RPG Oyun Önerileri

Users who are viewing this thread

Kont

Knight at Arms
Arkadaşlar ben Sid Meier's Pirates tarzı bir RPG arıyorum.(İçerik deil Oynanış olarak)böyle herşeyin bize bağlı olduğu çok
serbest bir oyun arıyorum(Sıkıldımda FPS,strateji oyunlarından)Biliyorum az bulunuyor ancak önerebilecek varsa önerirse
çok sevinirim.

Oblivion en iyisi çok serbest :smile:
        Gothic 3 var oda güzel.Ki bence oblivionda güzel kalite açısından demiyorum, gothic 3 ün havası daha güzel daha çok zevk alıyorum oynarken.
Risen var gothic 3 çakması dünyası biraz küçük ama işte oynamalık oynayabilirsin.
        Fallout 3, nükleer füze atıldıktan sonra yer altında gözlerini açıyorsun çocukluğunu orda geçiriyorsun sonra yer yüzüne çıkıyorsun, orda başlıyor herşey.. Buda çok güzel oblivion'un yapımcısından.
        Dragon age Origins ingilizcen varsa oyna, buna pek serbest diyemem çünkü chapterlı gibi, map üzerinden gidiyorsun.
Metro 2033 yeni çıktı oynamak nasip olmadı ama tam anlamıyla mükemmel fallout 3 gibi ama daha güzel.

Metro 2033 çok iyi oyun, karşıma atlayan canavarlardan korkmak için ışıkları kapatıyordum. Gece oynayınca ayrı bir zevk veriyor. Cephanelerini tutarlı kullanım olayıda çok iyi olmuş, ayrı bir gerginlik yaratıyor.

Teşekkür ederim hepinize Gothic 3 ü oynadım.2033 Metro yuda bitirdim.Risen e bakacağım.

Bir kaç tane daha aklıma geldi...
Two Worlds var, Gothic 3 gibi...
Two worlds 2 çıkacak yakında onu mutlaka alın oynayın çok iyi, grafikleri felanda güzel.
Divinity Ego var birde buda fena değil.
The Witcher var.Buna da bir bak
Dark Messiah Might and magic var bunu da araya sıkıştırabiliriz..Türkçe yaması'da var.

Steelo said:
Bir kaç tane daha aklıma geldi...
Two Worlds var, Gothic 3 gibi...
Two worlds 2 çıkacak yakında onu mutlaka alın oynayın çok iyi, grafikleri felanda güzel.
Divinity Ego var birde buda fena değil.
The Witcher var.Buna da bir bak
Dark Messiah Might and magic var bunu da araya sıkıştırabiliriz..Türkçe yaması'da var.

tamam hepsine bakcağım saol.

Back
Top Bottom