Sığır

Users who are viewing this thread

ChaosKinq

Recruit
Beyler ben gidiyorum bir köye köy emmisi diyoki git bize sığır getir başka bir köyden sığır alıyorum ama o köye götüremiyorum .
Nasıl götürülüyor ???

emmi :lol: sğır satın aldığın köyün etrafında kaç tane satın aldıysan sığır olur. onlara tıkla. "sığırları güt" e tıkla. sığırlar gitmeye başlıcak. sen arkalarından onları yönlendirceksin, yani; kovalamış gibi düşün. yapamazsan söyle ayrıntılı anlatayım.

sürüyü o görevi aldığın köye sürüklemen lazım... Sürüye git, ztn seçenekler gelir.. sonra da sürüyü sür :wink:

Tatari_okan said:
BozKurt61 said:
yok bi kere hile kullandım 1 hafta oyunu oynayamadım sıkıldım gerek yok böyle çok zevkli..

yaa arkadaşlar ben bi görev aldım bana 8 baş sıgır getır erzak yok dedi sığırı çaldım koylerden adama kestim verdim olmadı,sıgırları caldım hıc ellemedım gıttım adamı gorevı teslım etmeye gene olmadı nasıl verecem sıgırları..?
Sığırla konuşunca :razz:, orda bazı seçenekler var, kesmek, sürmek vb..., ordan sürmekle ilgili olan seçeneği seçince(drive) inekler senden kaçmaya başlıyor. Ters yöne giderekinekleri istediğin yöne götürüyorsun. İneği şehrin oraya kadar kovala, köye girince inekler(hepsi) görevi aldığın kişiyle konuş. (İnekleri kesmeyeceksin yani)

not: konu başlığın süper

1- Bir köye git ve sığır satın al ya da çal farketmiyor
2- Önce bir defalığına sığırları götürmek istediğin yönün tersine hamle yap
2- Sığırlara doğru ilerle ve tam onlara yetişecekken "Space" basarak uygun mesafeye gitmelerini bekle ve aynı işlemi tekrarla
3- Görev aldığın köyün alanına girince sığırlar ortadan kaybolur, götürmüş sayılırsın.

Tam arkasından gideceksin.
Sadece köye sığır götürme değil, şöyle görevler de var :

Kral Harlaus'a 5 baş sığır götür.

Sürüyü Khudan Şehri pazarına götür.

Back
Top Bottom