süper anti reazctrot modu tüm hepsinde çalışır warband 0.354 ve öbürleri

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
30 tl verip orjinal alacaksın. Mesela D&R de satılıyor.

arkadaşlar bu mod =demo sürümleri fule çevirir

Dupeye benziyorsun ama hadi neyse.

kelle koparma ve kesme biçme karnını deşime ( yani kafası havaya uçuyo ve karnındaki akciğer kara ciğer bağırsaklar kanıyo o mana)

Ayrıca manyakta.

tüketmeyi canlı yapma

Sığırı canlı yemek istiyor şizofreni.

Ne biçim yazı yazıyorsun ya, adam gibi yazsana her mesajın altına boşluk bırakmak zorundamısın.
      Bu M&B için mi yoksa, Warband içinmi? Warband içinse hangi versiyona geçerli?
Ayrıca bu  modun gerçek olduğuna inanmıyorum virüslü olduğuna inanıyorum.Sitenin dandikliğinden tut, yazı yazışından herşeyinden fake olduğun anlaşılıyor.

1.si mod vanilla için
2.si site sağdan soldan toplama bilgilerden oluşuyo
3.sü kendi açtığı konuya mod süper diye ilk "lamer" yorumunu yazan adamın yine kendisi
4. arkadaşım burası günlük expolitlerini paylaşabileceğin bir irc kanalı değil ve bizlerde lamer değiliz ayok ben sitemin reklamını yapacam diyosan onun da yeri burası değil
5.
Sonicstar said:
arkadaşlar bu mod =demo sürümleri fule çevirir
ne demek oluyo, yani oyunu kırmaya falan mı yarıyo bu
6.sı anlatım bozulukları o kadar çok ki bu hızla gidersen sana aşırı anlatım bozukluğu yapmaktan ömür boyu yazı yazmama cezası verilebilir

7.si ve sonuncusu: şu modu(ki ben sadece "mod" olduğundan şüpeliyim) adam akıllı anlatsan da anlasak

Düzeltme:
bide bu var dı unutmuşum
Sonicstar said:
SÜPPPPEEEEEEEERRRRRRRR ARKADAşlaR BU LİNKİ İNDİRİN benimle konuşmak için *******@*******.com

facebooka ekleyin

burdaki amacın nedir?

süper anti reazctrot reazbilmemneyi yok eden süper manyak birşey ha :grin: modu tüm hepsinde çalışır hangi tüm hepsi onlar :grin: warband 0.354 OMG! WTF Adam kendini aştı ve öbürleri Duptlice bu

Demoları Full'e Çevirirse Kesinlikle CRACK / Düpedir.
Bunun Başka Açıklaması Yok.Banned xd Kuzenim Bu Dosyayı Paylaşıp Ban Yemişti IP Ban xD

ABİLER KURAMYI BİMİYOSANIZ SÖLİEM BU MOD DDA VİRÜS YOK DENETLENDİ BU MOD PROGRAM LA YAPILMIŞTIR

MODA TERBİYESİD DİYENLER YANIŞ CEVAP ALIYOR ÇÜNKÜ MODU KURMAYI BİLMİYORSUNUZ

HEM BEN İLK DEFA İNTERNETE GİRMİYORUM ARADAN 10 YIL GEÇTİ TM ...................... SİGARA İÇMEYELİM ALKOL KULLANMAYALIM

LÜTFEN RİCA EDER VE ARZ EDERİZ :wink: :mrgreen:

Sonicstar said:
ABİM BENDE MOUNT BLADE VAR WARBAND VE ÖBÜR SERİLERİDE YÜKLÜ ABİCİM SANA

WARBANDIN 1.203 SERİSİNİ VEREM ONDA ÇİFLİK ALION KÖYLÜ OLUN ŞEHİRLİ  OLUON

O LİNKİ YAKINDA VERECEMHI BENDE 1.203 VAR
LİNK
file:///C:/Documents%20and%20Settings/em%C4%B1r%20ates/Belgelerim/Kar%C5%9F%C4%B1dan%20Y%C3%BCklenenler/MOUNT%20BLADE%201.203.exe

KOPYALA VE WEBE YAPIŞTIR SORUN ÇÖZÜLDÜ TM
BU OLMAZSA
ÖBÜR SEFERE Bİ LİNK DAHA VERECEM RAPİD LİNKİ TM

tabi 10 yıldır internet kullandığın belli daha link vermeyi bilmiyosun

NOT: Alıntı Arsa satın alma sorun u konusundandır

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom