Rise of Bandits-Rodok Ciwil War

Users who are viewing this thread

quarex

Recruit
Merhaba arkadaşlar ben bu 2 modu indirdim amaç ne çözemedim mesela Native'de en basitinden derebeyi ol yüksel krallık kur. Bunda ne yapayım? Bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.

Rise of Banditin olayı şu: Native krallıklarının üstüne Haydut krallıkları var ve gerçekten zorlular. (Suno'da 750 tane Orman Haydutu var ve hepsi ok atınca Resmen katliam). Ayrıca Bazı buglar var Krallar ortalıkta yok lordlarla ile ile derebeyi oluyorsun.

Rhodok Civil Var: Rodokta İç İsyan. Rodok 2'ye ayrıldı. Amaç 1 taraf tutup Hepsini almak. Yani teknikte böyleler. Sadece Rise of Bandit Native ile aynı amacı güdüyor.

Rhodok Civil War'daki amaç isyanda bölgeye hakim olacak bir Rodok devleti kurmak, asilleri ya da krallığı destekleyebilirsin veya varis olarak kendini tahta çıkartabilirsin.

Valyrian said:
Rhodok Civil War'daki amaç isyanda bölgeye hakim olacak bir Rodok devleti kurmak, asilleri ya da krallığı destekleyebilirsin veya varis olarak kendini tahta çıkartabilirsin.

V.01'İn başlangıçı gerçekten çok iyiydi.Ama doyurmadı gibi sanki.Ya da bana öyle gelmiş olabilir...

Etrafta dolusuyla Osmanlı Modu varken bu modlar can simidi gibi.

Back
Top Bottom