tlgklz said:O değilde Bu tür videoların çoğu Montaj. Hani öne sürselerde Montaj abi. Arabada Özel bir durumun olmadığı sürece neden Video çekesin ayrıca Kamera Cama Dayanmış ve Profesyonel bir kamera.
Türkiyedede servisler için zorunlu galiba ama çokda profesyonel kamera kullandıklarını sanmamSgt.Glothis said:Rusyada araba kamerası takmak zorunlu diye biliyorum. Video bilinçli çekilmiş değil.
+1 Bende öyle hatırlıyorum.Sgt.Glothis said:Rusyada araba kamerası takmak zorunlu diye biliyorum. Video bilinçli çekilmiş değil.
Bizim servisde kamera yok amacolombos said:Türkiyedede servisler için zorunlu galiba ama çokda profesyonel kamera kullandıklarını sanmamSgt.Glothis said:Rusyada araba kamerası takmak zorunlu diye biliyorum. Video bilinçli çekilmiş değil.
Bu komikti kardeş.Ubsilon Xeforian Cioss said:
Hayalet araba ya içindeki hayalet kelimesindendirKierra said:O değilde videoya neden +18 koymuşlar
Evet Türkiye'de servislere ön kamera zorunluluk. Ancak bu işte bir montaj söz konusu.colombos said:Türkiyedede servisler için zorunlu galiba ama çokda profesyonel kamera kullandıklarını sanmamSgt.Glothis said:Rusyada araba kamerası takmak zorunlu diye biliyorum. Video bilinçli çekilmiş değil.
Kaza yapsa inanırım ama araba o mesafeden kaza yapmıyor...ve o araç devam ediyor.35emre said:O araç, hayalet araba ortaya çıkmadan önce fren sıkıyor. Hmm... Bilemedim ki şimdi.
Hayaletler kaza yapamaz :CHazar Kağan said:Kaza yapsa inanırım ama araba o mesafeden kaza yapmıyor...ve o araç devam ediyor.35emre said:O araç, hayalet araba ortaya çıkmadan önce fren sıkıyor. Hmm... Bilemedim ki şimdi.