RPG fanýndan selamlar

Users who are viewing this thread

gokyabgu

Recruit
Selamlar,
Bugün rpgdot.com'da gezinirken yeni bir oyun duyurusu gördüm ve bir türk oyunu olduðunu görünce gerçekten gurur duydum. Henüz oynamadým ama en kýsa zamanda oynayýp görüþlerimi bildireceðim. Türkiye'den de bu iþlere gönül vermiþ birini bulmak gerçekten çok güzel.

Oyunu dün indirdim fakat oynamak için vaktim olmamisti, Bugün oglenligin basina geçtim aksama kadar oynadim, tam savas esnasinda ki kullanim ve taktiklere alismisken level 6'ya geldin dedi oyun bitti daha adam gibi para bile kazanamadim, ben adamlarin arasina dalinca benim adamlar geride kalirsa hepsi üstüme üsüsüyor kurtulusta olmuyor ne yazik ki, oyun çok ayrintili, zor ve güzel. Ama oyunda mause çok agir gidiyor, ona alismak zor oluyor, hedefe birkaç saniye geç vurmana ve çogu zaman da iskalamana neden olyor, Tabi bilgisayarin hizindan da kaynaklaniyordur. Oyun da çok fazla konusma geçiyor ve çogunu da anlamiyoruz :smile: oyunun gerçegi piyasaya çiktigin da Türkçe dil destegide olmali, yoksa deneme yanilma yöntemiyle çok vakit kaybediyoruz.

Oyunda para kazanmanin kisa yolari nedir? anlata bilirmisiniz, mesela turnuvacidan sürekli 80 altina savasilarak adam gibi para kazanilmiyor, kendi yanina sacvasci almakta zorluyor adami, ya köylü aliyorsun yada dogrudan savasci, köylüyü savasci yapman için yine silaha yani paraya ihtiyaç duyuluyor.

Elinize saglik , iyi çalismalar...

Mouse hizi ayarini seçenekler ekranýndan yapabilirsin. Esc`a basýp options`ý seçmen gerekiyor. Burada mouse speed var. Oradan ayarlayabilirsin.

Oyunun Türkçesini çýkartmayý biz de çok istiyoruz. Umarým fýrsat olur.

Desteðin için teþekkürler.

Oyun çok güzel, mouse ayarini da yaptim fakat sehirden çikip diger gruplarla savasirken savasi kaybedersen ne savascin ne köylün ne paran hiçbirseyini birakmiyorlar. Kayit olayini her kullanici için ayri bir dosya açilmis ve hep ayni yere kayit yaptigi için istedigin yerden tekrar baslama imkanin olmuyor buda oyunun sürükleyiciligini, çekiciligini kisitliyor. Oyuna sinir olup çikmak durumuna sokuyor insani, kayit islemini diger oyunlar gibi yapmaniz daha iyi olur. Yoksa her savasi kaybettiginizde 0'basliyorsunuz resmen.

Oyun baslangicinde serial diye seçenekte var bu seriali ne kadar ücrete aliyoruz. Alirsak ne avantajlari var level kisitlamasini mi ortadan kaldiriyor ??

Birde para sikesi filan varmi bu demoda :smile:

Selamlar,

Serial key level kýsýtlamasýný kaldýrýyor. Ayrýca bir kez almanýz yeterli. Gelecekteki versiyonlar da ayný serial`ý kullanacak.

Hileleri gelecek versiyonda açýklayacaðým.

Oyunu tekrar bastan oynamak adama zevk vermiyor :smile: seriali almak istiyorum banka hesap numarasini alabilirmiyim, fiyat 10$'di dimi?

Hesaba para yatirdiktan sonra size nasil bildiricem?

Back
Top Bottom