Savaş Vagonu, Doğa Olayları, Yeni Binalar, Devletimizin Kültürü...

Users who are viewing this thread

Deli Paşa said:
Genelev: Sadece inşa edilir. Şehrin refah seviyesi artar. (Diğerleri gibi içine girilmesi. Yoksa tepkilere yol açabilir. :smile: İçeri girilse de sadece hol gibi bir alana çıkalım. Kahkaha sesleri gelsin.) Bazı arkadaşlar gülecek ama M:tw de bile vardı. Burada olmasının bir sakıncası yok. Şimdilik bu kadar. Aklıma gelirse eklerim.

bu kesin olmalı güzel olur  :grin:
 
deli paşa köpeğin olayım abii
bu önerilerin çoğunu rüyalarımda görürüm warband da esir aldıktan sonra onları katledip çıkan sesleri dinlemeyi
ya da esirleri arenada savaştıralım ve şehrin bize olan sevgisi artsın ve o dövüşleri izleyebilelim daha sadistçe olur :twisted:
 
Hortlatmış olacağım ama gerçekten mükemmle öneriler arkalarda kaybolmamalı. M&B 2'de burda yazan tüm özellikler eklense bana yeter. Ellerine sağlık gerçekten. TW'den beklentilerimi arttıran bir yazı oldu.
 
Bunların hepsi olsa oyun gerçek bir oyuna döner süper önerilerin +10 puanlık öneriler
 
Aslında Kraliyet aileside  olsa güzel olurdu kardeş ozaman kral ölür oğlu geçerdi (Hiç öneriler bölümünden bir öneri oyuna eklendimi acaba. ?
 
facuk95 said:
Aslında Kraliyet aileside  olsa güzel olurdu kardeş ozaman kral ölür oğlu geçerdi (Hiç öneriler bölümünden bir öneri oyuna eklendimi acaba. ?

Hükümdarların ölmesi zor. Şayet o zaman her lordun ölmesi gerekecek. Bu durumda bir süre sonra oyunda lord kalmayacak...

Öyle bir efsane var. Hatta önerisi güzel bulunup eklenenlerin isimleri creditsde geçiyor(muş.)
 
Bütün önerilerin mükemmel tebrik ederim. Öneriler bölümündeki çoğu öneri dikkate alınması gerek. Eğer eklenirse oyuncuların istediği şekild e olduğu için patlama yapar oyun tutulur mükemmel olur. Ama nedense öneriler pek dikkate alınmıyor gibi. Eğer bunlar developerlara ingilizce olarak gönderilirse o zaman dikkate alınabilir.
 
aslında ayrı bi aksiyon olur esir savaşını seyretmekte :grin:

paşa paşa sen napmışın öyle oku oku gözüm sulandı ama güzel mantıklı şeyler yazmışın.

ama ben bi öneri yapmıştım belkide fs de ilk ben demiştim ve sonra fs ye o fonksiyon eklendi

fonksiyonun adı '' eğilme '' :grin: bakam senin önerin benimki kada tutucakmı xD
 
bu arada av ile ilgili başka birşey geldi aklıma

mesela grubumuzdan 5 tane nord avcısını avlanmak için yakınlardaki ormanlara vs göndersek ben kale kuşatırken yiyecekte sıkıntı çekiyorum boru değil 30 gün yetmiyor elbet
 
Bence atlılara karşı m2tw deki mızrak duvarını kurabilmeliyiz. ayrıca top veya mancılık eklemeliler ve bunları yanımızda dolaştırabilmeliyiz, bu arada şehirdeki silah deposuna sabotaj düzenleyebilmeliyiz, düzenleyince karşımıza çıkan askerler tırpan, kılıç vs olmalı.
 
Back
Top Bottom