rodok krallıgının bütün tımarlarını aldım ama halen isyancıyım

Users who are viewing this thread

Poposki

Recruit
yardım edin

ben rodok krallıgına karsı savas yaptım bütün sehirlerini aldım hicbir komutanım yok ve rodok krallıgındaki adamlar kayboldu

komutan nasıl cekcem bu durumda :twisted:

Biraz bekle önce. Ekrana ara sıra Rodok krallığından Lord X Y Krallığına geçti tarzı birşey gelmesi lazım. Bildiğim kadarıyla senin krallığına gelme kriterleri seninle olan ilişkileri ve senin Tanınmışlığın ama emin değilim. Sonuş olarak eğer haritadaki bütün Krallıkları yok edersen Lordlarmecburen sana gelecektir yani biraz sabır gerektiriyor :grin:.

senin krallığın olamaz rodokları yokettin ama isyancı olarak eğer isyancı birileri var onla katılsaydın o kral sende büyük ihtimalle mareşal olursun

VELUKALI lord kastora yardım ettim krallıgı o aldı sonra  maresal oldum sonra lord kastor istedigim sehri vermeyince bende yeminimden dödürdüm sonrada yok ettim

o zaman hep isyancı kalırsın forumda krallık ismini değiştirme mevcut böylece isyancı değilde başka bişey yazabilirsin ve lord alamazsın

veya bu tımarlarınla başka bir isyancıya katılabilirsin ama hem kişisel olarak rodoklara hem de yeni isyancının istediği krallığı düşman olursun ve o krallıktan kendine lord çekebilirsin o da biterse artık başkasıyla :grin:

Swein. said:
Rodok krallığını ele geçiremezsin sadece isyancı olarak kalabilirsin.

Kesinlikle yanlış,

Rhodok krallığının ben de isyancısı olmuştum.Aynen benim başıma da gelmişti ama son olarak bir tane lord kalmış adam sürekli saklanmış grubunda  50 tane talimli rodok mızrakçısı vardı :grin: onu yendim  herhangi bir kalede dinlendim. (bir kaç gün geçti)
Velukalı lord kastor a geçti maresal oldum felan filan :grin:

Lord Marcel said:
Swein. said:
Rodok krallığını ele geçiremezsin sadece isyancı olarak kalabilirsin.

Kesinlikle yanlış,

Rhodok krallığının ben de isyancısı olmuştum.Aynen benim başıma da gelmişti ama son olarak bir tane lord kalmış adam sürekli saklanmış grubunda  50 tane talimli rodok mızrakçısı vardı :grin: onu yendim  herhangi bir kalede dinlendim. (bir kaç gün geçti)
Velukalı lord kastor a geçti maresal oldum felan filan :grin:
sonuçta seninkide çelişki yani
rodok krallığı senin emrinde değilki sen sadece mareşalsin kral deği l!

Back
Top Bottom