[RM] Risen Manifest [EU]

Users who are viewing this thread

RM_Beast_3_Banner2.png

BEAST 3'ün ŞAMPİYONLARI olduk!

BEAST 1 ve BEAST 2'de Finalist olup, 2. yere yerleştikten sonra bu sefer BEAST 3 de DM'yi tahtından alıkoyduk. Takımıma hiçbir zaman pes etmediği için ve hep ilerlemeye devam ettiği için gönülden teşekkür ediyorum.
Tebrikler, hem birincilik için hem de çoğu klanın oyundan sıkılıp pasif hale geçtiği halde turnuvalarda TR yi temsil eden klanlardan olduğunuz için.
 
Bannerlord'da ilk defa Uluslararası bir lig organizasyonu içerisinde Türk klanını şampiyon olarak gördüm, iyi iş çıkardınız. Ortamda umarım daha nice farklı klanlarla nice şampiyonluklar sağlarız.
Çok teşekkür ederiz. Umarım birinciliğimizi devam ettirecek şekilde performans göstermeyi sürdürürüz.

Tebrikler, hem birincilik için hem de çoğu klanın oyundan sıkılıp pasif hale geçtiği halde turnuvalarda TR yi temsil eden klanlardan olduğunuz için.

Çok teşekkürler. Kesinlikle katılıyorum. TR için büyük bir başarı ve bu sebepten dolayı klanımla gurur duyuyorum.
 
Last edited:
Maşallah, mükemmel olay. Maçta DM'yi ezişinizi keyifle izledik, birinciliği bir gelenek haline getirin lütfen :smile:
Teşekkürler :grin: bakalım yerimizi korumaya çalışıyoruz :smile:

Tebrikler. Şimdiye kadarki seyir zevki en yüksek maçtı. Başarılarınızın devamını dilerim.

Teşekkürler, ben de youtube'a yüklemeyi düşünüyorum bizim açımızdan olan versiyonu fakat yüksek kalite yüklemek için internetim yeterli değil. Superbox alacağım yakında o zaman maç youtubeda da olmuş olur :grin:
 
Selamlar, küçük bir bump için BEAST 4 maçlarımızı yazıyorum buraya :grin: Evet arkadaşlar DM'yi bir kere daha yenerek TR'nin gücünü Avrupa'ya tekrar tattırmış olduk :grin:

Risen Manifest 4(12) - (3)0 GGs
Risen Manifest 4(12) - (0)0 MoB
Risen Manifest 4(12) - (0)0 KW Dark
Risen Manifest 3(10) -
(5)1 DM
 
Sevgili dostlarım, Taleworlds'ün ilk resmi hazırladığı turnuvayı kazandık. Takımımla gurur duyuyorum. Bu raddeye gelebilmek için çok çalıştık, emek gösterdik. Bize sunduğunuz moral ve motivasyon için sizlere minnettarız, iyi ki varsınız!
 
Last edited:
Back
Top Bottom