WB Rus Çarlığı Senaryosu (RESİMLİ)

Users who are viewing this thread




























































































































































































































ÖNEMLİ NOT:Tavsiyem oyuna başlarken gerçekçi kaydetmeden çıkmak olmasını işaretlemeyin.Bazı görevlerde takılabilirsiniz ve buga karşı önlem almış olursunuz.Görevleri yaparken hanlardan adam toplamayı ihmal etmeyin adam toplamaları çekmedim :grin: Gideceğiniz yerleri resimlerde gösterdim.İsyan çıkarırken adamları nasıl ikna edeceğinizi bir lordun üzerinde gösterdim gerisini siz tüm lordlarla yapacaksınız.Tüm şehirler ve kaleler alınınca ikna ile Moskova'yı kuşatın.Rus çarlığı elenmeden önce farklı kaydedin çünkü son durum çok kritik ölmeyin sakın ha :grin:


Kolay Gelsin...
 
Ellerine sağlık ama bunun daha kısası var başta o kadar şey yapacağımıza hemen çar'a yemin edip  sonra nasıl şan ve şöhret sahibi olurum? diye bir seçenek çıkınca oradan halledebiliriz.Ama buda çok güzel  :grin: Not:Biliyor musunuz?Hani boyarina'yı haremden kaçırıyoruz ya o harem aslında warbanddaki kergitlerin kabul salonu :grin:
 
ya ben bu akşam senin sayende senaryoya başlıyıcam ancak 3 sorum var .

1- Yeni Oyuna Başla diyip direk senaryoya başlasam olur değil mi?
2- Rusların bütün şehirlerini almak zorunda mıyım hiç bi şehir ve kale almadan senaryoyu yapabilir miyim?
3- Çar olduğumda aldıgım yerlerde kırmızı renkli isyancı ülkesi gibi mi gözükücek(Warbanddaki gibi) yoksa yeşil rus çarlıgı olarak mı?
 
Captain Hooda sesleniyorum :
Önemli olan zaten bilgisiyarın hızı değil önemli olan internetin hızı eğer internetin hızlıysa 15 saniyede resimler açılır
Benim internetim mobil yani yavaş açılması 30 saniyeden fazla sürdü ama istesem bende bu arkadaş gibi yaparım konuyu başka yerlere çevirme::::::::
 
loras said:
ya ben bu akşam senin sayende senaryoya başlıyıcam ancak 3 sorum var .

1- Yeni Oyuna Başla diyip direk senaryoya başlasam olur değil mi?
2- Rusların bütün şehirlerini almak zorunda mıyım hiç bi şehir ve kale almadan senaryoyu yapabilir miyim?
3- Çar olduğumda aldıgım yerlerde kırmızı renkli isyancı ülkesi gibi mi gözükücek(Warbanddaki gibi) yoksa yeşil rus çarlıgı olarak mı?
Kardeşim
1. si olur
2. si rusların bütün mekanını almak zorundasın ama bence sadece moskovayı silah zoruyla al.Diğer lordların hepsini kendi tarafına çek.Zaten mektubu gösterince hepsi tıpış tıpış geliyor.Yaptıklarımı adım adım uygula.En son stephan razin kalınca yani öldürmek kalınca mutlaka save le ondan önce.Öldürmek biraz zor olabilir çünkü 6 kişiyi tek öldürceksin ve işin zor kısmı adamlar tüfekli.İstersen hileyle öldürürsün.
3.sü Çar olduğunda isyan başarılı oldu demektir dolayısıyla yeşil olarak gözükecek :smile:
İyi akşamlar...
 
He söylemeyi unuttum Stephan Razin diyor ya mareşal yap falan diye.Eğer yaparsan isyan çıkarabilir o haberin olsun.Önemli değil iyi akşamlar...
 
hehehehe bitirdim ya bir an çok korktum bütün kaleleri tek tek alcam diye adamları benim tarafa geçirince bitti hepsi rahatladım  :lol:
 
dün gece bir arkadaşa bitirmek için onlara gittim fakat oyun sonunda Moskovayı aldım ve farkettim ki 4 tane lordu kendi tarafıma çekmemişim esirlermiş..boşuna mı yapmş olduk? veya onları kendi tarafıma çekince yine Rus çarı olur muyum? bütün kale ve şehirleri aldım moskova dahil?
 
Tüm kale ve şehirleri aldıysan git bir kaleye git ve burada bir süre bekle de bir süre sonra Taraf Elendi rus çarlığı artık yok dicek.Veya ctrl+space ile zamanı daha hızlı geçebilirsin.Zaten rus çarı olunca sorun yok.O lordlara gelince esir olanlarla konuş parayla veya kayıtsız şartsız bırak.Belki gelenler olur.Gelip gelmemek artık onlara kalmış bir şey olcak.Belkide başka tarafa geçerler :smile:
 
tamamdır şuan çarım :smile: Smolensk ve Azakı aldım gerisi gelicek artık :smile: Ancak kale kumandanı yapmama rağmen Moskova atlısı yapamıyorum.. nasıl temin ederim bu atlıları  :roll:
 
Onun hakkında tam bilgim yok ancak o oynadıkça çıkıyor ya :grin: Bu arada smolenski kendi üzerine almanı tavsiye ederim vergisi güzel.Moskovayla smolenski kendine al gerisni salla...
 
Back
Top Bottom