Olayları biraz yavaş geçsen iyi olur, okurken takip etmekte zorlanıyor insan. 
Yeni bölüm 80 gün sonra anca gelir.Furkan Uçar said:İnşallah Kergitlerin planı yeni bölümde gerçekleşir![]()
Olsun illaki 80 gün bitmiyicekmi.?Dexess said:Yeni bölüm 80 gün sonra anca gelir.Furkan Uçar said:İnşallah Kergitlerin planı yeni bölümde gerçekleşir![]()
İnşallah biter hikaye güzel. Tam inşallah yarın bir gün gelir diye düşünüyordum bir baktım 90 gün ban.Furkan Uçar said:Olsun illaki 80 gün bitmiyicekmi.?Dexess said:Yeni bölüm 80 gün sonra anca gelir.Furkan Uçar said:İnşallah Kergitlerin planı yeni bölümde gerçekleşir![]()
Biter bitmesine de yazmaya devam edecek mi o da var. Hevesi kaçtığından yazmayabilir. Aklına bir şey gelmeyebilir. Foruma uğramayabilir. Umarım böyle bir şey olmaz ama devamının gelmeme ihtimali oldukça yüksekFurkan Uçar said:Olsun illaki 80 gün bitmiyicekmi.?Dexess said:Yeni bölüm 80 gün sonra anca gelir.Furkan Uçar said:İnşallah Kergitlerin planı yeni bölümde gerçekleşir![]()
eğer bi sorun çıkarsa ben devam ettiririm fena hayalperestimealpays said:Biter bitmesine de yazmaya devam edecek mi o da var. Hevesi kaçtığından yazmayabilir. Aklına bir şey gelmeyebilir. Foruma uğramayabilir. Umarım böyle bir şey olmaz ama devamının gelmeme ihtimali oldukça yüksekFurkan Uçar said:Olsun illaki 80 gün bitmiyicekmi.?Dexess said:Yeni bölüm 80 gün sonra anca gelir.Furkan Uçar said:İnşallah Kergitlerin planı yeni bölümde gerçekleşir![]()
Takıla takıla buraya mı takıldın?Longerz said:Tamam ilk olduğu için acemisindir anlarım ama aga bu nedir:
![]()
Bildiğin başlat menüsüyle beraber çekmişsin fotoğrafı bunun da acemilikle hiç ilgisi olduğunu sanmıyorum.