Arkadaşlar ben bir savaşa girdiğimde onca zaman savaşıyorum, bazen öyle büyük savaşlar oluyor ki 6-7 kere hiç durmadan savaşa giriyorum. Fakat dışarı çıkınca bakıyorum zaman hiç değişmemiş. Ayrıca savaş esnasında da havanın aydınlığı vs. hiç değişmiyor. Veya turnuvaya girip çıkıyorum, 1 saniye bile ilerlememiş. Talim alanında talim yaparken zaman geçiyor örneğin. Bunun savaşlara ve turnuvalara da eklenmesi lazım bence.
Ayrıca bir şehre veya köye gittiğimizde de zamanın geçmesi gerek.
Savaş büyüklüğü de 2 şekilde seçilmeli bence. Biz oyunda savaş büyüklüğünü arttırınca yalnız asker sayısı artıyor. Bence 2 tane ölçüt olmalı, birisi savaş alanına girecek adam sayısı, birisi de o adamların kaç parti gireceği. Yani diyelim ki savaş alanına girecek adam sayısını 40 seçtim, adamların da 3 parti girmesini seçtim. Toplamda 120 kişi girecek, savaş duraksamadan devam edecek böylece.
Ayrıca bir şehre veya köye gittiğimizde de zamanın geçmesi gerek.
Savaş büyüklüğü de 2 şekilde seçilmeli bence. Biz oyunda savaş büyüklüğünü arttırınca yalnız asker sayısı artıyor. Bence 2 tane ölçüt olmalı, birisi savaş alanına girecek adam sayısı, birisi de o adamların kaç parti gireceği. Yani diyelim ki savaş alanına girecek adam sayısını 40 seçtim, adamların da 3 parti girmesini seçtim. Toplamda 120 kişi girecek, savaş duraksamadan devam edecek böylece.