protected]

kartalturk1 said:
sancar han said:

ekledim azrailli bişey kabul et veriyim

sancar han said:
kartalturk1 said:
sancar han said:

ekledim azrailli bişey kabul et veriyim

tmm biraz dan msn mi açarım sen online ol ilk önce yemek yicem karnım kazıneyo! :mrgreen:

Back
Top Bottom