Beyler benim saçım çok kuru ya,yani suyla yıkasam 5 dakikada emiyor suyu uzunken,haliyle yumuşak da olmuyor.Yani yumuşak ve yağsız ama çok ilginç bir şey var.Ne yapabilirim?
Ama arkadaş demiş ki banyo yapıyorum su hemen çekiyor 5 dakika zor sürüyor demiş.king of the kırım said:Kafanı yıkaman yeter...
Oyş kıskandım şimdi .s.s Ve ben fakir değilim tmmmı brnim lapislazuli dükkanım var.Keima said:Benim sac bi gozumu kapatacak kadar yzun yani 2 gune bi yikaninca bisey olmuyo yagsiz yumusak .d Kiskanin fakirler.
Mecit Efendi'' isimli doğal sarımsak özlü şampuan kullanıyorum mükkemelin ötesi bir şey bak duruladıktan sonra saçındaki bıraktığı o koku bile mükemmel tavsiye ediyorum. Yani kuru saçlara bile iyi.Astendrache said:Beyler benim saçım çok kuru ya,yani suyla yıkasam 5 dakikada emiyor suyu uzunken,haliyle yumuşak da olmuyor.Yani yumuşak ve yağsız ama çok ilginç bir şey var.Ne yapabilirim?
Ömer bin hattab doğru söylemiş. Hacı şakir değişik bir şekil de saçı sertleştiriyor. Kafa cilalanmış gibi oluyor resmen. Bi ara şampuan olmadığı için kullanmıştım öyle yapıyordu.Ömer Bin Hattab said:kesinlikle haci şakir bende vardı çözdü sabun![]()
Saç kuruluğu belki onun için bayağı önemli birşey? Nereden bileceksin? Sen uğraşma yani zorlayan yok.elite9397 said:saçlarla ilgili deyince bende bişey sandım.neymişte adamın saçları kuruymuş. saçı dökülen var,başka sorunu olan var,millet senin saçının kuruluğuyla mı uğraşacak...
elite9397 said:saçlarla ilgili deyince bende bişey sandım.neymişte adamın saçları kuruymuş. saçı dökülen var,başka sorunu olan var,millet senin saçının kuruluğuyla mı uğraşacak...
LapisLazuliciAmca said:Astrance
elite9397 said:öyle mi? madem onun için önemli sen de karışma o zaman!