Süper Lig

Users who are viewing this thread

ooo sen nedion karabükspor macında sarbi reyiz frikigi kullandı TEK kisilik barajda kaldı topppp :D

not:illaki tartısma cıkıcak sonucta derbide küfürsüz olursa cok süper olur taammı? :D

beni yak kendini yak mamodu niangggg :D

brn280 said:
DreadShadow said:
10 yıl sonra en azından(!) bir beraberlik gördüler... Napak? Gülek mi panpa. =)

1 beraberlik değil cakma fenerli 10 yıldır yenilioz deil kadıköyde 10 yıldır yenemioruz

siz 10 yıldan beri değil Fenerbahçe doğduğundan beri yeniliyonuz GS 2 yaşındayken Fenerbahçe dövmüş onu. :lol:

brn280 said:
Kont said:
brn280 said:
DreadShadow said:

1 beraberlik değil cakma fenerli 10 yıldır yenilioz deil kadıköyde 10 yıldır yenemioruz

siz 10 yıldan beri değil Fenerbahçe doğduğundan beri yeniliyonuz GS 2 yaşındayken Fenerbahçe dövmüş onu. :lol:

senin gibi velettende anca bu yorum beklenirdi  :lol:

Velet diyorsun ha?hala o konudasın?

Kont said:
brn280 said:
Kont said:
brn280 said:
DreadShadow said:

yaptıgın yorumu bi oku kreşte ki bebeler birbirlerine dio bunu dün fb gs yi dövdü tamammıı die

brn280 said:
Kont said:
brn280 said:
Kont said:
brn280 said:
DreadShadow said:

yaptıgın yorumu bi oku kreşte ki bebeler birbirlerine dio bunu dün fb gs yi dövdü tamammıı die

Konu dışı ne bekliyordun?

Oyunda yaptıklarını söylesem bunları sana söylerlerdi.

konuyu saptırma burayı macı tartısmak icin actımm  :x

fark yemedigimiz ve takımın artık uyanması beni bi Galatasaraylı olarak mutlu etti ama bunun devam etmesi lazım yani gecen haftalara göre iyi mac cıkardı takım üstelik fb ye karsı kadıköyde  8-)

NODKRM said:
Adam haklı beyler. Konu dışı. Mantık dışı değil. Hele ki seviye altı hiç değil.

tamam bende bisi demedm sadece bekleneni yaptı onu dedim

kont oyunda yaptıklarıma gelince herkesin gözü önünde yapıorum zaten cala antlarında yaptıgım seyler deil neyse uzatma fazla

brn280 said:
konuyu saptırma burayı macı tartısmak icin actımm  :x

fark yemedigimiz ve takımın artık uyanması beni bi Galatasaraylı olarak mutlu etti ama bunun devam etmesi lazım yani gecen haftalara göre iyi mac cıkardı takım üstelik fb ye karsı kadıköyde  8-) öbür derbiye yeneceğiz. :)

NODKRM said:
Adam haklı beyler. Konu dışı. Mantık dışı değil. Hele ki seviye altı hiç değil.

tamam bende bisi demedm sadece bekleneni yaptı onu dedim

kont oyunda yaptıklarıma gelince herkesin gözü önünde yapıorum zaten cala antlarında yaptıgım seyler deil neyse uzatma fazla
peki

Futbol için ne kasıyorsunuz ki milyon dolarları alan o oynayanlar.90 dakika boyunca sevdiği işi hatta çoğu insana göre eğlenceli iş yapıyorlar.Gidip benim memurum gibi sabah 7 aksam 5 çalışıp 1000 lira almayıp katlarca fazlasını 90 dakika boyunca eğlenerek alıyor.Memerumun 3 liralık zamı için böyle tartışmazsınız.Futbol için birbirinizi kırmaya,tartışmaya,ağız ve el yormaya değmez.Cebinize paramı giriyor hayır."İddaa oynadık lan ne karısıyon" diyebilirsiniz ama iddaa dan en fazla alacağınız 600-700 lira oda sürpüz maçlar varsa.

a4 said:
Futbol için ne kasıyorsunuz ki milyon dolarları alan o oynayanlar.90 dakika boyunca sevdiği işi hatta çoğu insana göre eğlenceli iş yapıyorlar.Gidip benim memurum gibi sabah 7 aksam 5 çalışıp 1000 lira almayıp katlarca fazlasını 90 dakika boyunca eğlenerek alıyor.Memerumun 3 liralık zamı için böyle tartışmazsınız.Futbol için birbirinizi kırmaya,tartışmaya,ağız ve el yormaya değmez.Cebinize paramı giriyor hayır."İddaa oynadık lan ne karısıyon" diyebilirsiniz ama iddaa dan en fazla alacağınız 600-700 lira oda sürpüz maçlar varsa.

mac sonu hatta derbi sonu tartısması hos olur küfüre kacmadıgı sürece küfürden sonrası kavga :D

Back
Top Bottom