Dün oyundayken elektrikler gitti ve geldiğinde oyuna girdiğimde karakterim çırılçıplak üzerinde 0 para ve seviye 1 olarak başladı 1100 günlük emeğim boşa gitti :/ bunun bi çözümü yok mu arkadaşlar
böyle bir sorun başka bir arkadaşımızın başına geldi ve biz dedik ki teşke 2 yere save dosyanı kaydetseydin.Oda şimdi çözümü olmadıgı için oyunu bıraktı.birde sen 20 ağustostn beri üyesin ve işin düşünce geldin foruma.
k.bakma ama foruma ne için geldiğimi sana hesap mı vericem bugüne kadar kimse bana böyle bişey demedi hiçbir yerde seninde demeye hakkın yok ayrıca forumu da inceliyorum ben post sayım az diye bana bunu demeye yine hakkın yok
böyle bir sorun başka bir arkadaşımızın başına geldi ve biz dedik ki teşke 2 yere save dosyanı kaydetseydin.Oda şimdi çözümü olmadıgı için oyunu bıraktı.birde sen 20 ağustostn beri üyesin ve işin düşünce geldin foruma.
Arkadaşım burada bişey sordum yardım için senin yaptığın işe bak birde kirlilik yapma diyorsun sen asıl post kasma burada ben ne zaman üye olduğumu biliyorum ve öyle bir konuyu görmemiş olabilirim insanlık hali senin yaptığın şey yanlış ve hala burada bana ahkam kesmeye çalışıyosun
ben ilgileniyorum.merak ettiğimi soruyorum.işime düşüncemi yazıyorum soruları?hayır.açtıgımdan beri hergün onlineım.ben burda senin hatanı söyliyorum.sen teşekkür etmelisin.Daha baksana ben cok soru sordum die millet gıcık kapmaya başlmış.
bu olayın benimde başıma gelmesinden tırsıyorum her oyundan çıktıgımızda belgelerimdeki sevin yedeginimi almamiz gerek yoksa başka bir yolu warmi mesela kaydettigimizdede 2. yedek sevede otomatik kaydetsin böyle birşey mümkünmü?
Adamın asıl anlatmak istedği bazıları sadece işi düşünce uğruyor.Benide aynı düşünce sarmıştı.Sıkışık bir durumdaydık.Ve sadece işim düştüğümde foruma bakıyordum.Şimdi ise inadına sorunu olana bakıyorum:Elimden bişi gelmesede.Ayrca arkadaş sebnin sorununada atladım ama cevabım yok kusura bakma.
Ayrıca eski sürümde farklı kaydet vardı ve iki tane save liye biliyordun şimdi varmı bilmiyorum.
senin seviyene düşmek istemiyorum ama onun için çok pahalı bi şekilde jeneretör almak lazım değilbi güç kaynağı yeter bu arada arkadaşı foruma girmemekle suçlayan kişiler bence bu arkadaşın hatası değil bu tAMAMEN MOUNT BLADE EKİBİNİN HATASI BU HATA OYUNDA Bİ KERE OLMUŞ VE BUNU DÜZELTMEYE ÇALIŞMAK YERİNE NEDEN O OYUNUN HATASINA MARUZ KALAN KİŞİYİ SUÇLUYORSUNUZ AYRICA BU OYUN İNTERNETSİZ DE OYNANABİLİYO O ÇOCUKLARIN SUÇU NE NETSİZ OLMAMAK MI BU TAMAMEN WOUNT BLADE İN HATASIDIR ARKADAŞI SUÇLAMAK YERİNE Bİ ÇÖZÜM ARASANIZ İYİ OLUR
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.