Satýn almada ciddi problem...

Users who are viewing this thread

Paladin

Recruit
Oyunu satýn almak istiyorum hem garanti bankasý bonus kartýmýn bilgilerini vererek denedim hemde Advantage campus kartýmýn bilgilerini vererek denedim fakat iþlemim gerçekleþtirilemedi. Daha sonra HSBC bankasý ile problemi konuþtuðumda bazý sitelere izin verilmediði söylendi. Oyunu almak çok istiyorum baþka bir ödeme yöntemi bilen var mý acaba. Havale, eft vs...

paypal ile al benim kart da garanti bonuskarttý paypal ile aldým önce www.paypal.com dan hesap aç [email protected] a 15$ yolla(fiyat degismis olabilir)bir gün sonra armagan yolluyor sifreyi :smile:

Saolun arkadaþlar yalnýz sorum þu göndermeyi maillerine mi yapýcam yoksa bi hesap numarasý falan mý verecekler bana?

benim bilgisayar artýk olmadýgýndan oynayamýyorum ama zaten insan bi süre sonra sýkýlýyo :sad:

Ya bu sýcaklarda (Ýstanbul'da oturuyorum) gerçekten uykusuzluk çekerken zamanýn nasýl geçtiðini anlayamadýðým bir oyun. Muhakkak ki sýkýlýcam bir süre sonra ama yine uzun soluklu olacaða benziyor.

benim bilgisayarda çok fazla sayýda bug yaptýgý için çok fazla eglenemedim :sad:

Buglardan kastýn tam olarak ne. Yani ne gibi sorunlar çýkartýyo keza ben iki tane karakter ile 6. levela kadar geldim malum henüz serial ý alamadým. Ama bir bugla karþýlaþmadým henüz

ben ne zaman configure'a bassam bilgisayar reset atýyor bu yüzden ayarlarý degistiremiyorum.ayrýca mount&blade'e girip çýkarsam bilgisayarý yeniden baslatmadan bir daha giremiyorum nasýl düzeltebilirim(derictx 9'um var)
iste bi kýsmý...

Direct X i tekrar yüklemeyi dene problemi büyük ölçüde çözecektir. Oyunun böyle bir bugý yok yeni test ettim problemin kaynaðý büyük ölçüde bilgisayarýn konfigýrasyonlarýndadýr. Ayrýca Windows'un hangi sürümünü kullanýyorsun

artýk önemi yok...bende biliyorum onlarý zaten sorun 5 yýldýr format atýlmamasý olsa gerek :wink:

sorma bilgisayardan bi gýdým anlamayan bi ailede format atamýyorum bi de format atýnca her seyi yeniden mi yüklemek zorundayým?(windows cd'si yok)

Ne bugün cumartesi yani pazartesiye kadar bekleyecek miyim inanmýyorum. Yok mu bu iþin daha kolay bi yolu ya. Bide parayý ödedim þimdi mailime mi gelecek serial?

Back
Top Bottom