Need More Info Sürüm Değiştiğinde Yaşanan Prosperity Sıkıntısı

Users who are viewing this thread

Oyun Versiyonu {Örn: v1.0.0]
1.6.0
Oyun Sürümü
Beta Sürüm
Mod kullanımı
Hayır, mod kullanmadım.

TurambarEC

Recruit
1.5.8'de başladığım oyun kaydımı 1.6.0'a aldım ve "Prosperity" yüzünden tüm şehirlerdeki yemek stokları sıfıra vurdu. Aynı kaydı 1.5.9'a aldığımda da aynı sıkıntıyı yaşamıştım sonradan düzeldi. Bu teknik bir sıkıntı mı yoksa oyunu başladığımız sürümle bitirmemiz mi gerekiyor?

Dipnot:1.5.9'da yeni bir seriye başlamıştım onda 1.6.0'a geçince "Prosperity"den kaynaklı yemek sıkıntısı sadece kısa bir süreliğine sıkıntı yaşadım, sonra kendi kendine toparladı.
Edit: Dipnotta bahsettiğim seride, şehirlerimdeki garnizonlar yemek full olmasına rağmen durduk yere azalıyor. Her şehrimin garnizonuna 100 Fian Şampiyonu koymuşken şuan çoğunda bu sayı 70 küsürlere düştü 1 saat kadar oynadıktan sonra.
 
Last edited:
1.6.0da bu sorun yüzünden oyunu bıraktım ben.kayıtlı oyundan devam etsemde,sıfır oyun açsamda sonuç degişmedi.1.6.0a da oynuyorsam,o sorunu çözemedim ben.refaha dikkat etmedim açıkcası ama yemek sorunu var oyundaki şehirlerin en az yarısında.savaşla alakası olmayan,en güvenli/rahat durumda olan yerlerde dahi.yemek yok,yemek yok diye askerler garnizonu terk ediyor,asker sayısı azalınca güvenlik düşüyor.bunlar düşerken refah seviyeside yerinde kalacak degil heralde,o da düşüyordur :smile:

oyunda şuan istedigim hemen hemen herhangi bi şehri/kaleyi 100 adamla alabilecek durumda oldugum için oyunu bıraktım.elimde 100 adam var,istedigim şehre gidip 1 hafta şehirde beklesem,yemek/refah/güvenlik/asker sayıları dibe vuruyor.içerde kalan askerleri kolayca öldürüp,direkt şehri alabiliyorum.sonrasını devam ettirmedim ama büyük ihtimalle ben o şehri aldıktan sonrada sorun düzelmeyecek,ya şehir isyan edecek yada gelip birileri elimden alacak.çünkü şehirde garnizon olmayacak her türlü saldırıya açık...
 
Yemek olmamasının sebebi refah bende. Refah -150 ile -250 arası yiyecek eksisi veriyor şehirlerde. Denemediysen dosya bütünlüğü doğrulaması bazen bu tarz sıkıntıları çözebiliyor. Ben denedim ben de işe yaramadı.
 
az önce oyuna girip kontrol ettim,refahta düşükmüş.dosya dogrulaması yaptım daha önce,sorun çözülmedi.zaten 1.6.0dan önce yoktu bişey.update bekliyorum,gelince bakıcaz artık düzelir mi,devam mı eder...
 
Benim de yine bir başka serim battı. Şu oyunda 4 seriye başlayıp haritanın yarsını fethettim. Gelen patchler sağolsun hepsinde bir sorun çıktığı için devamını getiremedim. Anlaşılan tam sürüm çıkana kadar düzgün bir şekilde oynayamayacağız.
 
Merhaba, bu sorunu bildirdiğiniz için teşekkürler. Ne yazık ki, bu konuya ilk oluşturulduğunda yanıt veremedik. Oyunun en güncel live veya beta sürümlerinde bu sorunu yaşamaya devam ediyorsanız, lütfen bu ileti dizisine bir yanıt bırakın, böylece araştırma için ekibimize iletebiliriz.
 
Back
Top Bottom