Merhaba arkadaşlar ben bu 2 modu indirdim amaç ne çözemedim mesela Native'de en basitinden derebeyi ol yüksel krallık kur. Bunda ne yapayım? Bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
Rise of Banditin olayı şu: Native krallıklarının üstüne Haydut krallıkları var ve gerçekten zorlular. (Suno'da 750 tane Orman Haydutu var ve hepsi ok atınca Resmen katliam). Ayrıca Bazı buglar var Krallar ortalıkta yok lordlarla ile ile derebeyi oluyorsun.
Rhodok Civil Var: Rodokta İç İsyan. Rodok 2'ye ayrıldı. Amaç 1 taraf tutup Hepsini almak. Yani teknikte böyleler. Sadece Rise of Bandit Native ile aynı amacı güdüyor.
Rhodok Civil War'daki amaç isyanda bölgeye hakim olacak bir Rodok devleti kurmak, asilleri ya da krallığı destekleyebilirsin veya varis olarak kendini tahta çıkartabilirsin.
Rhodok Civil War'daki amaç isyanda bölgeye hakim olacak bir Rodok devleti kurmak, asilleri ya da krallığı destekleyebilirsin veya varis olarak kendini tahta çıkartabilirsin.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.