[RoK] - Rise Of Khergits II Türkçe Konu

Users who are viewing this thread

bi aralar rise of turks modu yapılacaktı yalan oldu 1453 konstantiniyyenin surları mı ne yapılacaktı o da yalan oldu tek umudumz bu artık bu da yalan olmasın :grin:
 
acars said:
knight bu alttaki khergit heronun aynısı dimi yani devamı  (heralde ayrı ayrı 2 khergit modu yapmazsın) modun hikayesi süper olmuş öldürme bizide çıkar şu modudnu
Mod aslında Khergits vs. Black Knights'ın devamı
 
Benim merak ettğim çayır ejderleri (her okuduğumda kopuyorum :mrgreen: ,anadolu kaplanını anımsatıyo :grin: ) sadece kendi başlarına gezip düşmana baskınmı veriyolar,yoksa oyunun bi noktasında onları kendi ordumuzda görme şansımız varmı?
 
Öncelikle,dediğim gibi çok güçlü olacaklar  :smile: Haritada rastgele çıkacaklar,çok hızlı ve yetenekliler tabi...Ordunun bir yerinde,onları aramızda görebilirmiyiz bilmiyorum...Ama biraz uğraşacam,ve eğer olursa,haritada onlara rastladığımızda,konuşunca 3000 dinar karşılığında 1 tane alırız  :grin: tavernadaki gibi,fakat onları haritadan toplarız,onlarında sayısı eksilmez,bizde güçleniriz..Ama biraz uçuk bir fiyat  :grin:
 
hehe biraz röportaj gibi oldu :grin: Ama kendi ordumuza katabilmemiz güzel olur,3000 dinarda neymiş iyi kapışsınlar 2000 dinarda üstüne veriyim :mrgreen:
 
Knight oyuna ölümlü olmayı ekleyecekmisin yani artık bizim karakterimiz de ölecek mi?Birde mancınık'la atış yapmayı eklemen çok zamanını alırmı?Gerçi kolay birşey olsaydı herkes yapardı ama :smile: Neyse bu haliyle de çok güzel bence değişik bir oyun olacak native sıkmıştı zaten tekrar hayırlı uğurlu olsun.
 
Ya abicim bence ekle, ya hem ölümsüz olacaz, hem sınırsız gücümüz olacak, o zaman korkacak birşeyimiz olmaz.
 
Bence şu şekilde yap, yapabilirsen :

1) Tüm herolar ölebilir olsun ( Sanjar Khan hariç )
2) Bizde ölebilelim
3) 30-40 levelden başlayalım ve yeteneklerimiz 8 olsun tamamı
4) Herolar çok çok zor ölsün.
5) Belki heri herolar sonradan gelebilir ( bilmiyorum belki )

...
 
bizde ölebilelim diyorsun ama nasıl ölecez 5 tane hakkımız falanmı olcak yada 9 canlı mı olucaz . bir kere canımız bittiği zaman ölüceksek millet hile yapmaya başlar bayılma iyi bence madem zırhlar kuvvetli olucak kılıclarda sadece bayıltsın karakterimizi bir şey daha bayılınca esir alınırsak kaçmak için ekleyebilirsen normal savaş eklemeni öneririm yani arkamızdan ATSIZ askerler koşarken bizde oklara yakalanmadan muharebeden çekil yazısına kadar koşabilirsek kaçmış olalım derim ben ama kovalayan askerler hazırlıksız kaçtığımız için kesinlikle atsız olmalı
 
Ya korkak olmayın, sapıtmayın. Zaten güçlerimiz yüksek olacak, zırhımız güçlü olacak. Adamlar zaten bize vursa bile, zararımız 1 belkide hiç olacak. Birde kalkan ve ya kılıçla savunma yaparsak ( ama biz kergitiz ) daha az gelir. Tabii dediğim gibi kergit olduğumuz için, adamlar yanımıza gelemeden öldürmüş olacaz büyük bir çoğunlukla, ama ok kullanamayanlar "biiiippp" diyecek ( sansürlenmiştir ) . :mrgreen:
 
iyide 1 zarar alıcaksak savaşa girmenin ne anlamı var . zaten öldürecez hepsini o zaman savaşın bir heyecanı kalmaz zırhlar güclü olsa bile rakiplerimizin silahları bize en az 20 - 40  arası vurmalı . peki olsun ölüm :smile:
 
Yok arkadaşlar yok...Karar verdim,ölme falan olmayacak... :roll: Peşin peşin söylüyeyim,açıkçası modda çok fazla hile olmasını istemiyorum...Millet habire hile ile heal yapacak...
 
Back
Top Bottom