Sığır ve Eşlik Etme

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

karabala

Recruit
Beyler merhaba bu forumda yeniyim.Mount bladeyi iyi oynarım ama yapamadığım görevler oluyor.Mesela sığır getirme görevi geliyor.Acaba bunu nasıl yapacağım.Sığırları arkamdan takip ettiremiyorum.Ya sürüyü durduruyorum ya da sığırları kesiyorum.Bundan dolayı bu görevi yapamıyorum. :cry:
Bir de bir sorum daha var.Kralı takip etme görevlerinde kralın diğer vasalları krala eşlik ederken ben eşlik edemiyorum.Sadece takip edebiliyorum.O da yaklaşınca kralla konuşuyor.Ben de hızımı krala göre ayarlayıp ona eşlik etmek istiyorum.Bu nasıl olacak?

1. soru milyonlarca sorulurdu. Ararsan bulursun ama kısaca şunu söyleyeyim sürüyü ilerlet veya uzaklaştır dedikten sonra sen nereye gitsen tersine gidiyolar o şekilde ayarlayacaksın.
2. soru ise sanırım öyle bişey yok sen yine klasik stilden yavaş yavaş takip edeceksin :smile:

ridvan95 said:
1. soru milyonlarca sorulurdu. Ararsan bulursun ama kısaca şunu söyleyeyim sürüyü ilerlet veya uzaklaştır dedikten sonra sen nereye gitsen tersine gidiyolar o şekilde ayarlayacaksın.
2. soru ise sanırım öyle bişey yok sen yine klasik stilden yavaş yavaş takip edeceksin :smile:

işte sorun orada ben nereye gidersem tersine gidiyorlar.ben onları köye nasıl götüreceğim hemen gözden kayboluyor..

sen sadece kendine yön ver ilerleme boşluk tuşuna basarak bekle onlar ilerlesinler. VEya kısa yoldan bunun bir kodu vardı onu ayarla sığırlar seni takip etsin. Sığırların bizi takip etmesi gibi bişey yazarak ara kesin bulursun :smile:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom