Sari Hun Turkcu Otagi

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

SaVasci958

Banned
http://www.tarihistan.org/Images/haberler/1345851646_turk_konseyi-bayragi-turan.jpg/img]
Selam Turkcu arkadaslarim karar verdim forumda otag kurmaya

Bu otaga katilmak isteyen yorum yapsin

Otagin sartlari
Otagimizda irkcilik yasak
Otagimizda birlik esastir
Otagimizda farkli siyasi goruslere saygi esastir

Katilim
Kendine turkum diyen herkez katilabilir
Kimse safkan degildir oyuzden vatanina milletine bagli turkculuk gorusleri benimseyen
Herkez katilabilir

Uyeler
Savasci958 otag sorumlusu

SaVasci958 said:
Onerdigimiz kitaplar
ziya gokalp Turkculugun esaslari
Yusuf akcura 3 tarzi siyaset
Böyle bi platform kurman gereksiz ve yersiz açıkçası, forumda durduk yere milleti "O"cu "Bu"cu diye ayırmaya gerek yok ( zaten kim kimin ne düşündüğünü biliyor ). Sana özel mesajdan da söylemiştim bu forum bu tarz platformları daha önce de gördü bi cacık olmadı hiçbirinden diye.

Ayrıca benim sana okuman için önerdiğim kitapları daha okumadan buraya yazman hiç hoş olmamış, belki de o kitaplarda senin benimsemeyeceğin veya hoşlanmayacağın bir görüş, bir düşünce var ? Okumadan nasıl önerebiliyorsun bu kitapları ? Yakıştıramadım sana bunu.

Savasci958 Türkçülük için sadece bu kitapları mı öneriyorsun ??

Bozkurtlar nerede ?

eGlpdnhiMTI=_o_3-mayis-trklk-bayrami-wwwkibris1974com.jpg

auuuuuuuuuuuuuuuu
ı..ı

Yine Ayrancılar ve gazozcular diye ayırıcaksınız lan forumu.Herkes biliyor kimin ne tarafta olduğunu

Bu tip konuların, daha önceki deneyimlerimiz sonucu forumdaki formata pek iyi uyum sağlamadığı ve forumda kutuplaşmaya sebep olduğu için uygun olmadığı görülmüştür. Kusura bakmayın kilitliyorum.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom