Rp ( uusi yritys )

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Rugila

Recruit
kaikki pitäisi nyt kirjoittaa täydellisesti tähän Rp. Ketjuun joten jos tulee sanomista sanokaa heti.

Rugila Fencewell aivan niin tavalliselta kun hänen nimensä kuullostaakin loikoili Sargothin kaupungin Nordsien kuningaskunnan puisen kapakka rakennuksen varjoisan puolen juuressa ja haukotteli kylmissään sekä viellä enemmän nälissään.
Rugila muisti jomottavana kipuna päässään eilisen päivän tapahtumat kuinka roistot olivat armottomasti ryöstäneet raiskanneet ja tappaneet koko karavaanin Tai ainakin suurimman osan siitä.
Rugila aloitti muistella mitä oikein oli eilen tapahtunut koska kaikki oli tapahtunut niin nopeaan tahtiin että Rugilan mieltä
oli painanut vain yksi asia pakoon ja vikkelästi joka onneksi oli pelastanut hänen henkensä Mutta ei välttämättä monen muun.
Rugila kirosi pelkuruuttaan ja miksi ei ollut tarttunut veitseensä ja taistellut kuin mies tai koira ainakin. Mutta se mitä oli tehty oli jo tehty sitä yksin luoja pystyisi muuttamaan enää. Rugila nousi jaloilleen ja katseli ympärilleen hän huomasi että oli varhainen aamu ja että hänen vatsansakkin vaati ruokaa joten Rugila alkoi kopeloimaan simppeleita ruskeita housujaan.
Hänen kasvoillensa levisi kalpea kauhu Rugila alkoi kiihkeämmin tutkimaan taskujaan massia ei ollut missään hänet oli ryöstetty yön aikana.

------
Toivon etteivät äidinkielen opettajat potkaise tyhjää. 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom