Oyunu dün indirdim fakat oynamak için vaktim olmamisti, Bugün oglenligin basina geçtim aksama kadar oynadim, tam savas esnasinda ki kullanim ve taktiklere alismisken level 6'ya geldin dedi oyun bitti daha adam gibi para bile kazanamadim, ben adamlarin arasina dalinca benim adamlar geride kalirsa hepsi üstüme üsüsüyor kurtulusta olmuyor ne yazik ki, oyun çok ayrintili, zor ve güzel. Ama oyunda mause çok agir gidiyor, ona alismak zor oluyor, hedefe birkaç saniye geç vurmana ve çogu zaman da iskalamana neden olyor, Tabi bilgisayarin hizindan da kaynaklaniyordur. Oyun da çok fazla konusma geçiyor ve çogunu da anlamiyoruz
oyunun gerçegi piyasaya çiktigin da Türkçe dil destegide olmali, yoksa deneme yanilma yöntemiyle çok vakit kaybediyoruz.
Oyunda para kazanmanin kisa yolari nedir? anlata bilirmisiniz, mesela turnuvacidan sürekli 80 altina savasilarak adam gibi para kazanilmiyor, kendi yanina sacvasci almakta zorluyor adami, ya köylü aliyorsun yada dogrudan savasci, köylüyü savasci yapman için yine silaha yani paraya ihtiyaç duyuluyor.
Elinize saglik , iyi çalismalar...