runtime error

Users who are viewing this thread

manyak67

Recruit
Arkadaşlar warbandi açarken zaman aşımı hatası veriyor işte yazan şeyler

        microsoft visual C++ runtime library

Runtime error!
program:C:\program files\mount&blade warband\mb_warband.exe

R6002
-floating point sport not loaded
lütfen yardım
 
Directx 7 ile oyunu açmayı dene ve görüntü özelliklerini düşür.
 
Öncelikle nanyı yemissin couragenin dediği gibi

şunlarla tarat
http://www.grisoft.cz/filedir/util/avg_rem_sup.dir/rmparite/rmparite.exe
http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Win32-Parite-Remover.shtml
http://www.combofix.org/download.php

Ardından
http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/
bu linktekini indir bootable şekilde cd-dvd yaz, ücretsiz zaten direk sil hiç acıma virüslere. Bilgisayarın büyük ihtimal düzelir ama sen yinede temiz format at.

birde şöyle bir kaynak buldum direk alıntı şeklinde paylaşıyorum

piRe_ said:
Arkadaşın pc sinde Win32.Parite, Turkojan ve Win32.Higrag  (diğer adıyla Jeefo) virüsü bulunmuştur. Özelikle Windows klasöründeki  svchost.exe ve ilişkili virüsler tamamen silinmesine rağmen servises.msc  deki bazı önemli hizmetlerin eksik olduğu ortaya çıkmıştır.

Ayrıca daha önce bu pc ye combofix uygulandığı, diğer antivirüs  programlarıyla bulunan zararlı dosyalar silindiği için bazı sistem  dosyalarının olmadığı gözlenmiştir. Bu açıklamayı yazmamdaki gaye;

Pc nizde bir zararlı tespit ettiğiniz zaman ilk iş olarak  antivirüsünüzle silmeye kalkışmayın. İlk önce zararlının tam adını  tespit ederek buna alternatif panzehir olup olmadığını öğrenin. Bu  sayede dosyalarınıza bulaşan zararlıyı orjinal dosya yapısını bozmadan  kurtarma şansınız olabilir. Antivirüslerle sildiğiniz taktirde zararlı  ile birlikte dosyalarınızı da kaybedebilirsiniz. Bazı eksik sistem  dosyalarında gelinen nokta burasıdır.

Şimdi arkadaşın yapması gereken, temiz bir xp cd siyle sistemi onarmak  yada yeniden XP kurulumu yapmak. Onarım yaptığın taktirde tüm  sürücülerini ve çalışmayan oyun vb. gibi programları yeniden yüklemek.  Şayet dosyalarını yedeklemek istiyorsa, yedek depolama birimi olmadığı  için almak istediği kişisel dosyalarını başka bir diske kopyalamak.

Aynı sorunla karşılaşanlar aşağıdaki yardımcı programlarla yukarıda adı geçen zararlıları format atmadan temizleyebilirsiniz.

Parite için;
http://download.bitdefender.com/reso...iparite-en.exe
http://download.avg.com/filedir/util...e/rmparite.exe
http://download679.avast.com/files/eng/aswclnr.exe
ftp://ftp.f-secure.com/anti-virus/tools/f-parite.zip                                                   
http://www.avg.com/filedir/util/avg_...r/vcleaner.exe

Jeefo için;
http://www.sophos.com/support/cleaners/jeefosfx.exe
http://downloads.sophos.com/support/...s/jeefogui.com
www.bitdefender.com/site/Downloads/downloadFile/120/FreeRemovalTool
 
eğer başka oyunlarda da oluyorsa virüs yemişsin, sırf mount&blade'de oluyorsa sistemin vista ya da win7 ve 32 bit olması lazım, değilse virüs girmiş gerçekten
 
bir zamankar banada olmustu arkadaşların dediği gibi bilgisayarını tarat sonra oyunu revouninstaller ile sil yanlız silerken oyunun hiçbir dosyasının bilgisayarda kalmasına izin verme(save dosyası kalabilir) yanlız onları yaparken bağlı olduğu klasorlerı sıleyım deme bilgisayar bır daha acılmaz. Ardından oyunu tekrar yukle bır daha bu hatayla karsılasmazsın ben oyle yaptım ve duzeldi
 
Norton 2011 kullanırım Esetin kullandığının 10/1 kadar falan kullanıyor ayrıca esetin altın devri geride kaldı bunu anlayın keyi elden ele dolaşan bir antivirüsü kim kullanır ki?
 
warezden  bahsetmek yasak.esetin .... leri heryerde yok sen sıkı bi warezciysen bulurum ben dersen söyleyecek sözüm de yok al sana test sonuçları :

antivirüs sertifika seviyeleri :

di-G5K4.png

yeni çıkan virüsleri bulma oranları :

di-VAMP.png


tarama yapınca bilgisayarda olan virüsleri algılama oranları :

di-FC8X.png

evet nerde norton heralde %10 falan çıktı da koymadılar rezil olmasın diye !  :lol:

 
o testlerde en çok parayı bastıran firma kazanır, ayrıca komikliğe bak; mivrosoft'unki norton'dan daha mı iyi? peh. kendi yaptığım virüsü bile göremiyor, Norton en iyi antivirüs database'ine sahip bir antivirüstür, eset ise heryerde bilinen dandik bir programdır.
 
Eset nod32 Symantec Norton'a göre daha iyi bir yazılım. Gerek gerçek zamanlı koruması gerekse sistemi yavaşlatmaması ve algılanan zararlı yazılımları sisteme en ufak bulaştırma dahi olmadan block'laması norton antivirüs yazılımının önüne geçmesindeki en önemli sebeptir...

ayrıca kendi yaptığın virüsü gönder bakalım nası bişeymiş ?
 
unknown57 said:
Eset nod32 Symantec Norton'a göre daha iyi bir yazılım. Gerek gerçek zamanlı koruması gerekse sistemi yavaşlatmaması ve algılanan zararlı yazılımları sisteme en ufak bulaştırma dahi olmadan block'laması norton antivirüs yazılımının önüne geçmesindeki en önemli sebeptir...

ayrıca kendi yaptığın virüsü gönder bakalım nası bişeymiş ?

siz benim nereye üye olduğumu bilmiyorsunuz di mi? :smile: boşver bahsetmeyeyim ban falan yerim şimdi
 
@unknown57 4 yıl boyunca eset kullandım hiç bir faydasını görmedim ayrıca warezci huh buyur google da warezci zaten o kadar ciro yapacak ve hale warez kullanacak http://www.google.com.tr/#hl=tr&sa=X&ei=6ow7TqLiOoKg-wbxrN2aAg&ved=0CB4QBSgA&q=eset+nod32&spell=1&fp=634360d9cc3bd66&biw=1920&bih=940 ilk sayfaya bak 7-9 arası ne acaba :O

http://www.google.com.tr/#q=symantec+norton&hl=tr&prmd=ivns&ei=NY07TqmxOIm3hQfEi_GzAg&start=10&sa=N&fp=634360d9cc3bd66&biw=1920&bih=940 birde bu linke bak ilk 2 sayfaya baktım nerede key-crack-warez? symantec 2011 10k kullanıyo eset 70 kdan başlıyor 150 kadar allah ne verdiyse.

Neresi yavaşlatmıyor soruyurum nod32'den kurtulana kadar illet geldi.

Beyler google mı yanılıyor yoksa?

Edit:http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,186846.0.html beyler eset yetememiş :lol: yazık lan
 
o benim başka bir bilgisayarımdı  :evil:

sanırım sıkı bir norton taraftarısın...ne söylersem söyleyeyim düşünceden vazgeçmiyceğini biliyorum.ve tartışmayı bırakıyorum :smile:

sadece esetin keylerinin internette olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun :smile: kanıt için video :

http://www.youtube.com/watch?v=XqUpmADb1ak
 
Adam runtime error almış virüsten dolayı.Siz antivirüs tartışmasına döndürmüşsünüz.
 
bertanx said:
hangi sürüm? son olan 1.143te ben ve rozabay diye bir arkadaşın ısrarıyla düzeltilmişti

Ben fire and sword oyunundakini düzelttirmiştim.  Warband'ta hiç karşılaşmadım. Non-Steam versiyonlarda sıklıkla karşılaşıldığı söyleniyordu. Oyun orijinal ise resmi bug sayfasına bir kayıt açın. Büyük olasılıkla sonraki patch e düzeltirler.
 
rozabay said:
bertanx said:
hangi sürüm? son olan 1.143te ben ve rozabay diye bir arkadaşın ısrarıyla düzeltilmişti

Ben fire and sword oyunundakini düzelttirmiştim.  Warband'ta hiç karşılaşmadım. Non-Steam versiyonlarda sıklıkla karşılaşıldığı söyleniyordu. Oyun orijinal ise resmi bug sayfasına bir kayıt açın. Büyük olasılıkla sonraki patch e düzeltirler.

ben warband için de yazmıştım birlikte 1.143 çıkarıldı ya, işte orada ikisi de onarıldı.
 
Back
Top Bottom