Savasta biri ölünce oyundan atıyor

Users who are viewing this thread

Buugun orjinal m&b mi leptop uma kurdum.sorunzun 2-3 saat oynadım ancak bir kaleyi kusatırken yemeğe gittim geldiğmde oyn kapanmıstı.geri açtıgımda bir hata ile karşılastım.savasta karsı taraftan birini öldürünce/bayıltıınca hata raporu verip oyundana atıyor.Nasıl bir çözüm önerirsiniz

Oyunu silip yüklemek bir çözüm olabilir. Ama eskiden kalan profil dosya kalıntılarını da silmeyi unutmamak lazım.

Başka bir çözüm daha var. Herkes için geçerli olmayabiliyor ama en son karşılaştığımda bu şekilde çözmüştüm. Pek çok kişide de işe yaramış.
Crinkle said:
I disabled particle effects in video options and now there is no crashing.
Yani video seçeneklerinden particle effects seçeneğini kapatman yeterli olur. Türkçe kullanıyorsan görüntü seçeneklerinde parçacık bla bla birşeyler olması lazım. Kolay gelsin.

RRush_theGuardian said:
Oyunu silip yüklemek bir çözüm olabilir. Ama eskiden kalan profil dosya kalıntılarını da silmeyi unutmamak lazım.

Başka bir çözüm daha var. Herkes için geçerli olmayabiliyor ama en son karşılaştığımda bu şekilde çözmüştüm. Pek çok kişide de işe yaramış.
Crinkle said:
I disabled particle effects in video options and now there is no crashing.
Yani video seçeneklerinden particle effects seçeneğini kapatman yeterli olur. Türkçe kullanıyorsan görüntü seçeneklerinde parçacık bla bla birşeyler olması lazım. Kolay gelsin.

ben bile anlamadım  :neutral:

Back
Top Bottom