rus çarlığı baş gardiyan

Users who are viewing this thread

zamzam1636

Recruit
arkadaşlar ELEANOR die biri war onu krala goturmem gerekio baş gardiyandan gerekli şeyleri alcam ama şehirde yok gardiyan ne yapcam yardım edin

Çok kolay bir sorun keşke rus çarlığı senaryolarına bir baksaydın.Neyse nerde tutuluyorsa oraya git.Sonra kaleyi keşfe çık.Efendim gardiyanla konuş(Aranmaya devam et kesin vardır.Zaten kocaman kalede iki kişi var biri vali ikincisi gardiyan.Tabi onlara ateş edersen ölür garibanlar :smile:).Evraklar falan öyle bir seçenek çıkacak ona tıkla Elenor'u istenilen yere götür tamamla... Yardımım dokunduysa ne mutlu.(İşine yaradıysa konuyu kilitle)

zamzam1636 said:
vali var 1 tanede gardiyan war ama oda zindan kapısını açıp kapıyo kardeş
o zaman kalenin lorduyla konuş o belge verecek.Sonra gardiyana gideceksin.

kalenin lorduyla konuş, belgeni aldıktan sonra şehir meydanına in, şehir biraz karışıktır birkaç saniye dolaştığında bir çit göreceksin oradan atla gardiyanın yanına git ve kızı al, sonrasını biliyorsun isveç kralına git kızı teslim et, yolda seninle konuşmaya çalışır dinleme onu. :smile:

Varonth said:
kalenin lorduyla konuş, belgeni aldıktan sonra şehir meydanına in, şehir biraz karışıktır birkaç saniye dolaştığında bir çit göreceksin oradan atla gardiyanın yanına git ve kızı al, sonrasını biliyorsun isveç kralına git kızı teslim et, yolda seninle konuşmaya çalışır dinleme onu. :smile:

Hayır dinliceksin ben dinledim onu babasına götürdüm devam ettim senaryoya

arkadaşlar kumandan yuri buynasovdan görevi aldım 6 gün oldu halen bulamıyorum yardım edin foto felan cekin

ilk başlarda bende takılmıştım ama sonradan olayı çözdüm gardiyana gitmem gerekiyormuş bir daha dene dediğimi. :smile:

Back
Top Bottom