Sadistler, Mazoşistler Buraya! v2 - Öldürmek Yasak

Users who are viewing this thread

Üstteki üyeye canilik yapıyoruz. Önceki konunun neden kilitlendigini unutmayalım. Dozunu kaçırmayın, alakasız boş iletiler atmayın. eski konu

Inb4; küfür, hakaret, her hangi vahşet içeriği vb.

Seni Hazar gölüne götürüp ellerini bağlayıp sorna  üstüne iki tuğla koyup tekyene bağlamak ve sornada TüfekleTekneni motorunu vurup boğmak istiyorum.

Küçük bir not:
Hazar gölü Azerbeycanın Doğu Kazakistan ve Türmenistanın Batı Rusyanın Güney kısmında bulunan ve adını Türkmenlerin kurduğu Hazar İmparatorluğundan almaktadır..

Seni gördüğümde Falezlere çıkp intihar etmek istiyorum.

BanırlordcuJohn said:
Seni gördüğümde Rusya'ya bomba atmak istiyorum.
BanırlordcuJohn said:
Seni gördüğümde Falezlere çıkp intihar etmek istiyorum.
Temelde konuya uygun ancak daha çok üstteki üyeyi ilgilendirmesi gerekiyor yaptığın şeyler. Mazo kısmı da sonraki üyenin sana yapacaklarından zevk almaya çalışman oluyor. Rusyaya bomba atman ya da intihar etmen üstteki üyeye dokunmuyor bile.

Önce bir ok ve yayla üzerinde atış talimi yaptıktan sonra iki elini de duvara hançerlerle çivileyip, en sonunda da başını Starkların "Buz" isimli kılıcı ile tek hamlede kesmek istiyorum.

Seni hristiyan üsülü bir tahtaya çivileyip orda ölmeni bekliyeceğim :smile:
hristiyan üsülü :smile: :smile: :smile:

Seni vahşi köpek balıklarının olduğu bir yere iple sarkıtacağım. Tam köpek balıkları gelirken geri çekeceğim.
En sonunda acını hafifletmek için dizlerinden vuracağım(dünyanın en acı veren şeyi) daha sonra omuzlarından. Ayaklarının altı kanayıncaya kadar vuracağım. Zaten ölürsün sonra  :grin:
Biraz fazla oldu galiba  :razz:

Back
Top Bottom