Savaþ Taktikleri

Savaþýrken Kullandýðýnýz Taktik Genel Biçimiyle Seçeneklerden Hangisine Yakýn?

• Tüm birlik ile birlikte düzenli charge

Votes: 0 0.0%
  • Atlý birlikler ile öncelikli charge

• Düþmaný bekleme ve onlar yaklaþana kadar uzun mesefe silahlarýyla savunma

• Birlikten ayrý olarak tekil savaþma

• Hýzlý ünitelerle düþmanýn arkasýna geçerek düþmaný ortaya alma

• Total voters
    0
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Paladin

Recruit
Savaþýrken ben atlý adamlarým ile birlikte charge edip karþý akýný kýrmayý deniyorum. Daha sonra piyadeler ve diðer yayan birlikler gelene kadar düþmanýn hat yapmasýný engelliyorum böylece düzgün halde arkamdan gelen benim ordum düzensiz olan düþmaný birer birer avlýyor. Deðiþik yöntemleri olanlar?

50 oklu.. sen düsün gerisini.bütün birlige düz bir yerde durma emri veriyorum ve...zavallý swadian knight'lar :wink:
EDÝT:eek: kadar ugrasmana gerk yok düsman sandýgýn gibi hat filan yapmýyor direk dalýyorlar :grin:

Önce atýmla birlikten ayrýlýyorum ve düþmanýn arkasýna geçiyorum.Adamlarým gelene kadar 3-4 tane avlýyorum ve adamlarým gelince onlarý arkadan okla vuruyorum.

Suan atli bi karasovalyeyim. Gruptan ayrilip önce aralarindan geçip onlari dagitiyorum sonra hepsi bana dönüyo bizim askerler arkadan sikistiriolar..

kara sövelye mi?o ne ya!black armor giyince insanlar o adý mý alýyor

Arkadaþlar saolun aslýnda bu anketi hangi taktik daha iyi diye açmýþtým ama anladýðým kadarýyla yapýlmasý gerekmeyen tek þey düzenli bir biçimde saldýrmak :smile: Ýlginizden dolayý teþekkürler

pardon bu savaþlarý nasýl yaptýgýnýzý ögrenebilirmiyim ben daha parabile kazanamadým kazanabilirsem oyunu satýn almayý düþünüyorumda :grin:

pardon ama arkadas kendini bir sey sandýgý için cevap verdim biliyorum yanlýs bi sey

Özür dilerim aslýnda bakmam gerekiyordu. Ama bu konuyu daha foruma yeni yüe olduðumda açmýþtým. Tekrarlý konu olduðundan üzgünüm...

Ayrýca yeni taktik geliþtirmede fark ettim ki (Bugüne kadar farketmemem ayýp) lance ile charge yapýldýðýnda 3 kafa ile dönülüyor sonrada kýlýçla allah ne verdiyse.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom