savaş

Users who are viewing this thread

SaldıraY

Banned
swadyanın mareşali oldum karşımda nordlar var öbür devletleri yoketmiştim neyse :grin: nedense krallığımın nordlar ile arası iyi ve ben sava çıkarmak istiyorum (krallğımın nordlara savaş ilan etmesi) nasıl yapabilirim bunu?

bol bol lord lardan görev iste bir lord nordların kervanını yağmalıyalım diyecektir kabul et nordlara savaş aç

lorddan görev aldım fakat nord karavanı bulamıyorum nordların 4 kalesi 4 köyü var şehri yok o yüzden mi acaba

beyler karavan ne ya  :grin:
Caravan = kervan  :lol:  allahım ya birisi dio karavan öbürü de karavan diyo  :mrgreen:

SaldıraY aynı sorunu bende yaşıyorum kergıtlilerde Mareşal seçildim fakat her krallıkla dostlar savas acmak ıstıyorum fakat savas actıgımda kısısel dusmanlıgımız oluyor lordları arkama toplayıp dıger krallıkların  lordlarına saldırıyorum fakat lordlarım bende savasa gırmıyor cok uyuz eden bır durum bence lutfen bırı yardım etsın!!!

İşte bazı lordlardan kervan yağmalama görevi alıp onu yapınca kervanına saldırdığın krallık senin krallığa savaş açıyor  :twisted:

e.PFeaR said:
SaldıraY aynı sorunu bende yaşıyorum kergıtlilerde Mareşal seçildim fakat her krallıkla dostlar savas acmak ıstıyorum fakat savas actıgımda kısısel dusmanlıgımız oluyor lordları arkama toplayıp dıger krallıkların  lordlarına saldırıyorum fakat lordlarım bende savasa gırmıyor cok uyuz eden bır durum bence lutfen bırı yardım etsın!!!

Bende de aynı durum oldu, acaba sonunda devletler arası savaş çıktı mı ? Kesin bilgisi olan birileri var mı ?  :roll:

Sorun çözüldü oyunda heralde bir anlığın bir bug oluştu, kervanlara saldıramıyordum ama sonra iki kervana saldırdım şimdi savaştayız  :wink:

Oooo Temuçin naber ? Sen c-rack kullanmıyormuydun ya :shock: MountBlade.com'a c-rackli ekran görüntüsü koymuştun.Yazık...

Back
Top Bottom