Savaş Sevinci?

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar savaş bittikten sonra bütün askerler kılıçlarına havaya kaldırırp bağırarak savaş sevincini doya doya yaşıyorlar :smile: ben kendi karakterimdede bunu yapabilir miyim ? Yapay zekaya aldığımda (CTRL+F5) savaş bittikten sonra benim karakterim savaş sevinci yaşıyor. Bunu kendim nasil yapabilirim kısayol tuşu vs. varsa söylermisiniz?

Bir diğer sorum ise ben bazi hileleri kapatmak istiyorum Mesela sadece CTRL+X ile yapilan bütün hileleri nasil kapatabilirim ? Işınlanma vs. kalsın istiyorum

FeaLord said:
Arkadaşlar savaş bittikten sonra bütün askerler kılıçlarına havaya kaldırırp bağırarak savaş sevincini doya doya yaşıyorlar :smile: ben kendi karakterimdede bunu yapabilir miyim ? Yapay zekaya aldığımda (CTRL+F5) savaş bittikten sonra benim karakterim savaş sevinci yaşıyor. Bunu kendim nasil yapabilirim kısayol tuşu vs. varsa söylermisiniz?

Bir diğer sorum ise ben bazi hileleri kapatmak istiyorum Mesela sadece CTRL+X ile yapilan bütün hileleri nasil kapatabilirim ? Işınlanma vs. kalsın istiyorum

savaş sevinci tuşu yok galiba....

benim bildigim öyle bişey yok ya hep ya hiç gibi böyle bi tanesi olsun digeri olmasın yok ancak hileyi menu.txt den editleyebilirsnde belki ayaralrda bozulabilir....

Saolun belki bu konuda tecrübesi olan birileri vardir diye biraz daha bekleyeceğim. Bu arada bir soru daha sormam gerek; Benim kalem kuşatılırken, orada beklemek dışında ne gibi şeyler yapabilirim ? Mesela yiyecek stoklayabilir miyim ? Kaleme saldırı esnasında Orada beklemem savunmaya katılmam anlamına mı geliyor ?

Xendor'un yaptığı modda Savaş Narası ve sevinci olacaktı.Ama Native'de böyle bir şey yok.Ayrıca Hayır.Senin Kale de kalmanla Yiyecek Stoğunun bir ilgisi yok.Kale kuşatmasına uğradığın zamansa sadece Savunmada Kalabiliyorsun...

Galbatorix said:
Xendor'un yaptığı modda Savaş Narası ve sevinci olacaktı.Ama Native'de böyle bir şey yok.Ayrıca Hayır.Senin Kale de kalmanla Yiyecek Stoğunun bir ilgisi yok.Kale kuşatmasına uğradığın zamansa sadece Savunmada Kalabiliyorsun...

valla beni kuşatan düşmanın vay haline ben direk salıyorum karıncalarımı :grin: 1 saat olmad 2 saat 4 saate garanti Enemy Defeated / This İs Crashing Victory :grin:

Bir kaç modda vardı ama onların hepsini ezberleyemem ben :grin:
Bende savaş narası aradım ama mecbur atı şaha kaldırıyorum.Mesela kazandım savaşı tepeye ççıkıp askerlere karşı.

Savşa sevinci diye bir şey yok. ctrl 5e basınca karakterinizi PC kontrol altına alıyor. yeni diğer askerler gibi. ama öyle bir tuş olsa güzel olurdu.

arkadaşım behnde o sorunu düşünürken aklıma bir fikir geldi ctrl  f9(ağır çekim)basıyorum ve elimdeki silahların hepsini bırakıp zıplayarak havaya yumruk atıyorum sevinçten farksız oluyoranla madıysan bi daha anlatayım çünkü biraz garip anlattım

djEmRe said:
0.960 da sevinç vardı da 1.011 de yok bence yapsalar fena olmazdı
O sürümde de karakterimiz kendi başına savaş sevinci yapmıyordu, ama haydutların savaşta bizden birileri öldüğünde kısa atı sürmeye devam ederken savaş sevinci yaptığına denk gelmiştim bir kez.(Belki bugdu)

Back
Top Bottom