Salut!

Users who are viewing this thread

forby

Recruit
As vrea sa aflu *** pot creste moralul oamenilor mei....
Pentru a nu mai dezerta ... ajutatima urgent

Multumesc anticipat!

De asemenea, am impresia ca si varietatea trupelor din companie duce la scaderea moralului,cel putin la mine,care fac ce fac si mereu umblu cu o combinatie de macar 3 natii dupa mine. dar de regula *** vad ca scade,*** dau fuga dupa primii dezertori sau banditi care-mi ies in cale si ii las pe baietzi sa se dezlantzuie si gata,creste moralul ;)

Cand dai din camp menu -> troop morale o sa vezi ca trupele de la fiecare factiune in parte au un bonus (poate fi si negativ). Bonusul asta depinde de *** se descurca factiunea respectiva prin razboaie.

Cred ca scade moralul trupelor respectiva si daca te lupti impotriva factiunii lor. Dar nu sunt prea sigur de chestia asta. Oricum daca iei cu tine o varietate mare de mancaruri nu o sa ai prob prea mari cu moralul.

Moralul mai scade si daca nu platesti solda la timp,eu am o mare probl la capitolul asta pt ca am niste garnizoane cam mari care-mi toaca toate veniturile si teoretic soldele neplatite scad si moralul,dar eu imi port compania din batalie in batalie si nu au ei timp sa se plictiseasca :))
    Cu mancarurile variate am incercat si nu am observat o mare diferenta,clar pe ostasi nu-i bucura nimic mai tare decat o victorie!

Back
Top Bottom