WFaS "RUS ÇARLIĞI, LEHİSTAN, KAZAK ATAMANLIĞI SENARYOLARI BAŞTAN SONA"

Users who are viewing this thread

hortlatmak amaçlı yazmıyorum ama bir problemim var ben kara gürz senaryosunu yapıyordum radziwill denilen şahsı kral yaptım sonraki görevleri almak istiyorum ama ortalıkta yok bulamıyorum
 
heroere said:
hortlatmak istemem ama gizli zula görevi nasıl yapılır
Rehber bölümünde trolluk dışında konu hortlatmanın bir sorun olacağını sanmıyorum.
Soruna gelelim. Büyük ihtimalle şu anda Moskov dasın. Şehrin adını tam hatırlamıyorum ama adï Čerkezdi galiba.
Oraya git. Şef Naum Vasilevdi adamin adi sanirsam. Ondan malzeme al
 
Wesley Sneijder said:
heroere said:
hortlatmak istemem ama gizli zula görevi nasıl yapılır
Rehber bölümünde trolluk dışında konu hortlatmanın bir sorun olacağını sanmıyorum.
Soruna gelelim. Büyük ihtimalle şu anda Moskov dasın. Şehrin adını tam hatırlamıyorum ama adï Čerkezdi galiba.
Oraya git. Şef Naum Vasilevdi adamin adi sanirsam. Ondan malzeme al

Teşekkür ederim ve hayır değil bana bir köye gidip özel durumlar için sakladığımız parayı al gibi birşey diyor
 
gokhann said:
arkadaşlar takıldığınız yer olursa ileti gönderebilirsinz elimden geleni yaparım
Arkadaşım ben lehistan modunda kırımı ele geçirdim Mehmet girayı tahta geçirdim sonra albay çıktı dedi işte ilk görevini unutma diye.Sonra ben mehmet girayı bulup azat edilcektim lehistana devam edicektim ama bulamadım onu tahtta geçirdikten sonra ne yapıcaz albay hç birşey demiyor..
 
bisey sorucam görevlere başlamadan once ben isvec krallığına yemin etmiştim sonra kral ele geçirdiğim toprağı bana vermiyince asi oldum ve yaklaşık 20 mülküm vardı sonra kazaklara katıldım ve kralın bana verdiği emirle bi köye sardırdım ve kara gürüz seneryosuna başladım adımlar yüzde yuz olmasada seninle aynı gerçekleşti ve januz randzwill i oldurup kara gürüzü aldım
ancak butun mulklerımı kayıp etmiş gorunuyorum mulklerımde hala benim bayrağım var ama buranın halkı bağımsızlığını ilan etmiş diyordu( *ismim* tarafından yönetiliyor yerine) ve simdi burası kimseye ait gorunmuyor diyor karakter raporunda da mülk um gözükmüyor artık
 
kardeş çok güzel tmm uğraşmıssın ama sen sadece hepsini birer kere oynayıp oynadığını yazmışsın mesela doktor rolü yaptığında inanabiliyolar da veya razin i öldürüp direk çar olabiliyosun lordları ikna etmeye uğraşmadan veya alevtina görevinde sattığı mirza ya 100bin taler veripp de alabilirsin kara gürz de haydutlara para vermek yerine öldürebilirsin de prens boryatinsky sana saldırmak zorunda değil bana saldırmamıştı ve barabashı desteklemek zorunda da değilsin bu eleştiriyi sana hakaret etmek için yazmadım ne güzel heves edip yazmışsın. Muhtemelen başka yazılarında vardır onlarda buna dikkate edersen daha etkileyici olabilir
 
Ben Radzwill'i yanıma alıp 1 şehir fethettikten sonra malesef tüm mülklerini kaybettin başkentini yitirdin falan diyor. Sonra tüm görevler iptal oluyor sebebi nedir?
 
gökhan hayla said:
RUS ÇARLIĞI SENARYOSU
ÖZEL GÖREV SEÇENEĞİNDEN:
DON COSSACKS'A YARDIM ET= BU GÖREVDE MOSKOVAYA GİDİP VALİYLE KONUŞUN
ALDIĞINIZ MALLARI ŞEF NAUM VASİLİEV'E VERİN SİZE BUNLARI İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEYECEK.
ONDAN SONRA SİZE BAHÇESARAY VE KARKOV ARASI MAL GÖTÜREN KIRIM HANLIĞINA AİT TACİR KERVANINA SALDIRMANIZI İSTEYECEK. GÖREV TAMAM.
BİR AT KARŞILIĞI KRALLIĞIN YARISI: BU GÖREVDE VERİLEN ATI ÇAR'A GÖTÜRÜN GÖREV BİTTİ.

SENARYO BAŞLANGICI:

NASIL ŞAN VE ŞÖHRET SAHİBİ OLABİLİRİM.

1: ÇAR SIRLARI GÖREVİ: BU SENARYODA KARŞILAŞACAĞIZ ZORLUKLARDAN BAHSEDİYOR.

2: KÖYLERİ HARAP ET: BU GÖREVDE 3 LEHİSTAN KÖYÜ HARAP ETMENİZ GEREKECEK

3:GERASİM EVANGELİC: SANA SAHTE DİMİTRİ HAKKINDA ÇOK ŞEY ANLATACAK.
ONU TRAKAİDE BULMALISIN.
SONRA KÖY MUHTARINI BULUN SİZE YARDIM ETMESİ İÇİN BİR RAHİBİN ONLARIN KUTSAL SAYILAN İKONU ÇALDIĞINI SÖYLEYECEK YARDIM EDİN. RAHİBİ BULMAK İÇİN VİLNAYA GİTMELİSİNİZ. VİLNADA YERLİ HALKA SORUN SORDUĞUNUZDA RİGAYA APAR TOPAR KAÇTIĞINI SÖYLÜYOR.
4:KAYPAK PAPAZ: RİGADA HANDA BULUNUYOR İKONU İSTEDİĞİNİZDE:

1 PARA ÖNERMEK ( BENCE HİÇ UĞRAŞMAYIN 150 TALER)
2 İKNA ETMEK
3ZORLA ALMAK
SONRA KÖYE DÖNÜN MUHTAR SİZE GERASİMİN VALUİKİDE OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. KÖYE GİDİN. SİZE KORKUNÇ IVANIN KÜÇÜK OĞLUNDAN BAHSEDECEK.  HAÇ VERECEK. VE KÖYÜ
HAYDUTLAR BASACAK.GERASİM SİZE KUMANDANLA KONUŞMANIZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEYECEK. 


KUMANDANLA KONUŞ: SİZDE KUMANDAN YURİ BUYNOSOV ROSTOSKY İLE KONUŞUN. BU KUMANDAN RUS ÇARLIĞI MAREŞELİ VE GERASİMİN OĞLU. SİZ ONA BABASININ HİKAYESİNİ ANLATACAKSINIZ VE SİZE SUSMAN GEREKTİĞİNİ SÖYLEYECEK. VE BİZE BİR GÖREV VERECEK.

ELEANOR'U CARL'A GÖTÜR: BU GÖREVDE ELENOR'U CARL GUSTAF'A GÖTÜRECEĞİZ. CARL ALLENSTEİN KALESİNDE.
PÜF NOKTA: BU GÖREV İÇİN ŞEHİR MEYDANINDAKİ GARDİYANLA KONUŞMANIZ GEREKLİ.

ÇAR'A MEKTUP: BU GÖREVDE CARL'DAN ALDIĞIMIZ MEKTUBU ÇAR'A GÖTÜRECEĞİZ. MEKTUBU ÇAR'A GÖTÜRDÜĞÜNÜZDE ÇAR SİZE BOYNUNUZDAKİ HAÇ KOLYESİNİ SORACAK VE HIŞIMLA SİZİ ZİNADANA ATACAK.

ÇAR'IN GÜNDEMİ: ZİNDANDAN KAÇTIKTAN SONRA SİZE SENİ DESTEKLEMSİ İÇİN BİR HAMİ BULMANIZ SÖYLENİYOR. KUMANDAN YURİ BUYNOSOV ROSTAVSKY.
-ONLA KONUŞTUKTAN SONRA SİZE STEPAN RAZİNİ BULMANIZI SÖYLEYECEK. HANLARDAKİ YOLCULARA SORABİLİRSİNİZ.
- STEPAN RAZİN SİZE İSYAN TEKLİF EDECEK KABUL EDİN. GRUP EKRANINDAN TIKLAYIP GÖREV ALIN BOYARLARI SİZİN TARAFINIZA ÇEKMENİZİ SÖYLEYECEK.
VE KUMANDAN NİKİTA ODAEVSKİ İLE KONUŞMANIZI SÖYLEYECEK.

ALEVTİNA HANIM: BU GÖREV İÇİN KAFFADAKİ KÖLE TÜCCARINA GİDECEKSİNİZ KÖLE TÜCCARI SİZDEN 3000 TALER İSTEYİP KIZIN AKKİRMANDA OLDUĞUNU SÖYLEYECEK.
AKKİRMANDA HAREMİN KAPISINA GELECEKSİNİZ KAPIDAKİ SEYMENE DOKTOR OLDUĞUNUZU SÖYLEYECEKSİNİZ SİZİ İÇERİ ALMAYACAK. VE SEYMENLE KAPIŞACAKSINIZ.
KIZI ALIN VE BABASINA GÖTÜRÜN

TAHTTA HAK İDDİA EDEN BİRİNİ DESTEKLE:
KOMUTAN SİZE DESTEK VERECEK VE STEPAN RAZİNİ İSYAN TAHTA ÇIKARIN.

ÇAR'IN SEÇİMLERİ: BU GÖREVDE SİZE 24 GÜN VERİLECEK 24 GÜN İÇİNDE 11 TANE LORD İKNA ETMENİZ GEREKİYOR. EĞER İKNA EDERSENİZ ARTIK ÇARSINIZ.
LORDLARA:
BEN KOKUNÇ IVANIN TORUNUYUM BENİ DESTEKLE, BENİ DESTEKLERSEN SANA MÜLK VERECEĞİM, BEN ONURLU BİR İNSANIM ADİL BİR ÇAR OLACAĞIM. 


SAHTE ÜÇÜNCÜ DİMİTRİY: BU GÖREVDE TÜM HARİTA.

RUS SENARYOSU ENTRİKALARLA DOLUDUR SİZDE BU ENTRİKANIN İÇİNDE KORKUNÇ IVANIN TORUNU OLDUĞUNUZU İDDİA EDEREK YER ALIYORSUNUZ.

SON

LEHiSTAN SENARYOSU:


GÖREVE BAŞLARKEN:
1 İLK ÖNCE NAM KAZANIP ALBAY ANDREW KİMİNİC İSİMLİ ALBAYA GİTMENİZ GEREK LEHİSTANDAN NE HABER ALDIK YAZISI ÇIKACAK SENARYO ŞİMDİ BAŞLIYOR( CHEATMENU HİLESİ YAPANLAR GÖREV AL BÖLÜMÜNDEN PARALI ASKERLİK TEKLİFİ GELİNCE  PARALI ASKER OLUNCA GÖRÜR.)DAHA SONRA AYNI ADAMA ÖZEL GÖREV SEÇENEĞİNİ 3-4 SEFER TIKLAYIN SİZE ALBAY ZAGLOBAYI BULMANIZI SÖYLEYECEK. ALBAY ZAGLOBA LEHİSTAN SINIRLARI İÇİNDE HANDA.

2-ALBAY ZAGLOBA SİZE KRALLA GÖRÜŞMENİZ KONUSUNDA TÜYOLAR VERECEK KRAL JAN KASMİRİ BULUN. ÖZEL GÖREV SEÇENEĞİNİ TIKLAYIN SİZE BİR İSVEÇLİ ASKER ESİR ALMANIZI SÖYLEYECEK. ESİRİ ALDIKTAN SONRA KONUŞTURMASI 1 GÜN SÜRÜYOR.

3- BU GÖREVDE İSE LEHİSTAN İÇİN KUTSAL KÖYÜ İSVEÇLİLERİN ELİNDEN KURTARMANIZ GÖREVİ GELECEK. KÖYÜ KURTARIN.

4- BİR İSVEÇ LORDU ESİR AL BU GÖREVİ YAPTIKTAN SONRA GÖREV AKIŞINA DEVAM.

5- VARŞOVAYI AL GÖREVİ GELİYOR. BU GÖREVDEN SONRA BİRAZ BEKLEYEBİLİRSİNİZ. KRAL SİZE ULAK YOLLAYACAK.

6- KRALIN ULAK GÖNDERMESİNDEN SONRA KRAL SİZE KIRIMIN BAŞINA MEHMET GİRAYI GETİR DİYE
ARKADAŞLAR KIRIMIN BAŞINA MEHMET GİRAYI GETİRDİKTEN SONRA SİZE VERDİĞİ LEHİSTANLA BARIŞ SÖZÜNÜ TUT SÖZÜNDEN VAZGEÇİYOR SİZDE ALBAY ZAGLOBA YOLUYLA TEHDİT EDİYORSUNUZ.(PLAYER: BANA İHANET EDERSEN ÇOK BÜYÜK DÜŞMAN EDİNMİŞ OLURSUN)

7-TATAR MÜDAFİLER: MEHMET GİRAY BU SÖZÜ İÇİN SİZDEN 2 MOSKOVA ÇARLIĞI ŞEHRİ ALMANIZI SÖYLÜYOR.

8- BU GÖREVİ YAPTIKTAN SONRA KAHRAMANIN DÖNÜŞÜ ADLI BİR GÖREV GELİYOR GİDİP MAREŞELLİK VE TOPRAKLARINIZ İÇİN KONUŞMA YAPIYORSUNUZ AMA KRAL SİZİ YÜZÜSTÜ BIRAKIYOR.
ONDAN SONRA ALBAY ZAGLOBA SİZİ 3 ALBAY KONUŞMANIZ KONUSUNDAN UYARIYOR.

9-ALBAY SKRZETUSKİ= AT HIRSIZI GÖREVİ = ALBAY ZAGLOBAYA DANIŞIN
ALBAY ANDREW KİMİNİC=PRENS KHOVANSKY'İ ESİR AL
ALBAY WOLODYJOWKİ=KAÇIRILAN GELİN= ALBAY ZAGLOBAYA DANIŞIN

10- BU GÖREVLERİ YAPTIKTAN SONRA SİZE DESTEK ÇIKIYORLAR KRAL JAN KASMİRLE KONUŞMAYA GİDİN ŞEHRİLERİNİZİ İSTEYİN SİZE ŞEHİR VERMEYECEK AMA SİZE İLK ALDIĞINIZ ŞEHRİ SİZE VERECEĞİNİ SÖYLÜYOR.

11- MAREŞAL ESASI KNAPSACK= BU GÖREVDE İSE KENDİNİZE MAREŞEL SEÇİMLERİNDE DESTEKÇİ BULMANIZ SÖYLENİYOR LORDLAR İLE KONUŞUN DURUMU İZAH EDİN DESTEKÇİ SAYINIZ 12 Yİ GEÇSİN SONRA KRALIN YANINA GİDİN

ŞİMDİ TEK YAPMAN GEREKEN BEKLEMEK... BEKLEYİN ALBAY ZAGLOBA SİZE MÜJDEYİ VERECEK VE KENDİSİYLE GURUR DUYACAK.

12- KURTARICI KAHRAMAN= SİZE DİYECEĞİ 2 KALE VE 2 ŞEHİR VAR KİEV ÇERNİGOV RİGA VE BİRTANE DAHA KALE
NOT: ÇEVREDE GEZEN 300 KİŞİLİK SAVAŞÇI BİRLİĞİ YENMEYİ ES GEÇMEYİN.

13-ÇAR KARŞITI KOALİSYON = ALBAY ZAGLOBA SİZE KRALIN HAREKETLERİNDEN MEMNUN OLMADIĞINI VE TAHTAN İNDİRİLEMSİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEYECEK DESTEK TOPLAYIN.
ÖNEMLİ NOT= EĞER LORDLARLA ARANIZ İYİ DEĞİLSE YAKLAŞIK 20.000 TALER RÜŞVET VERECEKSİNİZ. İYİYSE BENİM İÇİN DEYİN YADA SEN BİR VATAN SEVER DEĞİLMİSİN?

14- KRALIN TAHTAN ÇEKİLMESİ= BU GÖREV İÇİN KRALIN YANINA GİDİP ONU YENMENİZ LAZIM. BU GÖREVDEN SONRA ZAGLOBA SİZE ONURLU BİR ASKERSİN DİYEREK TAHTI SİZE VERECEK.

15- SON SINIR = BU GÖREV İSE TÜM HARİTANIN FETİHİ...

ÖNEMLİ NOTLAR : YER BİLDİREN GÖREVLER İÇİN ALBAY ZAGLOBAYA DANIŞIN.
- 3 LORD GÖREVİNDE LEH KRALLIĞI BİRDEN FAZLA KRALLIKLA SAVAŞTIĞI İÇİN ESİR DÜŞTÜKLERİ  İHTİMALİ VAR. BEKLERSENİZ KAZANCINIZA OLABLİR.

SON


KARA GÜRZ

GÖREV BAŞLANGICI
1- karagürz görevine başlamak için en az 100 nama ihtiyaç vardır isterseniz cheatmenu ekranından nam hilesi yapabilirsiniz( BİLMEYENLER İÇİN CHEATMENU EKRANININ KAPANMASI İÇİN CTRL+é YERİNE NO CHEATMENU YAZIYORUZ)

2-bir lorda giderek özel görev seçeneğini tıklayın bir at karşılığı krallığın yarısı görevi gelecek giderken haydut saldırısına uğrayacaksınız
haydutları yenin ve atı verin görev bitti

3 yine bir kazak lorda gidin size köyün haydutlar tarafından basıldığını söyleyecek köye yardım edin ve haydutları yendikten sonra köy yaşlısı size:
karagürzden bahsedecek ama tam o sırada yaralı haydutun biri ona ateş edip öldürecek
evet artık göreve başladık şimdi lordlara gidip sorgulama yapmanın zamanı, birisi size şövalye de clermont diyecek

4-şövalye de clermont smolenks etrafında devriye gezince onu bulabilirsiniz size bir lord adı verecek lorda gidip sorduğunuzda

5-lordun size birşey söylemesi için samimi olmanız gerek bunun içinde 2-3-4 görev yapmanız lazım

6- size radzwili söyleyecek radzwill yaklaşık 2-3 gün sonra varşovada ona gidin kara gürzü sorun size söylemesi için onun davasına yardım etmeniz gerek( tahtına çıkmasına yardım edin)

7- ilk önce lordları örgütleyip kendi tarafınıza çekeceksiniz gruptan radzwille konuştuğunuzda  ilk emir adlı görev verecek  bir şehir ele geçirmenizi, orayı başkent yapacağını söyleyecek şehiri alınca  otomotik tamamlanacak.

8- sıradaki görev kievin zaptı kievde kim olursa olsun ( kazakların oluyor) lehistana geçecek

9- kievi zapdettikten sonra radzwill kievde isyan çıkacağını düşünüp size kievdeki valiyle görüş görevini verecek valiyle görüşünce size şehrin güvenli olduğunu söyleyecek ama laf arasında kara gürzden bahsedilecek
sonra vali bildiklerini anlatmak için artık yaşlandım hafızam eskisi kadar güçlü değil diyecek sizde 5000 taler aklını yerine getirir deyip parayı vereceksiniz size birşeylerden bahsedecek.

10-dik kafalı radzwill görevine geldik radzwille sorduğunuzda önce bir tatar mirza esir almanızı söyleyecek kırım lordu esir alın ondan önemli bir mektup çıkacak sonra muhafızlara onu götürmesini söyleyeceksiniz.

11- mektubu rigada bulununan tepmlar arşivinde araştırmanız gerek gidip valiyle konuşun size lorddan izin almanız gerektiğini söyleyecek ama eğer buranın lordu siz olsaydınız rahat girebilirdiniz diyecek. şehrin lorduyla ilişkilerinizi
artırın sonra dostum girebilirsin diyecek arşivlere baktıktan sonra "aile kabri görevi" gelecek sonra bir leh lorda gidip aile kabrini sorun size nesvizh köyünü söyleyecek muhtara gittiğinizde köy ile ilgili ilginç hikaye anlatacak (çürümüş et hikayesi)

12- sonra size mezardan bahsetmesi için radwilli tahta çıkarmanız gerek rawdwili tahta çıkardıktan sonra muhtara gidip konuşun tahta çıkardığınızı size prens yuri boryatinskynin babasından bahsedecek gidip haydutları bulun onlara 5000 taler verin size lord boriyatinskynin adına  bir yüzük verecekler

13- Prens Yuri Boryatinsky adlı Rus lorduna gidin  yüzüğü ona gösterin babasının  öldürüldüğünü söyleyin (ama kalenin içinde değil dıraşıda olsun) size saldıracaktır. onu yendikten sonra size yalvaracak beni serbest bırak diye serbest bırakınca size babasının okuduğu karga kitabından bahsedecek.
ama lord kitabı iyi bir paraya sattığını söyleyecek hanlardaki kitab tüccarına gidin özel bir kitap almak istiyorum deyip 7000 talere alın ama kitap eski bir dilde yazılmıştır. Kazak lordlara gidip Çevirtmeni sorun . Lord size novgoroddaki Puftanyi söyleyecektir .

14-puftany ile konuşun size çok eski bir dil olduğunu ve göç ettiği köyüne arşivine bakması gerektiğini söyleyecek puftanyi ktüphanesine götürün sizden kitabı çevirmek için 14 gün mühlet isteyecek.

15- kitap çevirildikten sonra gidip alın size efsanelerden bahsedecek sonra kazak lordlara giderek kazak efsanesini en iyi kim bilir diye sorun size mamai diyecektir hanlardaki yolculardan yerini öğrenebilirsiniz. mamaiyi bulduktan sonra içkilerden biriken 5000 talerlik borcunu ödemenizi isteyecektir borcunu ödeyip yanınıza alın
gruptan mamai ile konuşup kara gürzden bahsedin sonra size ıvan barabarshtan bahsedecek taht talibi olduğu için hanlardan bulursunuz

16- ıvan barabah sizi nesvizhe yönlendirecek nesvizh giderken mamai sizi uyarıp tuzak olabileceğinden bahsedecek radwill sizi hain ilan etmiştir köyde leh askerleri size elit birlikle saldıracak. sonra yendikten sonra mamai size radwili nasıl yakalacağınızı soracak gizlenip yakalayacığım seçeneğini tıklayın paralı asker kılığına girip radwilin sahibi olduğu şehre gidin sonra paralı askerim deyip lordun kabul salonuna gideceksiz

17-radzwill sizi tanıyacak sonra ortalama 8 kişi üzerinize gelecek yendikten sonra kaladen çıkacaksınız mamai size kara gürzü soracak aldım deyin kara gürz sizindir.


KARA GÜRZDEN SONRAKİ GÖREVLER:

1-ilk önce büyük litvanya için diye bir görev gelecek bu ıvan barabashı kazak tahtına geçirmeniz anlamına geliyor ıvan barabashı yanınıza alıp isyanı başlatabilirsiniz. zaten kara gürz sizde ve ölü olduğu söylenilen barabash sağ olduğu için isyan kolaylıkla gerçekleşecek

2. görev moskova çarlığına bu bütün rus çarlığını haritadan silmeniz anlamına geliyor. kalan lordlarıda teker teker yenmeniz lazım.

3- bu görevin adıda isyan bu görevde rus çarlığında çar alexi michailovic önderliğinde size ihanet eden kazak lordlarında beraber olup asi konumunda size savaş açacaklar.

4- isyanı bastırdıktan sonra ıvan barabash size ordu hadisesi görevini  ülkeye saldırıp büyük rus prensliğini kurmak istedeğini size mareşellikten alıcak ve lehistandan bir şehre saldırmanı isteyecek ve savaş çıkacak lehistanı haritadan silip prensliği kurun

5- sıradaki görev vaytautas tacı eski bir tac olan bu tacı bulmnızı isteyecek bu görevde 2 -3 gün bekleyin mamai size patron bu aralar çok keyifisizsin diyecek sizde tacdan söz edeceksiniz tacın 3 sövalye tarafından çalınğını sonra onun lanetinden birinin kanlı şekilde öldüğünü diğerinin intihar ettiğini diğerininde keşiş olduğunu söyleyecek sizden 1500 taler isteyip sich sehrine yola çıkacak
sonra geldiğinde keşişin yazın öldüğünü ama bütün sırlarını adamın torununun bildiğini söyleyecek sizi kaleye yönlendirecek kılık değiştirip mahsenlere gireceksiniz ortalama 8 adam öldürüp tacı alacaksınız.


6-denizden denize görevi bu görevde size bütün haritayı fetih için emir veriliyor.

7-görevi bitirdikten sonra putperest kahinin biri gelip radzwillin kara gürzü çaldığını bu silahın gerçekte büyülü olmadığını ve ona vermenizi istiyor siz diretiyorsunuz ama gürzü alıyor.

GÖKHAN HAYLA TARAFINDAN HAZIRLANMIŞTIR.

Bi hatanız var abi ALBAY ANDREW KİMİNİC diye biri yok albay andzrejej kimicic (ismi yanlış yazmış olabilirim) diye biri var ona sordum dediğin gibi bir şıkta yok anlamadım bir şey herkezde telekkür etmiş demekki sorun bi bende
 
Spoilere Alaydın Yav Hatta Spoilere Alma Ama yanlış Olan Yer Dışında Hepsini Silseydin Çok Yer Kaplıyor. Cevap Olarak: 1 İLK ÖNCE NAM KAZANIP ALBAY ANDREW KİMİNİC İSİMLİ ALBAYA GİTMENİZ GEREK LEHİSTANDAN NE HABER ALDIK YAZISI ÇIKACAK SENARYO ŞİMDİ BAŞLIYOR( CHEATMENU HİLESİ YAPANLAR GÖREV AL BÖLÜMÜNDEN PARALI ASKERLİK TEKLİFİ GELİNCE  PARALI ASKER OLUNCA GÖRÜR.)DAHA SONRA AYNI ADAMA ÖZEL GÖREV SEÇENEĞİNİ 3-4 SEFER TIKLAYIN SİZE ALBAY ZAGLOBAYI BULMANIZI SÖYLEYECEK. ALBAY ZAGLOBA LEHİSTAN SINIRLARI İÇİNDE HANDA. Bunların Hepsini Yaptın mı?
 
Arkadaşalr hortlatmak istemem ama bununla ilgili konular yok galiba.Nese ben kazak senaryosunun sonunda kadar geldim ama bi şey farkettim Ben Tatar Mirza aldım mektubu okudum Radzwill yok oldu resmen yok yani ne kale şehirlerde ne de kırda ne ordusu var ne kendisi bunu sonradan farkettim en son Nesvizh i basıp Radzwilli gizlice öldürmeye karar verdim ve Varşovaya gittim çünkü mülkü orası nese gizlice girdim sokaklarda dolaş dedim lord kapısına geldim bi Zolnie Tüfekçi Piyade Alman Tüfekçi ve Kale Muhafızı var.Evet alman ile konuşunca klasik adam gibi dur kale içinde diyor tüfekçi ise paralı asker falan diyor bana ama lord kapısı hala kilitli benim ve Kale Muhafızı ile konuşuyorum bana dilenci diyor direk paralı asker ile iligli bi seçenek de yok ve Lordun Kabul Salonuna girmek istiyorum dediğimde bana dilenci diyor tekrar Kieve Gittim Aynısı orda hatta orası Albay Andr bilmem ne tam hatırlayamadım işte böyle yardımı dokunabilecek varsa ne mutlu  :mad:
 
reyiz benim bir sorum olacak ben bu senaryoya basladıgımda rus çarlıgı yok olmustu ve tatar müttefik görevini geçemiyorum ne yapmalıyım.
 
Back
Top Bottom